QUOTE(supernestuke @ 2016 02 05, 23:20)
Mano vyras tai is 4 vaiku, tai jis manau ir ketvirto nieko pries butu Jaigu galimybes leistu as uz 4vaikus Pirmi du dideli jau , tai dabar pvz vel su mazu skirtumu butu vaikam tobula, bet....
Mano drauge turi du didesnius ir pagranduka. Mazasis vis skundziasi, kodel mama jam draugo/drauges nepagimde
Sėkmės šian, vakare gal leisi akis paganyti ir mums?
4 vaikų aš nenorėčiau. 3 pats tas
QUOTE(minguliux @ 2016 02 06, 00:43)
Oho kokia nekantruolė nors aš irgi iš tokių, kur išlaukt sunku gal kokius požymius jauti? :
Mano vyras iš 6 vaikų šeimos bet pats tiek daug nenori : tikriausiai jeigu turėtume porelę, viskas būtų ir apsistoję ties skaičiumi du... bet dabar abu turim tokią neišsipildžiusią svajonę ir pabandysim ją pagaut O ką jau Dievas atsiųs, tą ir mylėsim Aš pati turiu du vyresnius brolius, jie pametinukai, tai kai po 10 metų atsiradau aš mama irgi negalėjo patikėti, kad mergytė, nes giminėj vieni bernai buvo
Mano vyras iš 6 vaikų šeimos bet pats tiek daug nenori : tikriausiai jeigu turėtume porelę, viskas būtų ir apsistoję ties skaičiumi du... bet dabar abu turim tokią neišsipildžiusią svajonę ir pabandysim ją pagaut O ką jau Dievas atsiųs, tą ir mylėsim Aš pati turiu du vyresnius brolius, jie pametinukai, tai kai po 10 metų atsiradau aš mama irgi negalėjo patikėti, kad mergytė, nes giminėj vieni bernai buvo
Ai, aš turiu užsipirkusi tų kinietiškų papigiai testukų, negaila gadinti.
Dar turiu kelis jų net iš tų laikų, kai prieš 7 metus bandėm suplanuot trečią (bet po 3-4mėn nesėkmės persigalvojom). Tai šian susiradau juos, galiojimas pasibaigęs 2010m. Galvoju - nesąmonė, koks dar galiojimas. Bet iš tikro blogi, perdžiūvę kažkokie, apsiusiojus nešlampa ta juostelė toliau, nenusidažo nei vienas brūkšnys Tai šio ryto mano NT gadinimas nepavykęs.
Požymių nejaučiu jokių ir į juos nesusikoncentruoju. Pilvą maudžia kažkiek. Realiai, tai dar ir neturėtų jokių požymių būti, iki mmm dar visa savaitė.
Linkiu kuo greičiau pagaut savo svajonę