Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojame trečią atžalėlę

Labas rytas 4u.gif

Geriu kavą biggrin.gif

QUOTE(minguliux @ 2016 01 25, 00:53)
Kas liečia lytį, tai iš pradžių tik apie mergytę galvojau, tad nusprendžiau, kad kai lytis man bus ne tiek svarbi, tada ir būsiu trečiam pasiruošus  blush2.gif  neslėpsiu - mergytės trokštu taip, kaip nuo žemės iki mėnulio... bet dabar širdyje žinau - jei trečias gims sūnelis, tai mylėsiu tikrai ne mažiau  wub.gif

Man tai lengviau. Su sese esam artimos, o ji berniuko susilaukė, tai pačiūčiuoju, pamyluoju...kompensuoju tą sūnaus norėjimą biggrin.gif Aš jo krikšto mama, tai vis tiek mano vaikas. Ką gražaus berniukui užmatau - nuperku kaip savam wub.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Man pramušė lotuliukas.gif galiu sėdėt rami biggrin.gif ir kaip tik šįryt atsiuntė O testukus, tai pačiu laiku thumbup.gif ar esat kuri naudojus? Nes aš pirmą kartą jų užsisakiau smalsumo vedama ax.gif
Atsakyti
QUOTE(minguliux @ 2016 01 25, 11:13)
Sveikutės  4u.gif

Man pramušė  lotuliukas.gif  galiu sėdėt rami  biggrin.gif  ir kaip tik šįryt atsiuntė O testukus, tai pačiu laiku  thumbup.gif  ar esat kuri naudojus?  Nes aš pirmą kartą jų užsisakiau smalsumo vedama  ax.gif

Nu va...o aš kažkaip tikėjausi, kad čia dar ne mmm 4u.gif

OT naudoju. Kas dieną tuo pačiu metu. Idealiausia apie 17val, bet aš kartais ir 19val pasidarau biggrin.gif Reik būt 3val negerus ir nesysinus, tokiu koncentruotu šlapimu OT pasidaryti. Kadangi daug turiu, tai pradėjau nuo 4CD. Mano ciklas trumpas, tai įdomu pačiai stebėt.
Atsakyti
QUOTE(minguliux @ 2016 01 25, 12:13)
Sveikutės  4u.gif

Man pramušė  lotuliukas.gif  galiu sėdėt rami  biggrin.gif  ir kaip tik šįryt atsiuntė O testukus, tai pačiu laiku  thumbup.gif  ar esat kuri naudojus?  Nes aš pirmą kartą jų užsisakiau smalsumo vedama  ax.gif

Uz mmm 4u.gif Esu naudojusi OT ir ne vieną mėnesį. Daugumai labai tiksliai parodo ovuliacijos dieną, taip kad linkiu, kad šis ciklas būtų ypač sėkmingas. biggrin.gif. Man jie pačiai nelabai tiko, tai nebenaudoju.
Atsakyti
Aš 30vnt. užsisakiau, nes geriausia kaina už tiek buvo lotuliukas.gif
O jau kai ot buna ryškus, tai reiškia, kad ovuliacija įvyks po 12-48h ? (Kažkur skaičiau), ar kai ryškus, vadinasi jau ji vyksta? g.gif
Atsakyti
QUOTE(minguliux @ 2016 01 25, 14:30)
Aš 30vnt. užsisakiau, nes geriausia kaina už tiek buvo  lotuliukas.gif
O jau kai ot buna ryškus, tai reiškia, kad ovuliacija įvyks po 12-48h ? (Kažkur skaičiau), ar kai ryškus, vadinasi jau ji vyksta?  g.gif

Aš 40 OT +10 NT užsisakiau biggrin.gif Irgi pagal optimaliausią kainą žiūrėjau biggrin.gif

Po paskutinio teigiamo OT O įvyksta kažkur PER 24val. Ne po, o per. ir OT gali būt net kelias dienas iš eilės teigiami. Žiūrint, kokio jautrumo jie.
Atsakyti
QUOTE(ELMO @ 2016 01 25, 14:09)
Aš 40 OT +10 NT užsisakiau biggrin.gif Irgi pagal optimaliausią kainą žiūrėjau biggrin.gif

Po paskutinio teigiamo OT O įvyksta kažkur PER 24val. Ne po, o per. ir OT gali būt net kelias dienas iš eilės teigiami. Žiūrint, kokio jautrumo jie.

Ačiū už info 4u.gif bet jeigu šį ciklą pastočiau, tai jau 3 gimtadienius šeimoj švestumėm lapkritį doh.gif
Atsakyti
QUOTE(minguliux @ 2016 01 25, 15:41)
Ačiū už info  4u.gif  bet jeigu šį ciklą pastočiau, tai jau 3 gimtadienius šeimoj švestumėm lapkritį  doh.gif

O ką? Nu nėr jau taip blogai lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif as siandien turejau 7dienu kukuli wub.gif wub.gif kaip man patinka juos fotografuoti, tikriausiai niekad nepabos wub.gif berniukas toks kaip zirniukas wub.gif

Tai grizau spejau tik vakariene seimynai paruosti biggrin.gif ir as norejau OT uzsisakyti ,bet galvoju gal ir be ju apseisim g.gif cia jie labiau reikalingi man rodos,kas specialiai bando lyti pagauti norima pagal tuos mitus ax.gif Na arba tikrai jau puse metu nesiseks ,tuomet reiks atsisiusti irgi .
Atsakyti
QUOTE(ELMO @ 2016 01 25, 15:21)
O ką? Nu nėr jau taip blogai lotuliukas.gif

Būtų trigubas balius per vieną kartą lotuliukas.gif nes dabar su mažiuku švenčiam abu, nes tik 2 dienų skirtumas tarp gimtadienio rolleyes.gif

QUOTE(supernestuke @ 2016 01 25, 18:28)
Sveikutes  4u.gif as siandien turejau 7dienu kukuli  wub.gif  wub.gif kaip man patinka juos fotografuoti, tikriausiai niekad nepabos  wub.gif berniukas toks kaip zirniukas  wub.gif

Tai grizau spejau tik vakariene seimynai paruosti  biggrin.gif ir as norejau OT uzsisakyti ,bet galvoju gal ir be ju apseisim  g.gif cia jie labiau reikalingi man rodos,kas specialiai bando lyti pagauti norima  pagal tuos mitus ax.gif Na arba tikrai jau puse metu nesiseks ,tuomet reiks atsisiusti irgi .

O tu fotografuoji leliukus? Kaip faaaiinaa wub.gif
Aš ot užsisakiau vien iš smalsumo, nes nesu bandžiusi niekada. O ir įdomu sužinot kada ta O vyksta, nes aš jos nejaučiu.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(minguliux @ 2016 01 25, 20:22)
Būtų trigubas balius per vieną kartą  lotuliukas.gif  nes dabar su mažiuku švenčiam abu, nes tik 2 dienų skirtumas tarp gimtadienio  rolleyes.gif
O tu fotografuoji leliukus?  Kaip faaaiinaa  wub.gif 
Aš ot užsisakiau vien iš smalsumo, nes nesu bandžiusi niekada. O ir įdomu sužinot kada ta O vyksta, nes aš jos nejaučiu..  ax.gif

aha wub.gif tokie mazuliukai negaliu wub.gif mano neissipildziusi svajone buti akusere blush2.gif tai dabar jauciu malonuma su keliu dienu naujagimiais dirbdama wub.gif

Ydomu butu ir man,nes as irgi nezinau kada mano O ax.gif
Atsakyti
QUOTE(supernestuke @ 2016 01 25, 21:23)
aha  wub.gif tokie mazuliukai negaliu  wub.gif mano neissipildziusi svajone buti akusere  blush2.gif tai dabar jauciu malonuma su keliu dienu naujagimiais dirbdama wub.gif

Ydomu butu ir man,nes as irgi nezinau kada mano O  ax.gif

O kokiam mieste tu? Pagimdžius žinočiau kur kreiptis.. 4u.gif wub.gif

Aš savo O jaučiau labai po pirmojo. Kai pagimdžiau antrą ir dingo mano O pojūčiai biggrin.gif
Atsakyti