Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(zz_aiza @ 2015 09 26, 13:15)
Gal kas galėtų mytoys kodą -35 padovanoti?

man krepšyje automatiškai pritaiko -10 proc. ir dar kodo langelis yra, tai tada įdomu, gautusi -45?  bigsmile.gif

Ivedus koduka 35 % , tu 10 % nebetaiko papildomai :-(
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 09 26, 13:00)
Ir man ta pati raso. Isidekit preke i krepsi ir eikite mokejimo link. Rodys shipping 0,00

na visvien rodo 10e , nuejau iki pat mygtuko BUY
Atsakyti
Pirksiu vyrui batus is cia,gal kas noretu jungtis shipui pasidalint?14€ i LT
https://www.efootwear.eu
Atsakyti
QUOTE(Kimora @ 2015 09 26, 12:50)
Labai norėčiau prsijungti, jeigu neatsiras galinti nupirkti, galiu rinkti ir aš, tik aš koduko neturiu

Ir as jungciaus Kaune prie Mytoys jei ias su nuolaida uzsakines
Atsakyti
QUOTE(Austutesmama @ 2015 09 26, 12:02)
Pirksiu mytoys.de turiu 35% nuolaida rubam ir batams (galioja ir sale). pasidalintume siuntima. Klaipeda, bet galiu persiusti jei reikia.
aaureja@gmail.com

Daugiau nebesiuskit. Laukiu krepsiuku su kuo susirasiau 4u.gif
Atsakyti
NLNMKAFP9AYR kodukas 35 proc kam reikia my toys 4u.gif dedu cia nes prie kompo nebunu 4u.gif
Atsakyti
Pirksiu is amazon.uk, siusiu tiesiai i LT. Kaunas. Gal butu norinciu prisijungti siuntimui pasidalinti? zittute@gmail.com

pirksiu siandien vakare, nesinori, kad dingtu prekes.
Atsakyti
QUOTE(zittute @ 2015 09 26, 17:17)
Pirksiu is amazon.uk, siusiu tiesiai i LT. Kaunas. Gal butu norinciu prisijungti siuntimui pasidalinti? zittute@gmail.com

pirksiu siandien vakare, nesinori, kad dingtu prekes.

Išsiunčiau jums užsakymą.
Atsakyti
Sveiki , jeigu kas nori jungtis prie mytoys.de su 35% off drabuziams ir avalynei (taiko ir sale prekems) pirksiu , pasidalinsim siuntimą. TIK KAUNAS IR SWEDBANK. rasykit aguonele0@gmail.com tvarkingus krepselius.
Atsakyti
QUOTE(zeneta @ 2015 09 26, 16:52)
NLNMKAFP9AYR kodukas 35 proc kam reikia my toys  4u.gif dedu cia nes prie kompo nebunu  4u.gif

Jungciausi Vilniuje prie mytoys su 35%:-)
Atsakyti
QUOTE(Aguonytė @ 2015 09 26, 17:38)
Sveiki , jeigu kas nori jungtis prie mytoys.de su 35% off drabuziams ir avalynei (taiko ir sale prekems) pirksiu , pasidalinsim siuntimą. TIK KAUNAS IR SWEDBANK. rasykit aguonele0@gmail.com tvarkingus krepselius.

kiek laiko mazdaug keliauja?
Atsakyti
gal dar kas koduko neplanuojat panaudoti ir galit duoti? rolleyes.gif
Atsakyti