Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojame trečią atžalėlę

QUOTE(minguliux @ 2016 01 25, 23:19)
O kokiam mieste tu? Pagimdžius žinočiau kur kreiptis..  4u.gif  wub.gif

Aš savo O jaučiau labai po pirmojo. Kai pagimdžiau antrą ir dingo mano O pojūčiai  biggrin.gif

Vilniuje as 4u.gif
stai kokie mieli tie kukuliai wub.gif linkiu visom kuo greiciau sulaukti tokiu wub.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikis iš ryto 4u.gif

QUOTE(supernestuke @ 2016 01 25, 19:28)
Sveikutes  4u.gif as siandien turejau 7dienu kukuli  wub.gif  wub.gif kaip man patinka juos fotografuoti, tikriausiai niekad nepabos  wub.gif berniukas toks kaip zirniukas  wub.gif

Tai grizau spejau tik vakariene seimynai paruosti  biggrin.gif ir as norejau OT uzsisakyti ,bet galvoju gal ir be ju apseisim  g.gif cia jie labiau reikalingi man rodos,kas specialiai bando lyti pagauti norima  pagal tuos mitus ax.gif Na arba tikrai jau puse metu nesiseks ,tuomet reiks atsisiusti irgi .

Fainas užsiėmimas wub.gif

Dėl OT, tai aš pirkau grynai tik pažaidimui, bet dabar džiaugiuosi, kad juos darausi. Nuo vakar vakaro skauda kairįjį šoną, ir dabar skauda, grynai kiaušidę. Nors dar tik 10CD, bet mano ciklai trumpi. Jei nebūčiau dariusi OT, būčiau tikra, kad man ovuliacija unsure.gif OT buvo visiškai neigiami..žiūrėsiu, ką šiandien parodys.

QUOTE(supernestuke @ 2016 01 25, 23:37)
Vilniuje as  4u.gif
stai kokie mieli tie kukuliai  wub.gif linkiu visom kuo greiciau sulaukti tokiu  wub.gif
user posted image

wub.gif wub.gif

Nu va, pamačiau šitą foto ir dabar įsitikinau, kad mes pažįstamos, draugaujam FB rolleyes.gif Tavo vardas iš E
Atsakyti
QUOTE(ELMO @ 2016 01 26, 08:23)
Sveikis iš ryto 4u.gif
Fainas užsiėmimas wub.gif

Dėl OT, tai aš pirkau grynai tik pažaidimui, bet dabar džiaugiuosi, kad juos darausi. Nuo vakar vakaro skauda kairįjį šoną, ir dabar skauda, grynai kiaušidę. Nors dar tik 10CD, bet mano ciklai trumpi. Jei nebūčiau dariusi OT, būčiau tikra, kad man ovuliacija unsure.gif OT buvo visiškai neigiami..žiūrėsiu, ką šiandien parodys.
wub.gif  wub.gif

Nu va, pamačiau  šitą foto ir dabar įsitikinau, kad mes pažįstamos, draugaujam FB  rolleyes.gif Tavo vardas iš E

koks mazas tas pasaulis blush2.gif biggrin.gif aha ir mano nikas cia forume kitas, tik kolkas nenoriu su juo rasyti,per daug sekliu morku cia biggrin.gif

kas busi jai nepaslaptis rolleyes.gif
Papildyta:
elmo jau zinau bigsmile.gif jezau negaliu patiketi pirmu vaiku juk viena menesi susilaukem wub.gif nu fainai thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Oras prastas , nuotaikos nulis verysad.gif
Laukiu nesulaukiu kada B gris..jauciu mums sunku bus susiplanuoti vaikeli.vyras menesi ar daugiau buna isvaziaves, o tik savaite namie g.gif
Dicke mano serga,mazasis kaip ir pasveiko..ryt jau i darzeli keliaus g.gif Man darbo mazai, bet toks metu laikas ,nieko nepadarysi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sepallaa @ 2016 01 26, 10:40)
Labas rytas 4u.gif
Laukiu nesulaukiu kada B gris..jauciu mums sunku bus susiplanuoti vaikeli.vyras menesi ar daugiau buna isvaziaves, o tik savaite namie g.gif
Dicke mano serga,mazasis kaip ir pasveiko..ryt jau i darzeli keliaus g.gif  Man darbo mazai, bet toks metu laikas ,nieko nepadarysi unsure.gif

Viskas bus gerai 4u.gif auksciau nosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(supernestuke @ 2016 01 26, 12:43)
Viskas bus gerai  4u.gif auksciau nosi  4u.gif

Reguliariai uzeina liudesys 4u.gif Praeis blush2.gif

Sakykit,merginos,koks jusu manymu geriausiai metu skirtumas tarp vaiku? g.gif As va db mastau,ar mums dabar palankiau planuot pagranduka,nes kai jis gimtu didziajai butu greit 8, o mazesneliui 4,5 m.. ar geriau gimdyti, kai pirmi vaikai gerokai ugteleje? Bet tada pagrandukui butu liudna vienam biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(supernestuke @ 2016 01 26, 09:38)
koks mazas tas pasaulis    biggrin.gif aha ir mano nikas cia forume kitas, tik kolkas nenoriu su juo rasyti,per daug sekliu morku cia

kas busi jai nepaslaptis  rolleyes.gif
Papildyta:
elmo jau zinau  bigsmile.gif jezau negaliu patiketi pirmu vaiku juk viena menesi susilaukem  wub.gif nu fainai

Nu va, jau išrišai biggrin.gif
Žinau tave iš kitų temų tuo kitu niku 4u.gif Aš ir pasislėpus biggrin.gif

QUOTE(sepallaa @ 2016 01 26, 10:40)
Labas rytas 4u.gif
Dicke mano serga,mazasis kaip ir pasveiko..ryt jau i darzeli keliaus g.gif  Man darbo mazai, bet toks metu laikas ,nieko nepadarysi unsure.gif

Man irgi depresiją varo toks oras doh.gif Nu bet bus geriau biggrin.gif

QUOTE(sepallaa @ 2016 01 26, 10:57)
Reguliariai uzeina liudesys 4u.gif  Praeis blush2.gif

Sakykit,merginos,koks jusu manymu geriausiai metu skirtumas tarp vaiku?  As va db mastau,ar mums dabar palankiau planuot pagranduka,nes kai jis gimtu didziajai butu greit 8, o mazesneliui 4,5 m.. ar geriau gimdyti, kai pirmi vaikai gerokai ugteleje? Bet tada pagrandukui butu liudna vienam 

Dabar. bigsmile.gif Maniškėms 10 šiemet sueis. Tai dar man ir paauginti padės biggrin.gif Būtų grynai toks pagrandukas pas mus wub.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Nėra geresnio laiko planuoti mažiuliukus kaip DABAR thumbup.gif nes kiekvienu metu žmogus ras minusų kodėl dar reikia luktelt, juk niekada nebūna vien pliusų. Todėl geriausias laikas planuoti yra dabar wub.gif
Atsakyti
QUOTE(minguliux @ 2016 01 26, 15:11)
Sveikutės  4u.gif
Nėra geresnio laiko planuoti mažiuliukus kaip DABAR  thumbup.gif  nes kiekvienu metu žmogus ras minusų kodėl dar reikia luktelt, juk niekada nebūna vien pliusų. Todėl geriausias laikas planuoti yra dabar  wub.gif

is dalies pritariu drinks_cheers.gif
bet as rudeni ir ziema taip nenoriu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo supernestuke: 26 sausio 2016 - 18:38
QUOTE(supernestuke @ 2016 01 26, 20:38)
is dalies pritariu drinks_cheers.gif
bet as rudeni ir ziema taip nenoriu biggrin.gif

As spalinuko noreciau arba tada jau pavasarinuko wub.gif

Kaip sunervino siandien siuntu tarnyba doh.gif Gaunu sms- kadangi jusu nebuvo namie siunta bus pristatyta sekancia diena blink.gif blink.gif blink.gif O visa diena saziningai sedim namie su vaikais lotuliukas.gif Va, o rytoi reikia isvaziuot doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sepallaa: 26 sausio 2016 - 19:18
QUOTE(sepallaa @ 2016 01 26, 19:14)
As spalinuko noreciau arba tada jau pavasarinuko  wub.gif

Kaip sunervino siandien siuntu tarnyba doh.gif  Gaunu sms- kadangi jusu nebuvo namie siunta bus pristatyta sekancia diena blink.gif  blink.gif  blink.gif  O visa diena saziningai sedim namie su vaikais lotuliukas.gif  Va, o rytoi reikia isvaziuot doh.gif

as spali gimusi biggrin.gif nieko gero,amzinai niuru tas ruduo,lietus brrrr
man ruduo asocijujasi su visokiom depresijom ir ilgais vakarais...gal dar spalio pradzia kai lapu daug,bet jau pabaiga ir lapkritis ne ne ne mega_shok.gif

ir maziausiai tokiu oru norisi tupeti namie su leliuku blush2.gif
cia tik siaip pamastymai,aisku svarbiausia ji is vis tureti ir sveika drinks_cheers.gif bet jaigu jau planuoti,kodel nesuplanavus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sepallaa @ 2016 01 26, 19:14)
As spalinuko noreciau arba tada jau pavasarinuko  wub.gif

Kaip sunervino siandien siuntu tarnyba doh.gif  Gaunu sms- kadangi jusu nebuvo namie siunta bus pristatyta sekancia diena blink.gif  blink.gif  blink.gif  O visa diena saziningai sedim namie su vaikais lotuliukas.gif  Va, o rytoi reikia isvaziuot doh.gif

Man irgi yra taip buvę, tik ne su kurjeriu, o su paštininke. Nėjau iš namų niekur, nes laukiau kol atneš, o vietoj siuntinuko radau paštadėžėj lapelį su užrašu - "adresatas nerastas namie, paliktas pranešimas" doh.gif

QUOTE(supernestuke @ 2016 01 26, 19:57)
as spali gimusi biggrin.gif  nieko gero,amzinai niuru tas ruduo,lietus brrrr
man ruduo asocijujasi su visokiom depresijom ir ilgais vakarais...gal dar spalio pradzia kai lapu daug,bet jau pabaiga ir lapkritis ne ne ne  mega_shok.gif

ir maziausiai tokiu oru norisi tupeti namie su leliuku  blush2.gif
cia tik siaip pamastymai,aisku svarbiausia ji is vis tureti ir sveika  drinks_cheers.gif bet jaigu jau planuoti,kodel nesuplanavus biggrin.gif

Oj, galima ištaikyt ir gražių dienų spalį, lapkritį...nereik D į medį varyt biggrin.gif Aš su bet kokia data sutinku, kad tik greit pastočiau, sklandžiai išnešiočiau, sveiką pagimdyčiau biggrin.gif

Tik šiandien pradėjau folio r. gert. O jūs geriat?
Atsakyti