Įkraunama...
Įkraunama...

Agrastai

[quote=Žemaika,2006 08 19, 22:01]
Uogienė gavosi skysta ir saldi, riešutų skonio, kol neperkandi nesijaučia schmoll.gif . Vienu žodžiu nieko gero, gal per trumpai viriau g.gif ?

žinai, kai aš viriau su apelsinais, iš pradžių taip pat gavosi l. skysta, todėl pagalvojusi, aš ją dar kartą perviriau ant mažos ugnies, tai ji sustandėjo, gal agrastai turi tokią savybę-būti skystiems. Vat nepamenu kokia būdavo močiutės uogienė, nes virė ją prieš 100 metų tongue.gif , žinau, kad labai skani.
O dėl uogienės su riešutais tai nieko pasakyti negaliu, gal vėliau uogienė įgaus riešutų skonio.
Vėliau pasakyk ar gardu buvo bigsmile.gif
Atsakyti
siandien taip pat suku galva kaip cia man agrastu uogiene issivirus g.gif
Atsakyti
1-1,25 kg. agrastu, 500 ml. vandens, 1,5 kg. cukraus.
Agrastus nuplaut, nuvalyt, suberti i puoda, ipilti vandens. Nuolat maisyt ir uzvirt ant nedideles stiprumo ugnies, virti puse val, kol suminkstes, tadum suberti cukru ir maisant virti dar 10 mi. kol uogiene sutirstes, nugriebti putas irsupilstyti i stiklainius. Cia man drauge susake, pati neviriau, dariau kompotus pridedama dar ivairiu uogyciu smile.gif
Atsakyti
Sveikutes,
kuo ilgiau virsite agrastus, tuo uogiene bus tirstesne. As pavyzdziu pasidarau marmaledo tirstumo:kai suberiu cukru, tai nugriebdama putas, agrastus verdu dar apie 30 min. O pradzioje, pries ipilant cukru, 2 lt agrastu imu 0,5lt vandens (uzvirinu ir paverdu apie 10 min, o tik tada cukru supilu)
Atsakyti
Sveikutes, o kaip verdate uogienę agrastai su cukinija arba obuoliais? Pasidalinkite patirtimi, niekad nebandžiau... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alimonza: 23 liepos 2007 - 10:47
as agrastus tai su avietem verdu,labai skanu
Atsakyti
verdu dabar uogienę, tik be apelsinų verysad.gif nėr kur jau į parduotuvę lėkt.
O pernai tokia skani buvo wub.gif
Atsakyti
As viriau agrastuuogiene su graikiskais riesutai. Niem niem labai skani tongue.gif
1 kg. agrastu;1.5 kg cukraus; 100g. graikiniu riesutu;500 ml, vandens
Atsakyti
gal reik pabandyt ir man su apelsinais pasidaryt, labai jau viliojanciai skamba bigsmile.gif
Atsakyti
labukas, na as tai va ka darau is agrastu:
agrsatus nuplaunu, gerai nusausinu ir malu per mesmale, tada aplesinus irgi nuplaunu ir per mesmale(kokios 3apelsinus is 5 reikia malti su zieve, bet ypac gerai nuplaukite), na cia aisku viskas priklauso nuo kiekio , jei auiau agrastu bus daugiau ir apelsinu , jei maziau -tai maziau,viska sumale gerai ismaisome ir negailime cukraus, tada as dedu i indukus ir i saldikli... niam niam kaip skanu , ie su blynais ir vienas, as darugem duodu prie kavos tai visos laizos...
Atsakyti
blush2.gif labau skanu ogiene
Atsakyti
QUOTE(ingridukas @ 2007 07 16, 12:20)
siandien taip pat suku galva kaip cia man agrastu uogiene issivirus g.gif



oj kaip jums fajna smile.gif , o pas mus vienas tik krumas didokas toks, bet ka taigi po vaiku nieko beveik nelieka jie kaip muses ant to agrasto uzpuola, labai megsta valgyti jas skinti, net nemaniau kad taip juos pamegs bigsmile.gif , na ir lieka tada jau nekas tom uogienem, kas lieka- kompota isverdu thumbup.gif arba paskinam pavalgom taip smile.gif
Atsakyti