o jus neziurekit i tuos visus gudrius EKO uzrasus. Skaitykit sudeti, kuo maziau produkru prirasyta, tuo geriau. Pas mus tikra naturali duona be nereikalingos chemijos ipakuota gan....na, neisvaizdziai, bet skanesne (man) ir netgi pigesne. Isziurekit ypac apatines lentynas ir pigesne duona pagal kaina, galit tarp ju ir rast tikrai gera duona. Kazkaip zmones klaidingai galvoja, kad jei produkras geras, tai privalo daug kainuot. Bet tai nebutinai. I naturalu gamini kai nededa brangios chemijos,tai ir kainos neuzsikelia.
o jus neziurekit i tuos visus gudrius EKO uzrasus. Skaitykit sudeti, kuo maziau produkru prirasyta, tuo geriau. Pas mus tikra naturali duona be nereikalingos chemijos ipakuota gan....na, neisvaizdziai, bet skanesne (man) ir netgi pigesne. Isziurekit ypac apatines lentynas ir pigesne duona pagal kaina, galit tarp ju ir rast tikrai gera duona. Kazkaip zmones klaidingai galvoja, kad jei produkras geras, tai privalo daug kainuot. Bet tai nebutinai. I naturalu gamini kai nededa brangios chemijos,tai ir kainos neuzsikelia.
Na štai eina į pabaigą sausis, mes jau išlaidas paskaičiavom, per likusias dienas nieko nepirksim. Gavosi taip:
Viso ~151 eur, iš jų
vaisiai, daržovės ~29
pieno produktai ~28
mėsa, žuvis, paukštiena, kiaušiniai ~25
saldumynai (gimtadienio tortas, jogurtai) ~23
gatavas maistas (pica išsinešimui, bandelės iš kepyklos) ~17
kruopos, miltai, makaronai, duona ~12
mineralinis vanduo ~12
prieskoniai, padažai ~5
Suma nedidelė, bet galėjom ir geriau (turint omeny, kad turėjom pilną kamerą mėsos, paukštienos ir žuvies bei pilnas spinteles negreit gendančio maisto. Tikslas buvo aptuštint atsargas prieš kito mėnesio kelionę į Lenkiją užsipirkti produktų)
sutinku

1.<p>saldumynai (gimtadienio tortas, jogurtai) ~23</p>
2.<p>mineralinis vanduo ~12</p>
1. va sitos islaidos tai gan dideles. Galetu ir mazesnes buti.
2. o situ gali ir visai nebut.
cia tik mano toks pastebejimas, kuris, aisku, gali tikti tik mano seimai

P.S. pas jus prastos kokybes vanduo ar kodel perkat vandeni?
1. va sitos islaidos tai gan dideles. Galetu ir mazesnes buti.
2. o situ gali ir visai nebut.
cia tik mano toks pastebejimas, kuris, aisku, gali tikti tik mano seimai
P.S. pas jus prastos kokybes vanduo ar kodel perkat vandeni?
Sutinku su pastebėjimais
Mes perkam gazuotą vandenį. Paprastą iš krano irgi geriam, bet ir gazuoto geriam. Daug, minimum 1,5 l per dieną išgeriu vien tik aš pati viena
celiulitas, bedos su skrandziu. Dar kuo pagasdinciau, jei zinociau

celiulitas, bedos su skrandziu. Dar kuo pagasdinciau, jei zinociau
Na dėl celiulito tai tikrai mitas Geriu po tiek gazuoto vandens jau nežinau kiek metų, 14 gal, jei ne daugiau, ir celiulito neturiu, nors ne kūda esu

man irgi atrodo, kad mitas, gazuotu gerimu negeriu, bet celiulitas yra

Nu, tada, jei jau nepagasdinau, tai zinokit, kad brangu.... uz vandeni...

jus manot, kad zmogus n metu skaiciuojantis maisto islaidas, nezino, kad mineralinis brangus?
bet jeigu skiria jam pinigu, vadinasi tikrai reikalingas jiems

kiek as atsimenu Dontstop sioje temoje, tiek ji ir perka ta mineralini

jeigu seka islaidas, tai neabejotinai zino kiek kainuoja

ir ne bet ka, o tai, ka naudoja jau 14 metu

jums tai bet kas nesvarbu uz kiek, jus ir neperkat to mineralinio, nes jums jo reiskiasi nereikia, nes... brangu uz vandeni

Nesipykim Perku mineralinį, nors žinau, kad brangu, neperku užtat kavos, arbatos, alkoholio iš gėrimų, vienintelė nuodėmė mineralinis beliko
Atsisakysiu tik visai reikalo prispirta, nes negaliu be jo gyventi