Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojame trečią atžalėlę

Sveikutės 4u.gif
Kur visos dingusios? g.gif
Pas mus ligos vis nesibaigia sad.gif pūliuojanti angina mane paguldė į lovą su 39 temperatūra verysad.gif šį mėnesį leliuko planavimas atsideda cray.gif nes po antibijotikų iš kart man vaisingos dienos, nenoriu rizikuoti.. teks bent jau sekančio ciklo palaukt... sad.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Išgriuvot visos? Nesirkit. Sveikatos visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Mes vakar netikėtai į gimtadienį patekom, vėliau pratęsimas blush2.gif , tai šiandien tik prieš 12 iš lovų išsiropštėm biggrin.gif Oras nieko gero, namai kaip po karo. Tvarkos diena šian. Skalbiu-džiaustau dar. Nieko įdomaus. biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Na ir tuščia čia blink.gif kur visos pradingot? unsure.gif
jurnora , gal iš tavęs gerų naujienų jau yra? ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(minguliux @ 2016 02 01, 11:22)
Sveikutės  4u.gif
Na ir tuščia čia  blink.gif  kur visos pradingot?  unsure.gif
jurnora , gal iš tavęs gerų naujienų jau yra?  ax.gif

Aha, tikrai tyla čia.

Supernestuke dingus g.gif

Niekas jokių naujienų neatneša biggrin.gif

Pas vaikus mokykloje jau antrą savaitę mokytoja serga, pamokos belekaip vyksta, skaitovų konkursas šį penktadienį, liūdna, kad nepasiruoš vaikai tinkamai unsure.gif
Atsakyti
Labas,
Gulėjom su dukra ligoninėj, su 40,5 temperatūra išvažiavom penktadienį. Visokių baisumų įtarinėjo. Šiandien tik grįžom. Dabar jau gydysimės namie. O man mmm vėlavo, bet šiandien su griausmu atidundėjo zarazos doh.gif
Minguliux, sveikatėlės 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, pas mus irgi nekas, dukrai pulinga angina buvo, o as jau jauciu, kad ir vel fiasko, skaudena pilvo apacia sad.gif
Atsakyti
QUOTE(AgathaGray @ 2016 02 01, 20:24)
Sveikos, pas mus irgi nekas, dukrai pulinga angina buvo, o as jau jauciu, kad ir vel fiasko, skaudena pilvo apacia sad.gif

Laikykitės 4u.gif Gal dar maudimas ir teliks pamaudenimu, o mmm neateis mirksiukas.gif
Atsakyti
ai.... lyg ir ankstoka dar, bet be KT mano ciklas visai issireguliaves...
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
oi prapuoliau doh.gif ir mes sergam,maziui pirmadienio nakti ausu uzdegimas prasidejo unsure.gif kaip zombis buvau.Tokia issekus po nakties,pavargus buvau.Galvoju jetau negi senatve blink.gif Su pirmu vaiku 21neriu kaip spirgas jauciausi,nemiegodavau naktim ,maitinau, energijos buvo per krastus.Su antru dar normaliai..bet dabar tai baisu kazkaip doh.gif

Ir siaip kuriozu turejau,pikta esu ant savo vaiko gyd bash.gif

tiesa siandien ir MM sulaukiau thumbup.gif kazkaip netiketai be jokiu maudimu ..tai penktadieni pas savo gine varysiu rolleyes.gif
QUOTE(ELMO @ 2016 01 29, 09:13)
Sveikos,

Pagaliau penktadienis thumbup.gif  bigsmile.gif
Supernestuke, papasakok, kaip tuos leliukus sugebi taip "išlankstyti"? Kaip jie laikosi taip sudėję rankytes? neprabunda? unsure.gif
Dėkui. Bus kaip bus. Daug vilčių nededu į šį ciklą...planas iki 35m. pasigimdyt. Dar turiu laiko lotuliukas.gif Dar norėtųsi savo priaugtus 5kg nukratyti. Apsileidau nuo rudens doh.gif

oi leliukus lengva lankstyti wub.gif as ju visiskai nebijau,man tai yra taip sava wub.gif wub.gif kazkas nepakartojamo .. ir siaip fotografuojami geriausiai yra 5-10dienu amziaus,nes jie daug miega ir labai jau lankstus wub.gif mamos pilvuke dar ne tokiose pozose buna wub.gif
Atsakyti
QUOTE(supernestuke @ 2016 02 02, 01:23)
Sveikutes  4u.gif
oi prapuoliau  doh.gif  ir mes sergam,maziui pirmadienio nakti ausu uzdegimas prasidejo  unsure.gif kaip zombis buvau.Tokia issekus po nakties,pavargus buvau.Galvoju jetau negi senatve  blink.gif Su pirmu vaiku 21neriu kaip spirgas jauciausi,nemiegodavau naktim ,maitinau, energijos buvo per krastus.Su antru dar normaliai..bet dabar tai baisu kazkaip  doh.gif

Ir siaip kuriozu turejau,pikta esu ant savo vaiko gyd bash.gif

tiesa siandien ir MM sulaukiau  thumbup.gif kazkaip netiketai be jokiu maudimu ..tai penktadieni pas savo gine varysiu rolleyes.gif

oi leliukus lengva lankstyti  wub.gif as ju visiskai nebijau,man tai yra taip sava  wub.gif  wub.gif kazkas nepakartojamo .. ir siaip fotografuojami geriausiai yra 5-10dienu amziaus,nes jie daug miega ir labai jau lankstus  wub.gif mamos pilvuke dar ne tokiose pozose buna  wub.gif

Jetus, visi aplinkui serga, laikykitės, sveikit 4u.gif 4u.gif

O mmm čia pirmosios po abrazijos? Penktadienį ir aš pas ginę einu. Tik reikia dar kažkaip siuntimą pasiimti iš savo šeimos gyd...o taip nesinori į polikliniką eiti, pilni koridoriai gripuotojų ten doh.gif unsure.gif

Dėl mažuliukų faina. Žiūrėjau youtubėj filmuką, kaip naujagymius dvynukus fotoseina, išraito, privynioja visaip...vienodai jiems lotuliukas.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ELMO @ 2016 02 02, 08:35)
Jetus, visi aplinkui serga, laikykitės, sveikit 4u.gif  4u.gif

O mmm čia pirmosios po abrazijos? Penktadienį ir aš pas ginę einu. Tik reikia dar kažkaip siuntimą pasiimti iš savo šeimos gyd...o taip nesinori į polikliniką eiti, pilni koridoriai gripuotojų ten doh.gif  unsure.gif

Dėl mažuliukų faina. Žiūrėjau youtubėj filmuką, kaip naujagymius dvynukus fotoseina, išraito, privynioja visaip...vienodai jiems lotuliukas.gif  wub.gif

Turetu buti pirmos ziurint kaip daugumai , bet man jau antros. thumbup.gif Manau,kad organizmas labai gerai atsistate.Pirmos pasirode lygiai po savaites padarius abrazija, o dabar jau po 28dienu jau antros lygiai kaip laikrodukas wub.gif

Jo tiem kukuliam patinka, sulankstai,suvynioji juos wub.gif vejelis siltas pucia ir jiem gerai wub.gif penktadieni fotografuosiu mergyte neisnesiotuke, laukiu nesulaukiu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo supernestuke: 02 vasario 2016 - 15:06
QUOTE(supernestuke @ 2016 02 02, 15:05)
Turetu buti pirmos ziurint kaip daugumai , bet man jau antros.  thumbup.gif Manau,kad organizmas labai gerai atsistate.Pirmos pasirode lygiai po savaites padarius abrazija, o dabar jau po 28dienu jau antros lygiai kaip laikrodukas  wub.gif
Jo tiem kukuliam patinka, sulankstai,suvynioji juos  wub.gif vejelis siltas pucia ir jiem gerai  wub.gif penktadieni fotografuosiu mergyte neisnesiotuke,  laukiu nesulaukiu wub.gif

O šį ciklą nesisaugojot, planavot?
Gerai, kad neišsiderino niekas ir viskas ok. Greičiau mažiuką prisikviesit. thumbup.gif

Neišnešiotukė kokio amžiaus jau bus? Kiek ankščiau gimusi? unsure.gif

Jautri tema man neišnešiotukai.
Atsakyti