oho kad įsiduskutavot
aš (vėl)

nebeskaičiuoju išlaidų. nu maždaug žinau, bet taip viską rinkt, kažkur pasileidom, taip ir pasileidom. gal vėl sugrįšiu kada, man bangom.
dabar didžiausia dalis išeina vaisiams. pats gazas visokių skanėstų, buvo šilauogės,braškės, dabar arbūzai, tręšnės, persikai, nektarinai... tai po kokį 20 eur per savaitę vaisiams išeina drąsiai.
dėl bananų čia kelis kart paminėta buvo. nereikia jų laikyti kartu su kitais vaisais, ypač obuoliais. tada jie sunoksta greičiau. o kad atsiranda juodų taškelių taigi ne bėda, nebent tie, kas nėmėgsta gerai sunokusių bananų. man jie gali būt be taškiukų, čiut skaniau, o maniškis tai mėgsta gerai gerai sunokusius.
dar sako reikia tą kotelį su plėvele apsukt, ne taip greit noksta, bandžiau, bet reiktų padėt kartu nevyniotus ir vyniotus, kad palygint, kitaip tai nesuprasi.
aš perku dažniausiai dar pusžalius, parsinešus per dieną ar dvi gražiai pageltonuoja.
arbūzas 3 d gali būt šaldytuve nenutiko nieko, netgi pirmą dieną buvo "lauke" nes mažas šaldytuvas, netelpa.
pieno mažai naudojam,tai perkam tik UHT, aš tai nejaučiu skirtumo, riebaus nemėgstu kokio naminio, o šviežūs ne ką skirias. jei pirkčiau šviežų tai garantija mesčiau lauk po pusę, nes nei kavos geriam su pienu (iš vis galima sakyti namie kavos negeriam), nei tuo labiau arbatos. čia sausiem pusryčiam jei būna rytai, kai nežinai ką valgyt. ir tas pienas 0,33 tai tada pasiteisina, nes atsidarius litrą ir ilgai stovės.
bet va lygtais išmokau jau mažiau maisto mest

kažkaip daugiau sunaudojam. duonos praktiškai nebeperkam normaliuose pakiuose, nebent jei kas būna. visada tokią, kurią reik pabaigt išsikept, arba tiesiog šviežią bagetę kuri susnaudoja iš kart. čia mano buvo didelis minusas, kad daug išmesdavau, plius visokie pradaryti file vištienos ir t.t. dabar jų tiesiog nebeperku, nebent jau žiauriai užsinori tai perku kuo mažesnį ir aišku jis brangesnis, bet neišmetu tada nieko.
kokios likusios nebe tokios šviežios daovės viskas keliauja į šaldikį ir kai darau trintą sriubą viskas puikiai sueina.
dabar jaučiu reiks ir kiaušinius ne po 12 pirkt bet po 6, nes pastebiu kad mažiau kepu, mažiau valgom ir stovi...
nežinau kiek galima laikyt kiaušinį, kol jis pasensta??