Kiekvienas naujagimis yra pats ryškiausias įrodymas, kad Dievas dar nenusivylė žmogumi. (Indų rašytojas ir poetas Rabindranath Tagore)
Mielos, Mamytės, Jūsų rankos jau glosto papurusias galveles ir gina nuo skriaudų bei negandų... seka pasakas, o gal duoda rimtus gyvenimo patarimus užaugusiems ir besirengiantiems palikti gimtąjį lizdą...
pasidalinkime trečiojo vaikelio planavimu ir laukimu..
Labukas , planavom ir mes trečią vaikelį, pagranduką .... po bandymų ir nusivylimų, pagaliau testas teigiamas , šįkart niekur neskubu, pas gyd eisiu po antrų nesulauktų mm. Taigi, trečiadienį viskas ir paaiškės
Kažkaip bijau dar ir džiaugtis, reikia patvirtinimo iš gyd
Kažkaip bijau dar ir džiaugtis, reikia patvirtinimo iš gyd
sveika, prisijungus į draugiją Linkiu nuoširdžiai kuo tikriausio patvirtinimo! Mano pačios istorija tokia, kad trečio vaikelio norėjau visada, tik gesinau šį norą, nes vyras buvo nusistatęs priešingai. Tačiau, pasikeitus gyvenime aplinkybėms ir pasikeitus vyro požiūriui - pradedam planavimą!!! Rytoj einu pas gyd., nes noriu pasidaryti onkocitologinį ir po atsakymo - startas. Beje, man 34, o Tau?
QUOTE(AgathaGray @ 2015 09 21, 19:58)
Beje, man 34, o Tau?
Man irgi 34
Kokio amžiaus pirmieji vaikai?
Maniškiams vienam 13, kitam 10
Na maniškiam 8 ir 4, porelė.
Šiandien pasidariau onkocitologinį, atsakymai net už trijų savaičių. Manau, reikia pradėti gert folio rūgštį, juk niekas nepasikeitė per tuos keletą metų, gydytojai jį rekomenduoja.
Šiandien pasidariau onkocitologinį, atsakymai net už trijų savaičių. Manau, reikia pradėti gert folio rūgštį, juk niekas nepasikeitė per tuos keletą metų, gydytojai jį rekomenduoja.
QUOTE(AgathaGray @ 2015 09 22, 20:06)
Na maniškiam 8 ir 4, porelė.
Būtinai gerk folio rūgštį, jį rekomenduoja pradėti vartoti 3 mėn iki planuojamo nėštumo ir dar iki 12 sav.
Sėkmės šnd pas gydytoją!!!
Sveikos noreciau ir as pas jus jungtis, tik kad kiek ankstoka, kadangi planavimus pradesim tik vasara, tai manau tada pas jus ir uzsuksiu situacija tokia, kad buvau vienisa mama, bet sutikau begalo gera zmogu su kuriuo 2016-06-23 planuojam vestuves ir tureti gausia seima
QUOTE((:Buziukas:) @ 2015 09 23, 11:25)
Sveikos noreciau ir as pas jus jungtis, tik kad kiek ankstoka, kadangi planavimus pradesim tik vasara, tai manau tada pas jus ir uzsuksiu situacija tokia, kad buvau vienisa mama, bet sutikau begalo gera zmogu su kuriuo 2016-06-23 planuojam vestuves ir tureti gausia seima
Sveika, prisijungus, visai ne per anksti, juk dažniausia mes vaikučius planuojame dar mintyse...
Idomu, kaip aplinkiniai reaguoja į norą turėti gausesnę šeimą. Pvz. mūsų aplinkoje, dauguma turi po vieną vaikutį ir į mus žiūri kaip į keistuolius. Nors aš išvis būčiau nerealiai laiminga susilaukus dvynių....
QUOTE(AgathaGray @ 2015 09 23, 18:04)
Sveika, prisijungus, visai ne per anksti, juk dažniausia mes vaikučius planuojame dar mintyse...
Idomu, kaip aplinkiniai reaguoja į norą turėti gausesnę šeimą. Pvz. mūsų aplinkoje, dauguma turi po vieną vaikutį ir į mus žiūri kaip į keistuolius. Nors aš išvis būčiau nerealiai laiminga susilaukus dvynių....
na kolkas blogos reakcijos nesulaukem, nors patys tevai musu dar nezino apie tokius planus, bet pati esu is triju vaiku seimos, o mano busimasis turi keturis brolius taigi abu esam is nemazu seimu
QUOTE(AgathaGray @ 2015 09 23, 05:35)
Sėkmės šnd pas gydytoją!!!
Labukas, ai žinok kažkaip nusivyliau ir gyd ir vizitu. Kažkokia labai skubanti ji pasirodė, ir vis tai tas, tai anas trukdė per vizitą.
Darė echo, iškart perspėjo, kad geras aparatas užimtas, tai darys su kažkokiu kitu.
Darė pel pilvą, taisyklingos formos gemalinė puslytė su plakančia širdele. Pradėjo sakyt, kad 2 sav mažesnis leliukas, reikia vaginalinį daryt, ir kažkaip atėjo kita gyd, tai pradėjo sakyt, jei nėra jokių nusiskundimų, vaisius gyvas, tai ko ten dar lyst.
Žodžiu po 3 sav pakartotinis echo.
Grįžau visa susinervinusi ir be nuotaikos....
Naujokei
QUOTE(ksida @ 2015 09 24, 15:22)
Labukas, ai žinok kažkaip nusivyliau ir gyd ir vizitu. Kažkokia labai skubanti ji pasirodė, ir vis tai tas, tai anas trukdė per vizitą.
Darė echo, iškart perspėjo, kad geras aparatas užimtas, tai darys su kažkokiu kitu.
Darė pel pilvą, taisyklingos formos gemalinė puslytė su plakančia širdele. Pradėjo sakyt, kad 2 sav mažesnis leliukas, reikia vaginalinį daryt, ir kažkaip atėjo kita gyd, tai pradėjo sakyt, jei nėra jokių nusiskundimų, vaisius gyvas, tai ko ten dar lyst.
Naujokei
Naujokei
Ajaj kaip nefaina :(Gal geriau galvok, kad aparatas ne naujos laidos ir gydytoja be kompetencijos. O pagal Tavo skaičiavimus kiek savaičių turėtų būt nėštumas, 8? Su vaginaliniu, tai, aisku, kad ko ten list, kuo maziau, pritariu. Optimizmo, na ir laikom ryšį!!!