QUOTE(Modeen @ 2015 08 07, 09:44)
kaip kiaulę galima išvis valgyt, sunkiai suprantu. visaėdis padaras, fuuuuuu, šlykšynė. Žmogui normalu yra valgyti žole besimaitinančius gyvūnus. Ir dar kai kurie valgo kiaulės sultinį - tą skystį, kuriame virė dvėseliena. Aš suprantu, kad lietuviai būrų tauta, mes skurdžiai gyvenom, valgėm tai, kas prieinama, ne kiekvienas galėjo sumedžioti elnią ar užauginti triušį, nu bet jau XXI amžius, atverkit akis, nekimškit tokio šlamšto kaip kiaulė į save
joooo

Tikrai įkvepianti kalba

Beje, didesnės šlikštynės už žmogų nežinau, nes tik jis beprasmiškai žudo savo gentainius, žudosi pats ir mėto/palieka savo palikuonis.
Papildyta:
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2015 08 06, 21:09)
Daug sugebėjimo nereikia, tiesiog eini ir perki kaip iki tol

Jeigu nori išsikepti sprandinės kepsnį, o kameroj kaip minėjau pusgavis, karkos ir lašiniai... Kol einama mėsa nebuvo suvalgyta, niekas ir nepirko
na, aš jei turiu šaldiklyje mėsos produktų tai iš jų ir gaminu, o ne einu pirkt ko neturiu. Kad jau kalbame apie taupumą man čia būtų apsurdas.