QUOTE(escape_simute @ 2009 04 10, 11:00)
labukas, na as tai va ka darau is agrastu:
agrsatus nuplaunu, gerai nusausinu ir malu per mesmale, tada aplesinus irgi nuplaunu ir per mesmale(kokios 3apelsinus is 5 reikia malti su zieve, bet ypac gerai nuplaukite), na cia aisku viskas priklauso nuo kiekio , jei auiau agrastu bus daugiau ir apelsinu , jei maziau -tai maziau,viska sumale gerai ismaisome ir negailime cukraus, tada as dedu i indukus ir i saldikli... niam niam kaip skanu , ie su blynais ir vienas, as darugem duodu prie kavos tai visos laizos...
agrsatus nuplaunu, gerai nusausinu ir malu per mesmale, tada aplesinus irgi nuplaunu ir per mesmale(kokios 3apelsinus is 5 reikia malti su zieve, bet ypac gerai nuplaukite), na cia aisku viskas priklauso nuo kiekio , jei auiau agrastu bus daugiau ir apelsinu , jei maziau -tai maziau,viska sumale gerai ismaisome ir negailime cukraus, tada as dedu i indukus ir i saldikli... niam niam kaip skanu , ie su blynais ir vienas, as darugem duodu prie kavos tai visos laizos...
o detaliau gal proporcijas galima butu?o kodel i saldikli?