Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

sveikos, gal kas turite kokį pigu.lt koduką blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2015 09 26, 11:31)
Perkant per app arba telefoną - nemokamas smile.gif

vakar pirkau per pc su nemokamu siuntimu
Atsakyti
http://www.yoox.com/ man taip pat nuo vakar raso HALF PRICE STANDARD DELIVERY tai yra 10e siuntimo kaina
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitakar: 26 rugsėjo 2015 - 12:01
Merginos, gal galetumet rekomenduot vyrui antiperspiranta? Apie naturaluma nekalbu - tikrai reikia veiksmingo, kad blokuotu prakaita. MB labai prakaituojantis, o ir darbas reikalauja oficialios aprangos - tai nelabai koks vaizdas, kai vyras su slapiom marskiniu pazastim doh.gif .
Iki siol CLARINS naudojo ir labai dziaugesi, bet juk visi po kurio laiko tampa nebe tokie veiksmingi. Praso surast kazka kitokio doh.gif
Atsakyti
Pirksiu mytoys.de turiu 35% nuolaida rubam ir batams (galioja ir sale). pasidalintume siuntima. Klaipeda, bet galiu persiusti jei reikia.
aaureja@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Giedre Gr @ 2015 09 26, 13:02)
Merginos, gal galetumet rekomenduot vyrui antiperspiranta? Apie naturaluma nekalbu - tikrai reikia veiksmingo, kad blokuotu prakaita. MB labai prakaituojantis, o ir darbas reikalauja oficialios aprangos - tai nelabai koks vaizdas, kai vyras su slapiom marskiniu pazastim  doh.gif .
Iki siol CLARINS naudojo ir labai dziaugesi, bet juk visi po kurio laiko tampa nebe tokie veiksmingi. Praso surast kazka kitokio  doh.gif

Gal driclor padėtų? g.gif
Atsakyti
gal kas nors noretu prisijungti prie Landsend.co.uk uzsakymo?

iki sekmadienio vakaro galioja kodas "Buy 1 item, save 15%. Buy 2, save 20%, Buy 3 save 25%"
siusciau tiesiai i LT. 7,5£ siuntima dalintume is uzsakanciuju skaiciaus.

jei noretumet jungtis, rasykite i AZ.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirtyšė: 26 rugsėjo 2015 - 12:28
QUOTE(iloiva26 @ 2015 09 26, 12:00)
sveiki,
gavau 35 proc. koduka rubams ir batams  mytoys.de, gal kas kaune rinktu, prisijungciau

iloiva26@gmail.com

Labai norėčiau prsijungti, jeigu neatsiras galinti nupirkti, galiu rinkti ir aš, tik aš koduko neturiu
Atsakyti
QUOTE(Jurgitakar @ 2015 09 26, 13:01)
http://www.yoox.com/ man taip pat nuo vakar raso HALF PRICE STANDARD DELIVERY tai yra  10e siuntimo kaina

Ir man ta pati raso. Isidekit preke i krepsi ir eikite mokejimo link. Rodys shipping 0,00
Atsakyti
QUOTE(Kimora @ 2015 09 26, 12:50)
Labai norėčiau prsijungti, jeigu neatsiras galinti nupirkti, galiu rinkti ir aš, tik aš koduko neturiu

As ir Kaune jungčiausi prie mytoys 4u.gif
Atsakyti
Gal kas galėtų mytoys kodą -35 padovanoti?

man krepšyje automatiškai pritaiko -10 proc. ir dar kodo langelis yra, tai tada įdomu, gautusi -45? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zz_aiza: 26 rugsėjo 2015 - 13:17
Merginos, gal uzmatete kur toki princesiu rinkinuka butu galima isigyti?
user posted image
Atsakyti