Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojame trečią atžalėlę

QUOTE(ELMO @ 2016 01 26, 20:08)
Man irgi yra taip buvę, tik ne su kurjeriu, o su paštininke. Nėjau iš namų niekur, nes laukiau kol atneš, o vietoj siuntinuko radau paštadėžėj lapelį su užrašu - "adresatas nerastas namie, paliktas pranešimas" doh.gif
Oj, galima ištaikyt ir gražių dienų spalį, lapkritį...nereik D į medį varyt biggrin.gif Aš su bet kokia data sutinku, kad tik greit pastočiau, sklandžiai išnešiočiau, sveiką pagimdyčiau biggrin.gif

Tik šiandien pradėjau folio r. gert. O jūs geriat?

as nutraukiam folia po abrazijos, tai kita menesi pas gine einu ir manau vel pradesiu gerti smile.gif noriu dar krauja pasidaryti iki to laiko , skydliauke pasitikrinti ..
nu ziuresim as bandysiu planuoti nuo geguzes galo biggrin.gif ,kad prasokti ir ziema...o jagu bus netyciukas iki to laiko, dziaugsiuos vien tuo kad pats pasirinko kada ateiti mum nepradejus biggrin.gif
Atsakyti
Man taip pat pavasario ir vasaros mėnesiai labiau patinka, bet dabar jau galvoju, kad tik pastočiau. Tik šį mėnesį kažko norėtųsi mmm sulaukti, nes kitaip gimdyčiau per dukros gimtadienį. Nesinori iš vaiko asmeninės šventės atimti biggrin.gif Bet manau, kad negresia antras variantas, mmm už kokių 4-5 dienų, bet papuliai nepadidėję.
P.S. Folį geriu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurnora: 26 sausio 2016 - 21:15
Oi smagu žiūrėti kaip temutė atsigavo thumbup.gif
Aš folį praeitą savaitę pradėjau gerti rolleyes.gif žiūriu dauguma nori leliukų šiltuoju laikotarpiu wub.gif Aš savo pirmą, kai balandį gimdžiau, tai super.. visu šaltuoju laikotarpiu būti nestuke.gif man labai patiko , nes vasarėlę jau su vežimėliu vaikštai wub.gif O va antrą kai visą vasarą buvau nestuke.gif tai gan sudėtinga buvo, tas karštis man netiko, tik pavėsyje sėdėt galėjau..
Atsakyti
QUOTE(supernestuke @ 2016 01 26, 20:20)
as nutraukiam folia po abrazijos, tai kita menesi pas gine einu ir manau vel pradesiu gerti smile.gif noriu dar krauja pasidaryti iki to laiko , skydliauke pasitikrinti ..
nu ziuresim as bandysiu planuoti nuo geguzes galo biggrin.gif ,kad prasokti ir ziema...o jagu bus netyciukas iki to laiko, dziaugsiuos vien tuo kad pats pasirinko kada ateiti mum nepradejus biggrin.gif

Tu labai lengvai pastoji, tai gali sau leisti planuoti. Man tai jokie netyčiukai negręsia. Prieš kokius 5m bandėm gal 4 ciklus, taikėm ant O dienų ir nieko nesigavo. Tai aš jau papildomų sąlygų sau nebekeliu biggrin.gif

QUOTE(jurnora @ 2016 01 26, 21:15)
Tik šį mėnesį kažko norėtųsi mmm sulaukti, nes kitaip gimdyčiau per dukros gimtadienį.

Mes planuojam o D juokiasi mirksiukas.gif Ar irgi taikiau, skaičiavau, o pagimdžiau 5sav ankščiau biggrin.gif Tai dėl datos esu visiškai rami. Kaip bus, taip gerai. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ELMO @ 2016 01 26, 22:03)
Tu labai lengvai pastoji, tai gali sau leisti planuoti. Man tai jokie netyčiukai negręsia. Prieš kokius 5m bandėm gal 4 ciklus, taikėm ant O dienų ir nieko nesigavo. Tai aš jau papildomų sąlygų sau nebekeliu biggrin.gif
Mes planuojam o D juokiasi mirksiukas.gif Ar irgi taikiau, skaičiavau, o pagimdžiau 5sav ankščiau biggrin.gif Tai dėl datos esu visiškai rami. Kaip bus, taip gerai. biggrin.gif

tai va kai dabar planuoji tai gali buti kiaulystes desnis biggrin.gif tai ir sakau isbandysime pavasi leliu gauti, jaigu nepavyks tai jau kaip dievulis duos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ELMO @ 2016 01 26, 23:03)

Tinka ir man bet kokia data biggrin.gif Tuo labiau, kad žinau, kad trečias būtų cezaris biggrin.gif
Beje, vasaros karščius mėgstu. Su dukra vasarą pravaikščiojau ir labai gerai ax.gif . O va šalčiai man brrr. Nesu pakanti. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(minguliux @ 2016 01 26, 21:28)
Oi smagu žiūrėti kaip temutė atsigavo  thumbup.gif
Aš folį praeitą savaitę pradėjau gerti  rolleyes.gif  žiūriu dauguma nori leliukų šiltuoju laikotarpiu  wub.gif  Aš savo pirmą, kai balandį gimdžiau, tai super.. visu šaltuoju laikotarpiu būti  nestuke.gif  man labai patiko , nes vasarėlę jau su vežimėliu vaikštai  wub.gif  O va antrą kai visą vasarą buvau  nestuke.gif  tai gan sudėtinga buvo, tas karštis man netiko, tik pavėsyje sėdėt galėjau..

na vasaros viduriukas arba galas tai jo sunku zinoma drinks_cheers.gif bet koks balandis-kovas-geguze pasaka wub.gif gamta atgija, saulutes daugiau,namie taip gera wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ELMO @ 2016 01 26, 22:08)
Tik šiandien pradėjau folio r. gert. O jūs geriat?

As dar ne blush2.gif doh.gif Man bloga nuo visu vitaminu,maisto papildu ir tt..gersiu, kogero pastojus tik doh.gif

Labas rytas 4u.gif
Kaip nuotaikos? ax.gif

Mano dukra nori suniuko,o mazasis nori broliuko lotuliukas.gif
Kaip reiks isspresti sia beda g.gif biggrin.gif

Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Na ir naktelę apturėjau.. doh.gif dičkis iš pradžių vis skundėsi, kad gerklę skauda, paskui užmigo, o tada mažiukas verkt pradėjo, sako į tualetą noriu, o kai paėmiau nunešti, tai pajutau, kad jis visas dega verysad.gif pamatavau temp 39.3 unsure.gif blink.gif o iš vakaro jokių ligos požymių nebuvo.. vaistukų gavo ir užmigo unsure.gif dar miega, galvytę tikrinau, tai jau gerokai vėsesnė, bet manau truputis temp dar yra.. Matysiu, kai atsikels kaip jausis. Reikės pas daktarus žygiuoti.. verysad.gif

QUOTE(sepallaa @ 2016 01 27, 09:10)
Kaip reiks isspresti sia beda g.gif  biggrin.gif

Tai jau mažojo bėdą pradėjot spręsti, belieka tik dėl ciuciko pagalvot lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif

QUOTE(sepallaa @ 2016 01 27, 10:10)
As dar ne  Man bloga nuo visu vitaminu,maisto papildu ir tt..gersiu, kogero pastojus tik

Labas rytas 4u.gif
Kaip nuotaikos? ax.gif

Kaip reiks isspresti sia beda

Bet gi folis svarbus dar pačioje pradžioje, kol pačios nežinom apie nestuke.gif tuomet formuojasi gemalo nervinis vamzdelis ir labai reikalinga folio r. Aš jau save graužiau, kad taip užvėlinau su foliu biggrin.gif
Mano folio r. tabletytės tokios miniatiūrinės, po pusryčių išgeriu, net nepasijaučia. Vitaminų tai aš negaliu gert, pykina iki vėmimo. doh.gif

Kai bus brolis/sesė, tai nebeliks laiko jokiems šuniukams biggrin.gif

QUOTE(minguliux @ 2016 01 27, 11:05)
Sveikutės 
Na ir naktelę apturėjau..  dičkis iš pradžių vis skundėsi, kad gerklę skauda, paskui užmigo, o tada mažiukas verkt pradėjo, sako į tualetą noriu, o kai paėmiau nunešti, tai pajutau, kad jis visas dega  verysad.gif  pamatavau temp 39.3  o iš vakaro jokių ligos požymių nebuvo.. vaistukų gavo ir užmigo  unsure.gif  dar miega, galvytę tikrinau, tai jau gerokai vėsesnė, bet manau truputis temp dar yra.. Matysiu, kai atsikels kaip jausis. Reikės pas daktarus žygiuoti.. 
Tai jau mažojo bėdą pradėjot spręsti, belieka tik dėl ciuciko pagalvot 

Oj...sveikatos vaikams ir pati laikykis 4u.gif

Pas mano panas mokykloj daug sergančių. Šiandien tik 4 pamokos tebuvo, nes mažai vaikų. Mokytoja irgi serga, pavadavo pavaduotoja, psichologė....kas galėjo. Tai einu antigripiną ruošt visai šeimai (česnakai, imbieras, citrina, medus).
Atsakyti
QUOTE(ELMO @ 2016 01 27, 12:45)
Sveikos mirksiukas.gif
Bet gi folis svarbus dar pačioje pradžioje, kol pačios nežinom apie nestuke.gif tuomet formuojasi gemalo nervinis vamzdelis ir labai reikalinga folio r. Aš jau save graužiau, kad taip užvėlinau su foliu biggrin.gif
Mano folio r. tabletytės tokios miniatiūrinės, po pusryčių išgeriu, net nepasijaučia. Vitaminų tai aš negaliu gert, pykina iki vėmimo. doh.gif
Kai bus brolis/sesė, tai nebeliks laiko jokiems šuniukams biggrin.gif
Oj...sveikatos vaikams ir pati laikykis 4u.gif

Pas mano panas mokykloj daug sergančių. Šiandien tik 4 pamokos tebuvo, nes mažai vaikų. Mokytoja irgi serga, pavadavo pavaduotoja, psichologė....kas galėjo. Tai einu antigripiną ruošt visai šeimai (česnakai, imbieras, citrina, medus).

Ai su ta folio mistika man.Aisku reikia ja gerti nuo to blogiau nebus.
Su abiem pirmais pradejau gerti ja 11-12sav,kai ji jau ale nereikalinga.As tik tada suzinojau apie nestumus biggrin.gif ir sveiki vaikai smile.gif
o su treciu pradejau nuo pradzios beveik ir nieko nesigavo visai sad.gif

tai nezinau gal kazkiek ji itakoja, bet jaigu kudikis siaip styprus tai ir be folio jis issiformuos sveikai. As tai irgi pradesiu gerti nuo vasario manau smile.gif

minguliux sveikyte greiciau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo supernestuke: 27 sausio 2016 - 15:09
Ai su ta folio mistika man.Aisku reikia ja gerti nuo to blogiau nebus.
Su abiem pirmais pradejau gerti ja 11-12sav,kai ji jau ale nereikalinga.As tik tada suzinojau apie nestumus biggrin.gif ir sveiki vaikai smile.gif
o su treciu pradejau nuo pradzios beveik ir nieko nesigavo visai sad.gif

tai nezinau gal kazkiek ji itakoja, bet jaigu kudikis siaip styprus tai ir be folio jis issiformuos sveikai. As tai irgi pradesiu gerti nuo vasario manau smile.gif

Na taip, bet manau čia tik sutapimas. Žiūrėk, vienos sunkiai dirba, gyvena neteisingą gyvenimą ir išnešioja sveikus vaikus, o kitos prisižiūri, saugosi ir gaunasi kas gaunasi......... Daug labai niuansų ir daug neteisybės yra.

O aš po truputį artėju link O, OT ryškėja thumbup.gif
Atsakyti