Tęsiame skaičiavimus

Jolirta, 19 Geg 2015 - 19:11, parašė:
Jolirta, 19 Geg 2015 - 19:11, parašė: ![]()
Savaitgaliais valgau kartais daugiau, nei 2 kartus. Vaisiai bananai, apelsinai, obuoliai, kriaušės, sezonu, tai ir persikai, nektarinai, arbūzai. Daržovės dažnai, valgau šaldytas, nes ten įvairesnės. O šiaip, bulvės, burokai, kopūstai, morkos, brokoliai, žiediniai, agurkai, pomidorai, salotos žalios.
Kruopos, pagrinde grikiai, ryžiai, dar kartais lęšiai, pupelės, kukurūzai, retai bolivinė balanda.
Ne viską surašiau, tiesiog nepamenu![]()
Dar valgau soją, kartą per savaitę
Ciccio, 19 Geg 2015 - 22:24, parašė:
Ciccio, 19 Geg 2015 - 22:24, parašė: ![]()
nu...ir kur čia išlaidos? Surašei, ką valgai, siurprizas, bet tavo išvardintus produktus valgo dauguma. Sugebėk tu man šitaip ne į temą patarškėt.
Ciccio, 19 Geg 2015 - 22:24, parašė:
Ciccio, 19 Geg 2015 - 22:24, parašė: ![]()
nu...ir kur čia išlaidos? Surašei, ką valgai, siurprizas, bet tavo išvardintus produktus valgo dauguma. Sugebėk tu man šitaip ne į temą patarškėt.
RitaRazi, 20 Geg 2015 - 09:22, parašė:
RitaRazi, 20 Geg 2015 - 09:22, parašė: ![]()
Jolirta, bet jūs tikrai labai labai mažai valgot.. Mažai aš susipažinusi su vegetarizmu ir žaliavalgyste, bet visad įsivaizdavau, kad maistui tokiu atveju daugiau išeina.. Mano tėvai pensininkai, mėsos valgo mažai arba nevalgo dėl sveikatos - ir tie dviese, misdami daržovėmis, kruopomis, pasiaugindami dar ir savo, vis tiek apie 120 eur. pakloja už maisto
airv, 21 Geg 2015 - 13:38, parašė:
airv, 21 Geg 2015 - 13:38, parašė: ![]()
Man atrodo visai imanoma isleisti 50€ dviem (1 suauges ir 1 vaikas)
Paskaiciavus vidutiniskai 200€ keturiems su kavinemis ir saldumynais. Ismokus maitintis atsisakant maisto siuksliu, tikrai galetume sutaupyti bent 50€. Plius moterys valgo, dazniausiai, maziau nei vyrai, o vaikai (jei nera paauglei) irgi mazai valgo...pvz vietoj jogurto morka suvalgyti ir sveikiau ir gerokai pigiau.
airv, 21 Geg 2015 - 12:38, parašė:
airv, 21 Geg 2015 - 12:38, parašė: ![]()
Man atrodo visai imanoma isleisti 50€ dviem (1 suauges ir 1 vaikas)
Paskaiciavus vidutiniskai 200€ keturiems su kavinemis ir saldumynais. Ismokus maitintis atsisakant maisto siuksliu, tikrai galetume sutaupyti bent 50€. Plius moterys valgo, dazniausiai, maziau nei vyrai, o vaikai (jei nera paauglei) irgi mazai valgo...pvz vietoj jogurto morka suvalgyti ir sveikiau ir gerokai pigiau.
__AUTHOR__ parašė
__AUTHOR__ parašė