Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(adriatic @ 2015 09 21, 15:12)
ir sita geri reiketu matuotis biggrin.gif is vaikisku rinktis iskart nepatarciau, mano 8-metis siaip ne taip savo galva i suaugusiu kepure "ibarskina", ir jis kasu neturi, trumpi plaukai. As apskritai sau neradau per keleta parduotuviu tokios, i kuria ikisciau galva neissipesus puses plauku (neilgi, iki peciu), teko be kepures i baseina keliauti.
Drauge savo mergaitei siaip ne taip isrinko kepure specializuotam skyriuje, kuris buvo tiesiog baseine isikures, bet ir paklojo uz ja nemazai ten

siaip pas mus baseine nemazai mergaiciu ilgakasiu budavo su tokiom elastinem kepurem, kaip tympos blizgios buna, i jas tikrai kasos patogiai susideda, bet jos perslampa. O kitos, kurios buvo su guminem, tai arba jas istisai bandydavo uztempti ant galvyciu, nes smukciojo per plaukus, arba numesdavo ant suoliuku sad.gif rezultatas - plaukai slapi su bet kokiom kepurem, tos elastines labiau ne tam, kad plaukus nuo vandens apsaugotu, o kad kasos plaukti netrukdytu

QUOTE(JMD @ 2015 09 21, 15:18)
kepse vaikui pirkau is suaugusiu, nes ji tempiasi belekiek, tai uzteks ilgam. yra VCUP'e WINNER SPORT parde. Mokejau rodos 19 litu. Ir akinukus ten pirkau. Mokejau 4 eurus.
Papildyta:
as tokius pirkau uz 4 eurus pas mus pardej

http://www.sportsdir...olcode=88526499

QUOTE(keistuole @ 2015 09 21, 15:19)
aš mačiau panoramoj sporto prekėse kepurėles moterims ilgais plaukais, tai manau ten įvertinta ir kad tilptų su kasom smile.gif
Beje kepurės yra ne tik, kad plaukai nesušlaptų, čia iš vis svarbu tik jums, baseino atžvilgiu kepurė reikalinga, kad neprikristų plaukų. Ir higienos normų prisilaikantis baseinas neturėtų nieko leist be kepurių.

Aciu 4u.gif bet man Kaune reikia arba siustis biggrin.gif Bet jau supratau, kad reikes vietoj ieskotis, kad matuotusi, nes vazines su mokykla, tai reikia ir kad pati lengvai uzsimautu unsure.gif ir kasos ilgos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauruciuk @ 2015 09 21, 15:27)
Aciu  4u.gif  bet man Kaune reikia arba siustis  biggrin.gif  Bet jau supratau, kad reikes vietoj ieskotis, kad matuotusi, nes vazines su mokykla, tai reikia ir kad pati lengvai uzsimautu  unsure.gif  ir kasos ilgos  ax.gif

maciau sportlande visokiu kepuriu, ir su ilgais plaukais ir tu tekstiliniu, ir akinuku visokiu. man tik kainos didokos pasirode, bet bent jau susidarytumete vaizda, ko reikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2015 09 21, 11:35)
Aciu.

Sakykit,o kaip tie Crocsu dydziai?nepamazinti?Maniske mazoji nesioja 22 dydi dabar,tai vat mastau ar c6 ar visgi c7 imt...situ arba situ. Beje,kurie geresni? blush2.gif
http://www.amazon.co...=A3P5ROKL5A1OLE

http://www.amazon.co...=A3P5ROKL5A1OLE

Maniskis irgi nesioja 22 dydi. Rinkausi pirma Jusu varianta. Emiau C8, bet todel,kad per kelti sunkiai lindo. Shiaip C8 pirstai laisvoki, bet C7 neikisau kojos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bureja @ 2015 09 21, 16:44)
Maniskis irgi nesioja 22 dydi. Rinkausi pirma Jusu varianta. Emiau C8, bet todel,kad per kelti sunkiai lindo. Shiaip C8 pirstai laisvoki, bet C7 neikisau kojos smile.gif

Dekui, imsiu C7 cool.gif
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2015 09 21, 14:42)
Mergikės, jei kur užmatysit gera kaina Tangle Teezer, šūktelėkit prašau  4u.gif  Baisiai reik dovanai... Duoduosi visur ieškodama.

MemberShop-e yra dabar,tik nezinau ar gera skaitosi kaina,bet siandien dar viskam 20 proc. nuolaida,tai gundausi pirkti pati..

Mamukai,gal jau tokius Crocs esat isbandziusios,ziuriu atsiliepimai superiniai,tik vienas lyg raso,kad mazinti,gundausi,nes valosi jie geriau nei tie kurtkiniai jauciu..
http://www.amazon.co...n...9243&sr=1-5
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krystiana: 21 rugsėjo 2015 - 14:53
QUOTE(Lauruciuk @ 2015 09 21, 15:27)
Aciu  4u.gif  bet man Kaune reikia arba siustis  biggrin.gif  Bet jau supratau, kad reikes vietoj ieskotis, kad matuotusi, nes vazines su mokykla, tai reikia ir kad pati lengvai uzsimautu  unsure.gif  ir kasos ilgos  ax.gif

nulek iki sportdirekt'o, pas mus gi Kaune atsidares, Savanoriu pr. Rimi pardej, faktas brangiau nei ju internetinej pardej uk, bet pasirinkimas nemazas. 4u.gif
Atsakyti
snd vakare pirksiu mytoys.de, kaunas. turiu 30proc koduka rubams batams.
Atsakyti
PRISIJUNCIAU PRIE MYTOYS VILNIUJE 4u.gif 4u.gif Su nuolaida aisku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2015 09 21, 17:18)
PRISIJUNCIAU PRIE MYTOYS VILNIUJE 4u.gif  4u.gif Su nuolaida aisku blush2.gif

renka ->

Siandien uzsakysiu is mytoys.de 4u.gif Gavau koduka rubams ir batams -30% thumbup.gif . Priimciau kelias mamytes siuntimui pasidalinti 4u.gif Vilnius,bet galiu persiusti jei reikia i kitus miestus 4u.gif Krepsiukus siuskite emeilu zibute33sm@gmail.com.
Atsakyti
QUOTE(jepsius @ 2015 09 21, 15:30)
maciau sportlande visokiu kepuriu, ir su ilgais plaukais ir tu tekstiliniu, ir akinuku visokiu. man tik kainos didokos pasirode, bet bent jau susidarytumete vaizda, ko reikia  4u.gif

reiks nulekti, kad nuomone susidaryt ax.gif

QUOTE(slitka @ 2015 09 21, 16:07)
nulek iki sportdirekt'o, pas mus gi Kaune atsidares, Savanoriu pr. Rimi pardej, faktas brangiau nei ju internetinej pardej uk, bet pasirinkimas nemazas. 4u.gif

Aha, aciu 4u.gif nebuvau dar ten biggrin.gif kartais man geriau truputi brangiau susimoket, nei rinkt uzsakyma del vieno daigto plius dar ir siuntimas dasideda, o dar kai reikia staigiai ir matuotis, tai tikrai vietoj ieskosim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vabalauskiene @ 2015 09 21, 17:32)
renka ->

Siandien uzsakysiu is mytoys.de 4u.gif Gavau koduka rubams ir batams -30% thumbup.gif . Priimciau kelias mamytes siuntimui pasidalinti 4u.gif Vilnius,bet galiu persiusti jei reikia i kitus miestus 4u.gif Krepsiukus siuskite emeilu zibute33sm@gmail.com.

Aciu drinks_cheers.gif jau atkapsciau smile.gif
Atsakyti
Pareklamuokit šiltesnę striukę iš mytoys paauglei wink.gif
Atsakyti