Sveikos,
Nedrasiai... noriu jungtis prie jusu
QUOTE(siroma @ 2016 02 14, 14:11)
Sveika
Prašom drasiai į mūsų būrį papasakok daugiau apie save
QUOTE(supernestuke @ 2016 02 10, 02:32)
Sepalla lauksime naujienu
QUOTE(minguliux @ 2016 02 13, 03:43)
Ką meilės dienai suplanavusios? Ar švenčiat Valentiną?
Visai nieko,vyro nėra..su vaikais tinginiaujam
QUOTE(siroma @ 2016 02 14, 17:11)
Junkis drasiai
Sveikos
Taip nėra nuotaikos,toookia pikta šiandien Iš kur tos emocijos tokios Viskas erzina Antradienį mm diena,gal todėl...kažkaip ramiai laukiu mm toks jausmas jog nepasisekė šį kartą
QUOTE(minguliux @ 2016 02 14, 16:45)
Ačiū
Auginu du sūnelius.Vyresnėliui 7m. mažyliui 4m.Jau kurį laiką apie trečią svajoju... Bet vyras nenori..
Taigi.
Bet kartą buvo tokia situacija..vėlavo mėnesinės ir vyras kartu lėkė pirkti su manimi nėštumo testo tikėjosi ir norėjo ,kad jis būtų teigiamas tada mane jis labai nustebino..
Bet va kai kalbu apie planavimą,tai atkerta, kad "užteks dviejų.."
Laba siroma,kaip smagu tave cia matyti
Papildyta:
Koki grozi turejau siandien Valentino dienos proga
http://www.part.lt/i...d438c3e3275.jpg
Papildyta:
Koki grozi turejau siandien Valentino dienos proga
http://www.part.lt/i...d438c3e3275.jpg
QUOTE(supernestuke @ 2016 02 14, 17:59)
Aha, jau mačiau FB
Stoju aš pas tave į eilę fotosesijai
Siroma, sveika prisijungusi
Tie vyrai kažkaip sunkiau prisijaukina mintį apie trečią vaiką Bet prisijaukina. Man atėjo mmm vakar, tai mačiau MB nusivylimą. Neturėjau įklotų, paprašiau nupirkt, tai pusės žodžio nepasakė prieš, nuvažiavo, paskambino, išvardino visą asortimentą, išsirinkau, nupirko
Sepallaa, laikom kumščius
QUOTE(supernestuke @ 2016 02 14, 18:59)
Kaip gražuuu
QUOTE(ELMO @ 2016 02 14, 19:18)
Tie vyrai kažkaip sunkiau prisijaukina mintį apie trečią vaiką Bet prisijaukina. Man atėjo mmm vakar, tai mačiau MB nusivylimą. Neturėjau įklotų, paprašiau nupirkt, tai pusės žodžio nepasakė prieš, nuvažiavo, paskambino, išvardino visą asortimentą, išsirinkau, nupirko
Tai va panašus nusivylimas pas mano vyrą buvo,kai testas neigiamas buvo..Man buvo labai netikėta..
QUOTE(ELMO @ 2016 02 14, 18:18)
Aha, jau mačiau FB
visada prasom
QUOTE(siroma @ 2016 02 14, 18:29)
Kaip gražuuu
Tai va panašus nusivylimas pas mano vyrą buvo,kai testas neigiamas buvo..Man buvo labai netikėta..
na tai lauksime teigiamo
QUOTE(siroma @ 2016 02 14, 19:05)
Auginu du sūnelius.Vyresnėliui 7m. mažyliui 4m.Jau kurį laiką apie trečią svajoju... Bet vyras nenori..
Taigi.
Bet kartą buvo tokia situacija..
Taigi.
Bet kartą buvo tokia situacija..
Mūsų vaikai praktiškai bendraamžiai Mūsų mažėliui balandį sueis 4 metukai..
Aš taip pat galvojau, jog b nenori trečio..pasirodo klydau
QUOTE(ELMO @ 2016 02 14, 20:18)
Tikiuosi ir aš gerų naujienų Turiu vieną nt bet bijau gadint
aha, as irgi sakiau, jei busiu treciakart mama, tik pas supernestuke fotografuosiu
mes svenciam su sampanu, kad jau galima, tai galima
o tie vyrai, zinot, stebina ir mane. Kai ikalbinet trecio reikejo, tai spyriojosi kaip ozys, o kai nieko vis neivyksta, tai nusivilia labiau nei as pati. Beje, maniskis uzsirase pas urologa, kazkokie negerumai kamuoja, kad tik nebutu susije viskas cia....ryt eis..
o tie vyrai, zinot, stebina ir mane. Kai ikalbinet trecio reikejo, tai spyriojosi kaip ozys, o kai nieko vis neivyksta, tai nusivilia labiau nei as pati. Beje, maniskis uzsirase pas urologa, kazkokie negerumai kamuoja, kad tik nebutu susije viskas cia....ryt eis..
QUOTE(sepallaa @ 2016 02 14, 19:12)
Tikiuosi ir aš gerų naujienų Turiu vieną nt bet bijau gadint
Lauksime <3
QUOTE(AgathaGray @ 2016 02 14, 19:27)
aha, as irgi sakiau, jei busiu treciakart mama, tik pas supernestuke fotografuosiu
Aciu uz komplimenta
Oi tie vyrai
O del urologo sekmes, tikekimes viskas bus ok
Mes ir su vynu vakarojam. Valentinas-nevalentinas, bet faina man
Dar va ryt vaikams atostogos, tai nereiks 7 keltis. Išvis gerai
Užsisakiau el.termometrą BT matavimui. Bandysiu šį ciklą tik aplink O pasimatuoti.
Dar žadėjau ryt ryte pasidaryti 3-5CD priklausančius kraujo tyrimus, bet kadangi vyną geriu, tai jaučiu nelabai, ane? Poryt nedarbo diena, o užporyt kažin nebus vėlu? Mano ciklas trumpas, 27 dienos.
Dar va ryt vaikams atostogos, tai nereiks 7 keltis. Išvis gerai
Užsisakiau el.termometrą BT matavimui. Bandysiu šį ciklą tik aplink O pasimatuoti.
Dar žadėjau ryt ryte pasidaryti 3-5CD priklausančius kraujo tyrimus, bet kadangi vyną geriu, tai jaučiu nelabai, ane? Poryt nedarbo diena, o užporyt kažin nebus vėlu? Mano ciklas trumpas, 27 dienos.