Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

patarkit kas nors smile.gif 96 cm ūgio ir 13kg sveriančiam žiogui Columbia buga atskira combį žiūrėti 92 ar 98 dydį?
Atsakyti
Merginos, aš čia biški ne į temą, bet irgi apie pirkimą biggrin.gif - gal žinot, kur nusipirkt vaflių ledams smailia apačia Kaune? Nu aišku iš bėdos tiktų ir kitokie.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(zz_aiza @ 2015 09 21, 19:09)
patarkit kas nors smile.gif 96 cm ūgio ir 13kg sveriančiam žiogui Columbia buga atskira combį žiūrėti 92  ar 98 dydį?

mano ziogai 95cm ir 12,5kg, telpa i Columbia buga 2T, siunciausi is to simplepile, nebuvo kitokiu dydziu, bet manau siai ziemai tikrai uzteks wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kimora @ 2015 09 21, 19:26)
mano ziogai 95cm ir 12,5kg, telpa i Columbia buga 2T, siunciausi is to simplepile, nebuvo kitokiu dydziu, bet manau siai ziemai tikrai uzteks wink.gif

obane

tai jauciu maniske paskes 3Т sy 86 cm doh.gif
Atsakyti
QUOTE(egliene @ 2015 09 21, 19:37)
obane

nu matai, maniskiai laaabai kudi... tai jiems ilgiau viskas tinka.
Galesiu nufotkinti
Atsakyti
Nu maniske su 84 tai 2t idealiai. Neimciau didesnio. Bet dar ir nuo sudejimo priklauso wink.gif
Atsakyti
QUOTE(egliene @ 2015 09 21, 19:37)
obane

3T cia 92 ar 98?
Atsakyti

QUOTE(priklausomybe @ 2015 09 21, 19:26)
Merginos, aš čia biški ne į temą, bet irgi apie pirkimą biggrin.gif - gal žinot, kur nusipirkt vaflių ledams smailia apačia Kaune? Nu aišku iš bėdos tiktų ir kitokie.

user posted image

Jei nic nieko vietoj nerasit, parasykit i a.z. - pabandysiu padet. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2015 09 21, 19:46)
Nu maniske su 84 tai 2t idealiai. Neimciau didesnio. Bet dar ir nuo sudejimo priklauso wink.gif

tai ar maniškių ūgį gydytoją blogai pamatavo ar kas, nes mano 10cm aukštesni bet 2T taip pat idealiai biggrin.gif
specialiai kelnes pamatau tai 80cm ilgio rolleyes.gif
Atsakyti
..dar vis laukiu prisijungianciu prie mytoys.de ax.gif
Atsakyti
QUOTE(krystiana @ 2015 09 21, 14:51)
MemberShop-e yra dabar,tik nezinau ar gera skaitosi kaina,bet siandien dar viskam 20 proc. nuolaida,tai gundausi pirkti pati..

Ačiū, einu naršyt 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, ieskau dzemperio savo braugiausiam, kokio nors nenusibodusio fasono, pas kiniecius buna tokiu idomesniu, bet kiek pirkus is ju, tai toks slamstas doh.gif gal kokioj kitos pardej esat uzmaciusios, ne pas kiniecius? Pvz, kazko panasaus? ACIU 4u.gif
http://m.aliexpress....2307227768.html
Atsakyti