Ajaj kaip nefaina :(Gal geriau galvok, kad aparatas ne naujos laidos ir gydytoja be kompetencijos. O pagal Tavo skaičiavimus kiek savaičių turėtų būt nėštumas, 8? Su vaginaliniu, tai, aisku, kad ko ten list, kuo maziau, pritariu. Optimizmo, na ir laikom ryšį!!!
Pagal gyd skaičiavimus turėtų būt 9, o išmatavo kaip 7+2. Paskui pradėjo sakyt, na tai kažkur 7~8 sav pagal matmenis.
Ech, kad tik nebūtų vėl nesivystantis....
Pagal gyd skaičiavimus turėtų būt 9, o išmatavo kaip 7+2. Paskui pradėjo sakyt, na tai kažkur 7~8 sav pagal matmenis.
Ech, kad tik nebūtų vėl nesivystantis....
Sveikos merginos kokia tyla čia, tikriausiai leliukų planavimu ir gaminimu užsiėmusios
Folinę rūgštį rekomenduoja bent 3 mėn iki pastojimo pradėti gerti ir dar iki 12 sav
Aš tai gerai, mano pilveliui 19 sav, kas gyvena, dar nežinom, gal kitą sav sužinosim, nes didysis echo laukia.
Ir noriu, ir bijau. Dar paaugle budama sakiau, kad auginsiu 3 vaikus. Kol kas auginu dvynukes 9m. Dar dvieju nenorecuiau bet vieno...gal visai noreciau. Neirodau pati sau, kad noriu, tai nera net kalbos apie diskusijas su vyru
nezinau, ar cia galima butu ivardyti kaip pasiryzima. Labai norejau triju vaiku, noreciau gal ir keturiu, buciau laiminga, jeigu Dievas duotu. Turiu be galo daug meiles savo sirdyje ir noriu ja pasidalinti su savo vaikais. Taip, butent su savo, ne su svetimais. Aplinkui dauguma sukioja pirsta prie smilkinio........ Vyras buvo uzsiciklines ties dviem, taciau ilgainiui, be ypatingu pastangu, savo nuomone pakeite. Gaila, kad mums nepavyksta taip greit prisikviest gandru, kaip kad planavome, taciau ranku nenuleidziame. Sia savaite naudojau ovuliacijos testus, ovuliacija pas mane rodo labai aiskiai, dirbome ta linkme, gal sulauksim rezultatu, o jeigu ne, bandysim tyrimus pasidaryti, gal kazkas trukdo... Hereja, auginot vienu kartu du veikucius, ir itariu lengva nebuvo, gal del to save stabdot? Man rodos, puiku didele seima, tvirta kaip kumstis, kur vienas uz visus ir visi uz viena, ar beda, ar dziaugsmas...
Linkiu siais metais apsispresti!!! Papildyta: beje, patys didziausi sveikinimai ksidai!!!
Aš taip pat prie tu kuri nori bet bijau...turiu tris sūnus, maziausiam metukai, kitiems 6 ir 8. Su vyru saugomes, bet su lengva rizika, nes giliai širdyje tikiuosi kad Dievas atsiųs netyčiuką..ir kiekvieną kartą kai mmmm pareina nusivili. Jei tikrai pasiryztume 4 pastociau iš pirmo mėn, nes puikiai jaučiu ovuliacija, bet tam reikia ryžtis...suprantu, kad nėra svarbu ka kiti mano, bet aplinkinių spaudimas klaikus, kad tiek daug vaikų, vyrui vis sterilizuotis siūlo.. Ta spaudimą iš visų. (ypač artimųjų) nėra lengva atlaikyti..tai stabdo vyrą, o prieš jo valią negaliu eiti..