QUOTE(Argija @ 2015 09 17, 15:59)
O šiaip čia tos, kurios rašo, kad pasiruošia savaitei, tai jūs tikrąja ta žodžio prasme prigaminat kalną maisto ir jį sukišat į šaldytuvą/ šaldiklį ir likusią savaitės dalį negaminate, o viską šildote? aš kažkaip nustebau paskaičiusi, gerai čia ar blogai aš nelinkusi teisti. Tik man labai įdomu buvo paskaityti, nes nei šeimoje, nei tarp draugų nesu girdėjusi, kad kas taip darytų
Mes šildomės pietus darbo dienomis, t. y. jie būna paruošti iš vakaro. To paties vakarienei ir pietums nevalgome, nes paprastai vakarienei būna kažkas lengvesnio nei pietų patiekalas
Aš buvau įvaldžius tokį ritmą: sekmadienį pagamindavau katilą sriubos ir du antrus, vienas iš kurių mėsiškas pietums, ir vienas nemėsiškas vakarienėms (nes irgi valgom vakarienėms lengviau), dar prikepdavau blynų vyrui pusryčiams 2-3 dienom. Kaip pvz: sriuba, kotletai su koše pietum, makaronai su daržovėm vakarienėm, blynai pusryčiams. Kiekiai tokie, kad nieko negamint iki trečiadienio vakaro (t y kad užtektų trim dienom - pirmadieniui, antradieniui, trečiadieniui). Tuomet trečiadienį gamindavai vėl analogiškai ketvirtadieniui ir penktadieniui. Trečiadienis man būdavo sąlyginai laisvesnė diena. Kitų šiokiadienių vakarais aš sportuodavau ir laiko maisto ruošimui nelikdavo.
Norėčiau ir dabar kad taip būtų, bet deja prisidėjo pirmoko rytinės košės ir pietūs kasdien, dažnai ir vakarienės, vis neįeinu į ritmą

Dar ir kūdikiui atskirai gaminu...
Laiko maisto ruošai turiu dabar sočiai (kol esu dekrete), bet noro dažniau užsukti į virtuvę jokio