sepallaa, laikom kumštukus
Žiūriu dauguma savo vyrus dėl leliuko turit įkalbinėti, o pas mus vos ne atvirkščiai vyras be proto nori leliuko, o aš mėtausi... vieną dieną labai noriu, kitą dieną atrodo gal dar palaukt aš visad per daug į širdį imu aplinkinių nuomonę o be reikalo... nes mus supantys žmonės turi Max 2 vaikus, o dauguma po 1 ir niekas to mūsų noro nepalaiko ir nesupranta... tad mes ir nesigiriam niekam, bet žinau tik tiek, kad kai lauksiuos ir bus laikas jau artimiesiems pranešti, tai bus visokių kalbų..
QUOTE(sepallaa @ 2016 02 14, 20:12)
Mūsų vaikai praktiškai bendraamžiai Mūsų mažėliui balandį sueis 4 metukai..
Aš taip pat galvojau, jog b nenori trečio..pasirodo klydau
Tikiuosi ir aš gerų naujienų Turiu vieną nt bet bijau gadint
Aš taip pat galvojau, jog b nenori trečio..pasirodo klydau
Tikiuosi ir aš gerų naujienų Turiu vieną nt bet bijau gadint
Mano mažyliui balandį sueis 5
Lauksim gerų naujienų
QUOTE(minguliux @ 2016 02 14, 21:33)
Žiūriu dauguma savo vyrus dėl leliuko turit įkalbinėti, o pas mus vos ne atvirkščiai vyras be proto nori leliuko, o aš mėtausi... vieną dieną labai noriu, kitą dieną atrodo gal dar palaukt aš visad per daug į širdį imu aplinkinių nuomonę o be reikalo... nes mus supantys žmonės turi Max 2 vaikus, o dauguma po 1 ir niekas to mūsų noro nepalaiko ir nesupranta... tad mes ir nesigiriam niekam, bet žinau tik tiek, kad kai lauksiuos ir bus laikas jau artimiesiems pranešti, tai bus visokių kalbų..
Na, man tokios mamos nerealios O mano vyro giminėje atvirkščiai visi stebisi,kodėl pas mus tik du vaikai
Vyro viena sese jau tris turi,brolis 4..ir nezada sustoti:)Jie tikintys labai.Taigi visada esu apsupta didelių gražių ir darnių šeimų.Matau kaip broliai ir seserys vieni kitiems padeda,dalinasi
p.s.vyro seses vyras iš 16 vaikų
QUOTE(siroma @ 2016 02 14, 20:55)
Oho
Nors šiaip pastebiu, kad vis daugiau šeimų augina 3 vaikučius. Kaip kažkada buvo 2 jau ta riba, tai dabar 3 darosi norma Aplinkui visi trečiukus gimdosi/laukiasi. Tai užsikrėčiau ir aš
QUOTE(ELMO @ 2016 02 14, 22:02)
Oho
Nors šiaip pastebiu, kad vis daugiau šeimų augina 3 vaikučius. Kaip kažkada buvo 2 jau ta riba, tai dabar 3 darosi norma Aplinkui visi trečiukus gimdosi/laukiasi. Tai užsikrėčiau ir aš
QUOTE(ELMO @ 2016 02 14, 21:02)
Oho
as irgi pastebejau
Mano vyras irgi is 4vaiku, tai jis to trecio visai nebijo nebijoto ir ketvirto
QUOTE(supernestuke @ 2016 02 14, 23:48)
as irgi pastebejau
Labas rytas
Mes tai abu tik po sesę turim, todėl tiek ilgai neprisileidau minties apie trečią.
MB pajuokauja kartais, kad vėl bus iš karto du ir tuomet mums reikės autobusiuko
Dviejų nebenoriu, noriu vieno
QUOTE(supernestuke @ 2016 02 14, 19:59)
Vakar nepagyriau Labai gražūs darbai O leliukai
QUOTE(minguliux @ 2016 02 14, 22:33)
Man lygiai taip pat su ta aplinkinių nuomone ir tt.. O vyras ramus,jis nori ir nerūpi kas ką pasakys..O ir mūsų aplinkoje mažai kas turi išvis vaikų dar..Va o mes va jau trečią planuojam
Aš esu iš 4vaikų šeimos , tai man faina kai visi suvažiuojam pas tėvus B vienturtis,bet nori savo didelės šeimos
Žodžiu reikia dėl saves gyvent ,ne dėl kitų Aišku tos aplinkinių replikos kartais nervuoja ,bet tegu kalba
Labas rytas
Sveikutės
Ir pas mus yra kas dar neturi vaikų arba net nėra vedę. Todėl mūsų gausesnė šeima visiems kelia nuostabą. Aš pati iš 3 vaikų šeimos, bet mano mama galutinai pražils, kai pasakysime, kad laukiamės trečio nors ir pati užaugino 3, bet vistiek nepritaria mano du broliai už mane vyresni 10 ir 9 metais, jie abu turi tik po 1 vaiką, tai jau mes kai antrą susiplanavom visiems šokas buvo, bet ne toks didelis.. tai mano mama kelis kartus net yra pasakius: "tik jau nesugalvokit trečio.." O vyro mama užaugino juos 6 tai visiškai nesikiša, turbūt sužinojusi apie nėštumą, jokio nustebimo ir replikų nebūtų
O kada tu testuką gadinsi? gal kokių požymių jauti?
QUOTE(sepallaa @ 2016 02 15, 10:04)
Man lygiai taip pat su ta aplinkinių nuomone ir tt.. O vyras ramus,jis nori ir nerūpi kas ką pasakys..O ir mūsų aplinkoje mažai kas turi išvis vaikų dar..Va o mes va jau trečią planuojam
Aš esu iš 4vaikų šeimos , tai man faina kai visi suvažiuojam pas tėvus B vienturtis,bet nori savo didelės šeimos
Žodžiu reikia dėl saves gyvent ,ne dėl kitų Aišku tos aplinkinių replikos kartais nervuoja ,bet tegu kalba
Labas rytas
Labas rytas
Ir pas mus yra kas dar neturi vaikų arba net nėra vedę. Todėl mūsų gausesnė šeima visiems kelia nuostabą. Aš pati iš 3 vaikų šeimos, bet mano mama galutinai pražils, kai pasakysime, kad laukiamės trečio nors ir pati užaugino 3, bet vistiek nepritaria mano du broliai už mane vyresni 10 ir 9 metais, jie abu turi tik po 1 vaiką, tai jau mes kai antrą susiplanavom visiems šokas buvo, bet ne toks didelis.. tai mano mama kelis kartus net yra pasakius: "tik jau nesugalvokit trečio.." O vyro mama užaugino juos 6 tai visiškai nesikiša, turbūt sužinojusi apie nėštumą, jokio nustebimo ir replikų nebūtų
O kada tu testuką gadinsi? gal kokių požymių jauti?
Svekutes, siandien dirbau toki meskuti turejau dycki 13dienu,bet atrode,kaio 1,5men kokie tie vaikiukai skirtingi ir visi savaip grazusssss
ryt ilsiesiuos, o treciadieni vaziuoju i druskininkus pas panelyte
aciukas
ryt ilsiesiuos, o treciadieni vaziuoju i druskininkus pas panelyte
QUOTE(sepallaa @ 2016 02 15, 11:04)
aciukas
QUOTE(minguliux @ 2016 02 15, 13:36)
Nebereikės nieko gadinti, šiandien parsibeldė mm Maudeno pilvą nuo ryto,bet vis tikėjaus dar kad bus viskas gerai.. Bandysim toliau
QUOTE(sepallaa @ 2016 02 15, 16:31)
Nebereikės nieko gadinti, šiandien parsibeldė mm Maudeno pilvą nuo ryto,bet vis tikėjaus dar kad bus viskas gerai.. Bandysim toliau
ech na nieko planuosim toliau
Sveikos,
Po darbų....
Kaip keista...atrodo,kaip tik džiaugtis turėtų darnia ir gausia šeima.. Man tai iš vis nesuprantama..gal todėl,kad pas mane viskas atvirkščiai.
Vis paklausia kartais ar kokių naujienų neturim..
Po darbų....
QUOTE(sepallaa @ 2016 02 15, 12:04)
QUOTE(minguliux @ 2016 02 15, 12:36)
Sveikutės
<.. tai mano mama kelis kartus net yra pasakius: "tik jau nesugalvokit trečio.." O vyro mama užaugino juos 6 tai visiškai nesikiša, turbūt sužinojusi apie nėštumą, jokio nustebimo ir replikų nebūtų >
<.. tai mano mama kelis kartus net yra pasakius: "tik jau nesugalvokit trečio.." O vyro mama užaugino juos 6 tai visiškai nesikiša, turbūt sužinojusi apie nėštumą, jokio nustebimo ir replikų nebūtų >
Kaip keista...atrodo,kaip tik džiaugtis turėtų darnia ir gausia šeima.. Man tai iš vis nesuprantama..gal todėl,kad pas mane viskas atvirkščiai.
Vis paklausia kartais ar kokių naujienų neturim..