Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojame trečią atžalėlę

QUOTE(ELMO @ 2016 01 27, 17:18)
Na taip, bet manau čia tik sutapimas. Žiūrėk, vienos sunkiai dirba, gyvena neteisingą gyvenimą ir išnešioja sveikus vaikus, o kitos prisižiūri, saugosi ir gaunasi kas gaunasi......... Daug labai niuansų ir daug neteisybės yra.

O aš po truputį artėju link O, OT ryškėja thumbup.gif

drinks_cheers.gif pritariu 4u.gif

reiks ir man uzsisakyti tas juosteles biggrin.gif ydomu kada ta O
Atsakyti
Elmo, smagu, kad OT ryškėja 4u.gif

Aš tai ryt pabandysiu NT pagadinti g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurnora @ 2016 01 27, 17:40)
Elmo, smagu, kad OT  ryškėja  4u.gif

Lauksim naujienų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurnora @ 2016 01 27, 16:40)
Elmo, smagu, kad OT  ryškėja  4u.gif

Oi lauksim thumbup.gif

ELMO ir iš tavęs ne už ilgo gal bus žinių 4u.gif

Mano mm tik įpusėjo, tai plaukiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(minguliux @ 2016 01 27, 20:27)
Oi lauksim  thumbup.gif

ELMO ir iš tavęs ne už ilgo gal bus žinių  4u.gif

Mano mm tik įpusėjo, tai plaukiu  lotuliukas.gif

4u.gif už plaukimą biggrin.gif
Aš tai nelabai turiu vilties g.gif tuo labiau, kad paskutinį kartą gegužės mėnesį II mačiau. Nu gi bet o tačiau kada nors gi turi pasisekti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(minguliux @ 2016 01 27, 19:27)
Oi lauksim  thumbup.gif

ELMO ir iš tavęs ne už ilgo gal bus žinių  4u.gif

Mano mm tik įpusėjo, tai plaukiu  lotuliukas.gif

Mano mmm neturėtų ateiti vasario 12 tik...ir mano patirtis tokia, kad lengvai neužkimba biggrin.gif nu bet viltis durnių motina, o mamas reikia mylėti biggrin.gif

QUOTE(jurnora @ 2016 01 27, 19:33)
Aš tai nelabai turiu vilties  g.gif  tuo labiau, kad paskutinį kartą gegužės mėnesį II mačiau. Nu gi bet o tačiau kada nors gi turi pasisekti  biggrin.gif

Tai gal ir pasiseks. Lauksim thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ELMO @ 2016 01 27, 21:43)
Mano mmm neturėtų ateiti vasario 12 tik...ir mano patirtis tokia, kad lengvai neužkimba biggrin.gif nu bet viltis durnių motina, o mamas reikia mylėti biggrin.gif

Įsivaizduok tokį scenarijų, vasario 14 diena, o tu II vyrui parodai biggrin.gif Tobula ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jurnora @ 2016 01 27, 20:55)
Įsivaizduok tokį scenarijų, vasario 14 diena, o tu II vyrui parodai biggrin.gif Tobula  ax.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Mergaitės, dabar tik pastebėjau, kad man ant krūtų venos labai išryškėjusios g.gif Net keista patapo, nes nesu to pastebėjusi anksčiau.
Atsakyti
QUOTE(jurnora @ 2016 01 27, 18:33)
4u.gif už plaukimą  biggrin.gif
Aš tai nelabai turiu vilties  g.gif  tuo labiau, kad paskutinį kartą gegužės mėnesį II mačiau. Nu gi bet o tačiau kada nors gi turi pasisekti  biggrin.gif

Žinoma, kad pasiseks 4u.gif

QUOTE(jurnora @ 2016 01 27, 19:55)
Įsivaizduok tokį scenarijų, vasario 14 diena, o tu II vyrui parodai biggrin.gif Tobula  ax.gif

Aš su savo mažiuku pastojau per Valentino diena thumbup.gif tai II parodžiau vyrui kovo 3 wub.gif

QUOTE(jurnora @ 2016 01 27, 20:22)
Mergaitės, dabar tik pastebėjau, kad man ant krūtų venos labai išryškėjusios  g.gif Net keista patapo, nes nesu to pastebėjusi anksčiau.

Man per nėštumus taip buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurnora @ 2016 01 27, 20:55)
Įsivaizduok tokį scenarijų, vasario 14 diena, o tu II vyrui parodai  Tobula 

Arba kitas nelabai tobulas scenarijus - Valentino diena ir man mmm...nėr kaip vyro pamalonint lotuliukas.gif

QUOTE(jurnora @ 2016 01 27, 21:22)
Mergaitės, dabar tik pastebėjau, kad man ant krūtų venos labai išryškėjusios  g.gif Net keista patapo, nes nesu to pastebėjusi anksčiau.

Nėštumo metu taip būna. Arba gal šiaip daugiau -mažiau tau taip būna, tik nekreipei dėmesio g.gif

QUOTE(minguliux @ 2016 01 27, 21:39)

Man per nėštumus taip buvo  g.gif

Man irgi. O po gimdymo nes iššoko tos kraujagyslės apčiuopiamai cool.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif kas kavos ?
Atsakyti