Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojame trečią atžalėlę

QUOTE(supernestuke @ 2016 01 28, 08:32)
Labas rytas  4u.gif kas kavos ?

Sveikos 4u.gif ir aš bėgu kavos thumbup.gif

jurnora, laukiam wub.gif
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif

Aš jau su antru kavos puodu biggrin.gif

QUOTE(jurnora @ 2016 01 27, 17:40)
Aš tai ryt pabandysiu NT pagadinti g.gif

Oi laukiam laukiam, mes II laukiam bigsmile.gif biggrin.gif

Įsidėjau liniuotę į parašą biggrin.gif Pagal ją jau dūzgintis reikėtų lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ELMO: 28 sausio 2016 - 11:20
Tai kad neturiu kuo pradžiugint. Vakar vyras buvo nupirkęs tą Amiretek testą (kurie ne kokią reputąciją turi). Per reikiamą laiko tarpą parodė vos vos regimą vaiduokliuką. Bet per telefoną jo tikrai nesimato. Tiesą pasakius, nemanau, kad jis bus tikras. Na, nebent mmm jei neateis, pakartosiu.
Atsakyti
QUOTE(minguliux @ 2016 01 27, 13:05)
Sveikutės  4u.gif
Na ir naktelę apturėjau..  doh.gif
Tai jau mažojo bėdą pradėjot spręsti, belieka tik dėl ciuciko pagalvot  lotuliukas.gif

Ech verysad.gif Sveikit 4u.gif Kaip siandien jauciasi vaikai?
O jei bus sesute, tai ir mazylio noras bus neispildytas lotuliukas.gif

QUOTE(ELMO @ 2016 01 27, 14:45)
Sveikos mirksiukas.gif
Bet gi folis svarbus dar pačioje pradžioje...
Kai bus brolis/sesė, tai nebeliks laiko jokiems šuniukams biggrin.gif

Ech pazadinot sazine mano...reiks kuo skubiau nusipirkt foli blush2.gif
Tai taip..tas suniukas taip pat ,kaip mazas vaikiukas..reik daaaug demesio jam skirti..prieziuros ir tt.
QUOTE(supernestuke @ 2016 01 27, 17:08)
tai nezinau gal kazkiek ji itakoja, bet jaigu kudikis siaip styprus tai ir be folio jis issiformuos sveikai. As tai irgi pradesiu gerti nuo vasario manau smile.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(ELMO @ 2016 01 27, 22:43)
Mano mmm neturėtų ateiti vasario 12 tik...ir mano patirtis tokia, kad lengvai neužkimba biggrin.gif nu bet viltis durnių motina, o mamas reikia mylėti biggrin.gif
Tai gal ir pasiseks. Lauksim thumbup.gif

Prajuokinot su tom mamom lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Labas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurnora @ 2016 01 28, 11:05)
Tai kad neturiu kuo pradžiugint. Vakar vyras buvo nupirkęs tą Amiretek testą (kurie ne kokią reputąciją turi). Per reikiamą laiko tarpą parodė vos vos regimą vaiduokliuką. Bet per telefoną jo tikrai nesimato. Tiesą pasakius, nemanau, kad jis bus tikras. Na, nebent mmm jei neateis, pakartosiu.

Parodyk mum tą vaiduokliuką wub.gif manau galėsim tyliai sveikint, nes testukai be reikalo nevaiduokliauja ax.gif linkiu ryškėti 4u.gif

QUOTE(sepallaa @ 2016 01 28, 11:10)
Ech verysad.gif Sveikit 4u.gif  Kaip siandien jauciasi vaikai?

Jau neblogai jaučiasi thumbup.gif dičkis dar pakosėja, bet mažiukui temperatūros nėr rolleyes.gif
Atsakyti
kavos pasiuliau ir prapuoliau biggrin.gif

Siandien sopinausi mieste, veliau su drauge pietavom. Grizus seimynai valgyt dariau ir tik dabar normaliai prisedau smile.gif

O as tai labai laukiu vizito pas gine,kad apziuretu ir pasakytu ,jog galim kazka jau planuoti. Tikiuosi viskas gerai bus ir neras prie ko prikibti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo supernestuke: 28 sausio 2016 - 19:43
QUOTE(jurnora @ 2016 01 28, 12:05)

O tai kur mums vaizdinė medžiaga? ax.gif Prašom parodyti, įvertinsim bigsmile.gif

QUOTE(supernestuke @ 2016 01 28, 19:42)
kavos pasiuliau ir prapuoliau biggrin.gif

O as tai labai laukiu vizito pas gine,kad apziuretu ir pasakytu ,jog galim kazka jau planuoti. Tikiuosi viskas gerai bus ir neras prie ko prikibti.

Aha dingai biggrin.gif

Kada pas gydytoja eisi?
Aš vasario 5d. esu užsirašiusi, kitas penktadienis bus. Norėjau iki O, bet nebuvo vietų ankščiau.

Sulaukiau šian savo teigiamo OT, jau maniau, kad nebeišryškės, nes šoną skauda, o OT vakar blyškus dar buvo.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ELMO @ 2016 01 28, 19:32)
Sulaukiau šian savo teigiamo OT

Sėkmingo ciklo 4u.gif
Atsakyti

Sveikos,

Pagaliau penktadienis thumbup.gif bigsmile.gif

Supernestuke, papasakok, kaip tuos leliukus sugebi taip "išlankstyti"? Kaip jie laikosi taip sudėję rankytes? neprabunda? unsure.gif

QUOTE(minguliux @ 2016 01 28, 23:39)
Sėkmingo ciklo  4u.gif

Dėkui. Bus kaip bus. Daug vilčių nededu į šį ciklą...planas iki 35m. pasigimdyt. Dar turiu laiko lotuliukas.gif Dar norėtųsi savo priaugtus 5kg nukratyti. Apsileidau nuo rudens doh.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Tai, kad nesimato ten nieko per tel, mergaitės, Ryt poryt sulauksiu mmm. Nėr daug nuotaikos, nes dar ir dukra susirgo, 39,6 temp naktį buvo, tai rūpestėlis su dviem sergančiais vaikučiais doh.gif
Geros jums dienos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurnora @ 2016 01 29, 09:45)
Labas rytas,
Tai, kad nesimato ten nieko per tel, mergaitės, Ryt poryt sulauksiu  mmm. Nėr daug nuotaikos, nes dar ir dukra susirgo, 39,6 temp naktį buvo, tai rūpestėlis su dviem sergančiais vaikučiais  doh.gif
Geros jums dienos  mirksiukas.gif

Ir pas mus Visi virusuoti doh.gif vakar ir vyras iš darbo grįžo su temperatūra doh.gif žodžiu, ne koks metas...
O tau linkiu nesulaukti mm ir sveikatytės vaikučiams 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(minguliux @ 2016 01 29, 16:36)
Ir pas mus Visi virusuoti  doh.gif  vakar ir vyras iš darbo grįžo su temperatūra  doh.gif  žodžiu, ne koks metas...
O tau linkiu nesulaukti mm ir sveikatytės vaikučiams  4u.gif

Ačiū mirksiukas.gif Ir jums sveikatytės 4u.gif
Atsakyti