Įkraunama...
Įkraunama...

Išlaidos maistui

QUOTE(milaaaa @ 2015 08 15, 21:57)
Kumiko, uz 600eur lt gero automato negausit schmoll.gif
as pati dabar dairausi i neekonomiska jura biggrin.gif

Aciu uz rekomendacijas smile.gif nusiziurejau sita https://www.avitela....hi-ecam-23460-b g.gif
o kodel jura neekonomiskas? ir kokias pupeles pirkdavote?
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2015 08 16, 14:27)
Aciu uz rekomendacijas smile.gif  nusiziurejau sita https://www.avitela....hi-ecam-23460-b  g.gif

įkišiu trigrašį, kadangi aš ir Latte kavos didelė gerbėja, tai jau penkis metus turiu jura ena 5 aparatą, kuriuo labai patenkinta, pupeles perku Pauling per nuolaidas, tinka ir patinka, kainos ir skonio atžvilgiu, esu išbandžius įvairių net ir labai brangių, na ne mano išpuoselėtam matyt skoniui ax.gif

Vienintelis pastebėjimas, ta talpa visiškai nereikalingas daiktas, kurį nusibos plauti pastoviai, aš tai atidarau pieną, įmetu žarnelę nuo kapučinatoriaus ir viskas, panaudojai, užsukai pakelį ir į šaldytuvą.
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2015 08 16, 14:27)
Aciu uz rekomendacijas smile.gif  nusiziurejau sita https://www.avitela....hi-ecam-23460-b  g.gif

mano siulomas ir pigesnis, ir geresnis. rekomenduociau neziureti ''tarpiniu modeliu'', kaip jusu pasirinktas. skaiciai eina mazdaug taip- delonghi 3500, 4500, 5500, 5600, 6900 ir pan.
jura neekonomiskas savo kaina biggrin.gif 4u.gif kai buvau susiziurejus, bet nepirkau, buvo apie 1000eur, dabar tas modelis atgyveno, nelabai rasi, o naujasis kainuoja 1500+eur doh.gif abu jie lt kainuoja 1500-2000+eur doh.gif laukiu dabar, vis prakeliaujam tuos pinigus...
o noretau tokio ax.gif

user posted image

pupeles pirkdavau ivairias, skaniausios mums pellini, 1kg apie 75lt(pirkdavom, kai maxej -30proc kavai mazdaug uz 50lt), neblogos dallmayr crema ar espresso, o visai ekonominis mums skanus variantas buvo espresso italiano(36lt/kg arba su nuolaida gaudavau po 27-28lt)
user posted image

QUOTE(Deganti @ 2015 08 16, 15:27)
Vienintelis pastebėjimas, ta talpa visiškai nereikalingas daiktas, kurį nusibos plauti pastoviai, aš tai atidarau pieną, įmetu žarnelę nuo kapučinatoriaus ir viskas, panaudojai, užsukai pakelį ir į šaldytuvą.

yra skirtumas, kaip piena suputina zarna ir kaip is indelio. as jo neplaudavau daznai, pastatydavau i saldytuva ir tiek. indelio zarneles pralaudavo aparatas po kiekvieno virimo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milaaaa: 16 rugpjūčio 2015 - 19:16
QUOTE(milaaaa @ 2015 08 16, 19:51)

yra skirtumas, kaip piena suputina zarna ir kaip is indelio. as jo neplaudavau daznai, pastatydavau i saldytuva ir tiek. idelio zarneles pralaudavo aparatas po kiekvieno virimo smile.gif

pieną tai suputina pas mane kapučinatorius, bet ne esmė, aš tai gyvent jau nemokėčiau be to aparato, jis ne tik kavą daro, aš ir kakavą karštą vaikui darau kiekvieną rytą, o ir kavos išmaukiam pakankamai, tai manau atsipirko su kaupu, mano asmenine nuomone, tai labai vykus investicija 4u.gif Tik aišku reiktų nepagailėt jai pinigėlio, jei norisi, kad ilgai ir tinkamai tarnautų 4u.gif

Jūsų išsirinktas šaunus, ale kol mano nusibaigs, tikiu bus dar įdomesnių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Deganti @ 2015 08 16, 20:09)
... aš tai gyvent jau nemokėčiau be to aparato, jis ne tik kavą daro, aš ir kakavą karštą vaikui darau kiekvieną rytą, o ir kavos išmaukiam pakankamai, tai manau atsipirko su kaupu, mano asmenine nuomone, tai labai vykus investicija  4u.gif Tik aišku reiktų nepagailėt jai pinigėlio, jei norisi, kad ilgai ir tinkamai tarnautų  4u.gif

Jūsų išsirinktas šaunus, ale kol mano nusibaigs, tikiu bus dar įdomesnių  4u.gif

butent drinks_cheers.gif jus isivaizduojat koks sielvartas buvo, kai praejus 7m musiskis mire, taisykla negalejo pataisyti, nerado priezasties. is esmes, pakomentavo, kad tai buvo pakankamai ilgas tarnavimo laikas. man tai daugiausiai dirbes, atsipirkes ir trukstamiausias namu prietaisas.
na, bet nekyla rankos tiek moketi uz kavos aparta, vis atrandam kam geriau isleist doh.gif o pirkti kad ir toki pati uz 500-600eur nebesinori... nors kaip ekonomines klases puiku aparata rekomenduoti tikrai galiu. bet butina pirktis is vokieciu, na nebent norima paremti lt tarpininkus 30-40-50proc antkainiu unsure.gif
Atsakyti
Darbe yra jura, ir vis tik namie su melitta skanesne kava biggrin.gif Gal ipratimas, gal pupeles kitos ar pienas kitoks.
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2015 08 17, 09:25)
Darbe yra jura, ir vis tik namie su melitta skanesne kava biggrin.gif Gal ipratimas, gal pupeles kitos ar pienas kitoks.

drinks_cheers.gif viskas nuo skonio, pupelių, mėgiamos kavos rūšies priklauso - galima pasidaryti geros kavos ir su paprastu Krupsu (mano vyras espresso tik su juo darydavosi, saeco jam nė per kur), o galima ir su brangiu aparatu brudo pasigamint...

Man labiausiai pasiteisino ne tiek brangų aparatą pirkt, kiek pupeles (arba maltą kavą) geresnes ir už gerą kainą susirasti.. g.gif

beje, į kavos puodelio kainą reikėtų ir kavos aparato kainą iskaičiuoti, tik kaip tai padaryti? g.gif biggrin.gif

bet, merginos, gal jau ir iki off topo nukeliavom.. rolleyes.gif
Atsakyti
lenkijoj pigiau biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Išlaidos maistui rugpjūčio 1-15 d - 62 eur keturiems žmonėms. Sakyčiau užfiksavau rekordą, bet dar yra kur tobulėt biggrin.gif
Atsakyti
Nuo penktadienio padesiu skaičiuoti išlaidas. Atlyginimo diena. Sąsiuvinys jau paruoštas, lentelė nubraižyta. MB pakankamai didelis maisto švaistunas. Uzsinori perka, paskui nebevalgo. Chaotiškos tos išlaidos maistui. Esam du suaugę, pavalgyti mėgstantys žmonės. Ziuresim kas čia gausis.
Atsakyti
QUOTE(waterland. @ 2015 08 18, 19:43)
Nuo penktadienio padesiu skaičiuoti išlaidas. Atlyginimo diena. Sąsiuvinys jau paruoštas, lentelė nubraižyta. MB pakankamai didelis maisto švaistunas. Uzsinori perka, paskui nebevalgo. Chaotiškos tos išlaidos maistui. Esam du suaugę, pavalgyti mėgstantys žmonės. Ziuresim kas čia gausis.

4u.gif 4u.gif gerai gausis, sutaupysit, tik reiks jūsų vyrui po nosim kišt eilutę "išmestas, sugedęs maistas"... biggrin.gif tokią irgi užsiveskit.. Mums savo laiku žiauriai padėjo.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(waterland. @ 2015 08 18, 19:43)

pirma taisyklė - maistą eik pirkt su sąrašu, ir kaip teisingai jau patarė, fiksuok, kiek pinigų išmetėt kažko nesuvalgę
Atsakyti