Įkraunama...
Įkraunama...

Išlaidos maistui

QUOTE(pikkolo @ 2015 08 11, 18:46)
Gal galima konkrečiais faktais? Nesu medicinoje didelė žinovė, bet mergaitėm ūsai turėtų augti dėl padidėjusių vyriškų hormonų, o berniukam - dėl moteriškų. Tai kokiais hormonais tas vištas šeria? Ar organizmas pats atsirenka kuriuos įsisavinti? Nes turėtų būti vienodai mergaitėm ir ūsai ir papai, berniukam irgi. Ar čia VBS lygio žinios pas jus?

Kuom jas šeria tai reikia klausti tų, kurie jas šeria. Ir jokių faktų nepateiksiu, deje. Kadangi pramoninių paukštynų produkcijos nevalgau tai nelabai turiu intereso domėtis ir jų ieškoti.
Atsakyti
QUOTE(Raselėuogelė @ 2015 08 11, 22:23)
Kuom jas šeria tai reikia klausti tų, kurie jas šeria. Ir jokių faktų nepateiksiu, deje. Kadangi pramoninių paukštynų produkcijos nevalgau tai nelabai turiu intereso domėtis ir jų ieškoti.

Tai jei nei valgot, nei domitės, nei žinot, tai kam rašote savo fantazijas? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raselėuogelė @ 2015 08 11, 21:23)

taip, bile pakarksėt smile.gif
http://www.delfi.lt/...u.d?id=67825598
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2015 08 12, 10:29)

Nu taigi nuodas, nu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitės šešėlis @ 2015 08 12, 08:30)
Tai jei nei valgot, nei domitės, nei žinot, tai kam rašote savo fantazijas?  biggrin.gif

Ot jūs ydomi biggrin.gif Buvo laikas kai domėjausi, todėl to š...nei perku nei valgau. Kam sveikata rūpi -pats pasidomės. Neprivalau nieko jums įrodinėti.
Atsakyti

gal baikim rietenas
nail.gif

taupom toliau, nors man nesigauna nors tu ka... va penktadieni iki pajurio leksiu su dviem savo vaikais, tai galvoju ka vestis valgyt (kaviniu ir parduotuviu ten nera kur vaziuoju) lotuliukas.gif

toks karstis tai valgyt kalnu neisiu, sakiua kibinu prisikepsiu kalna, bulviu prisidesiu su pienu/kefyru kokiu. ir miltu vaikam dar blynams. dvi dienas istemsim biggrin.gif
Atsakyti
Užsakomieji pramonininkų straipsniai ...graudu.

http://grynas.delfi....s.d?id=61941503
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2015 08 12, 11:50)
gal baikim rietenas
nail.gif

taupom toliau, nors man nesigauna nors tu ka... va penktadieni iki pajurio leksiu su dviem savo vaikais, tai galvoju ka vestis valgyt (kaviniu ir parduotuviu ten nera kur vaziuoju)  lotuliukas.gif 

toks karstis tai valgyt kalnu neisiu, sakiua kibinu prisikepsiu kalna, bulviu prisidesiu su pienu/kefyru kokiu. ir miltu vaikam dar blynams. dvi dienas istemsim biggrin.gif

jei yra virtuve (ten kur keliaujate) man labai opasiteisino toks meniu:

pusryciams: a) aviziniu dribsniu kose/ cool.gif kiausiniene su desrem + salotos (is ko yra)
pietums: karbonadai+ mklaronu smulkiu kose (greita)+ salotos. per pietus issiverdu siurbos (kopustu/ buroku/ rugstyniu) etc. kuria valgome po vaiku pietu miego.

ir vakarienei
a) sausi pusryciau su pienu cool.gif skryliai/koldunai c) katrsti buterbrodai su pienu.

toks greitas paprastas meniu...

su trumpomis variacijomis ka netycia kitokio nusiperki (zuvis pvz)

islaidu aisku gaunasi daugiau nei iprastai: vien tik pieno litras 1 eura doh.gif kainuoja juodkrantej + ledu po 1 eur ar 0.8 eur perkam doh.gif bet ne mln kas be ko. paskutinis isvaziavimas juodkranteje (galutine suma su alko ir visais ledais) man gavosi 80 euru vietoj + 40 euru issivesti. mes 5-iese.
Atsakyti
QUOTE(karra @ 2015 08 12, 14:51)
jei yra virtuve (ten kur keliaujate) man labai opasiteisino  toks meniu:

pusryciams: a) aviziniu dribsniu kose/ cool.gif kiausiniene su desrem + salotos (is ko yra)
pietums: karbonadai+ mklaronu smulkiu kose (greita)+ salotos. per pietus issiverdu siurbos (kopustu/ buroku/ rugstyniu) etc. kuria valgome po vaiku pietu miego.

ir vakarienei
a) sausi pusryciau su pienu cool.gif skryliai/koldunai c) katrsti buterbrodai su pienu.

toks greitas paprastas meniu...

su trumpomis variacijomis ka netycia kitokio nusiperki (zuvis pvz)

islaidu aisku gaunasi daugiau nei iprastai: vien tik pieno litras 1 eura  doh.gif  kainuoja juodkrantej + ledu  po 1 eur ar 0.8 eur perkam  doh.gif  bet ne mln kas be ko. paskutinis isvaziavimas juodkranteje (galutine suma su alko ir visais ledais) man gavosi 80 euru vietoj + 40 euru issivesti. mes 5-iese.

man matai paprasciau nes as viena, ir du vaikai 6 ir 4 m tongue.gif tai jei ju valia butu ant sausu pusryciu sedetu ir butu patenkinti biggrin.gif o as agurkais soti galiu buti smile.gif todel man susitaupys nei ledai ir t,t, nes ten nieko nera kur isleisti pinigus. bet jauciu vyras likes namie isleis trigubai nei jus juodkranteje biggrin.gif dziugo suris+ alus lotuliukas.gif gi zmonos ir vaiku nera RELAX cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2015 08 12, 14:06)
man matai paprasciau nes as viena, ir du vaikai 6 ir 4 m tongue.gif  tai jei ju valia butu ant sausu pusryciu sedetu ir butu patenkinti biggrin.gif o as agurkais soti galiu buti smile.gif todel man susitaupys nei ledai ir t,t, nes ten nieko nera kur isleisti pinigus. bet jauciu vyras likes namie isleis trigubai nei jus juodkranteje biggrin.gif dziugo suris+ alus  lotuliukas.gif  gi zmonos ir vaiku nera RELAX  cool.gif

tai kam ji namie palikt doh.gif

i bagazine ir teg krepsius iki juros tempioja tongue.gif wink.gif
Atsakyti
Atradau laiko paskaičiuot už liepą.
Liepa:
Maistas ir gėrimai mieste - 124.11€
Gėrimai (alkoholis, vaisvandeniai, sultys, vanduo) - 96.45€
Mėsa ir žuvis - 53.13€
Pieno produktai (pienas, grietinė, sūriai, sūreliai, varškė, kefyras, jogurtai) - 52.97€
Mišinukai mažiui - 46.95€
Daržovės ir vaisiai - 43.18€
Duona, batonas, įvairios kruopos, sausi pusryčiai, miltai, riešutai, kiaušiniai - 42.98€
Užsakymai namo - 32.96€
Saldumynai (pyragai, saldainiai, šokoladai) - 26.74€
Įvairūs prieskoniai, padažai ir kt. smulkmenos - 5.16€
Viso: 524.63€
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2015 08 13, 13:20)
Atradau laiko paskaičiuot už liepą.
Liepa:
Maistas ir gėrimai mieste - 124.11€
Gėrimai (alkoholis, vaisvandeniai, sultys, vanduo) - 96.45€
Mėsa ir žuvis - 53.13€
Pieno produktai (pienas, grietinė, sūriai, sūreliai, varškė, kefyras, jogurtai) - 52.97€
Mišinukai mažiui - 46.95€
Daržovės ir vaisiai - 43.18€
Duona, batonas, įvairios kruopos, sausi pusryčiai, miltai, riešutai, kiaušiniai - 42.98€
Užsakymai namo - 32.96€
Saldumynai (pyragai, saldainiai, šokoladai) - 26.74€
Įvairūs prieskoniai, padažai ir kt. smulkmenos - 5.16€
Viso: 524.63€

atmetus tai, ko mes neperkam (mišinukai, alkoholis ir maistas ne namie) - visai ir visai neblogai, sakyčiau 4u.gif nes pas mus einamiausias saldumynas dabar - ledai ledai ledai... doh.gif
kaip tik dabar m-oj nuolaida ledams, tai pripirkau už milijona pinigų ir prikišau šaldiklį. Tipo, sutaupiau doh.gif
Atsakyti