QUOTE(Pireja @ 2015 09 20, 19:54)
Nu jus supermoteris, jei makiaza sugebate darytis tuo metu, kai darote pusrycius

As keliuosi panasiai, bet laika skiriu sportui. Kas pasakys, kad
ne i sveikata?
Jusu maisto ruosimo sistema labai idomi ir tikrai verta demesio. Bet ar jusu vaikai viska ir istustina po mokyklos grize? Ar kas nors lieka? Jei lieka - tai visuomet ismetate?

Kitas dalykas, toks variantas tinkamas troskiniams, sriuboms. Bet darzoviu gamyba turi savo aspektu.
Tikrai ne super

Tik makiažą aš darausi 'priebėgom'. Eidama maudytis užkaičiu puodą vandens ir arbatą, tik išsimaudžius tonikas ir kremas, tada bėgu užplikyt arbatas ir sudedu dalį produktų sriubai į puodą, atbėgu į vonią ir tepu krempudrą, po to lekiu sumest likusius produktus sriubai ir jau pradedu ruošti pietus (jei ką reikia į keptuvę sumest ar prieskoniais įtrint ir pan.), parbėgu vonion ir dažau šešėlius, bronzantus ir t.t., kaip tik po jų belieka į mokyklą pirmokui sudėt užkandžius, tada nulekiu tušu blakstienas perbraukiu ir lūpas blizgiu - viskas su makiažu ir viskas su dalim maisto

Einu pusryčiaut ir jau kol pusryčiauju, tada pabaigiu ruošinius pietums, na max. 15 min viso. Vaikai ir vyras pabunda, gauna visų pirma arbatos, tada klausiu ką valgys ir paprastai tai būna itin minimalūs norai. Aš jau būnu pilnai pasiruošus, papusryčiavus ir beveik viską padarius.
Ne viską vaikai iš karto suvalgo (jei iš bendro katilo, o ne pvz.troškinys puodeliuose individualiai), bet lieka nedaug. Valgo dar ir mažesnis vaikas, kas tinka - ir auklė, dalį atsipilu į darbo termosą iš ryto. Vakare grįžus paprastai vyras ir aš suvalgom vakarienei (jei dar užtenka nors kieks), bet jau sau nebešildau. Dėl vaikų darau ir šviežią vakarienę, tai kartais jau pietų likučio nebevalgom.
Būna šildyto maisto, bet stengiuosi, jog kuo mažiau..nors vyras nuolat liepia dviem dienom gamint ir tiek
nesikrušt virtuvėj, jam šildytas maistas tinka ir patinka, tad jei ir būna - tada vis primenu ir valgyt, kad jau vis ragina gamint 2 dienom
Ir poilsis, ir sportas į sveikatą
Aš nieko neverdu ilgai (daržovių), jei brokoliai, žiediniai kopūstai ar morkos man turi būti traškūs, tad labai labai min.apdoroju ir viską sumetu į puodą vienu ypu. Neskirstau, kad pirma tą verdu, po to pridedu kitus ir pan. Tokių cukinijų pvz. tai išvis net neverdu, į išvirusį karštą troškinį sumetu supjaustytas ir pilnai užtenka.
Man pačiai, tai tik kuo gryniau ir žaliau, taip jau įpratus ir tik taip man skanu.
Žuvis tk ant grotelių sausai kepta, o šeimyna jau įvairiau gauna maitintis.
Bet maistui mes išleidžiam daug, nes taip, būna jog tenka tiesiog išmest kitądien. Ruošiu naujai ir į vakarykštį maistą nieks žiūrėt nenori.