Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(FruitCocktail @ 2015 09 25, 16:08)
Turiu kodą, galiu atiduoti smile.gif

Atiduotas.
Atsakyti
QUOTE(kwaksyte @ 2015 09 25, 17:53)
Ar kas žinot kokių lenkų e-parduotuvių (domina avalynė, rūbai, smulki buitinė technika). Gal kas esat pirkę ir galit parekomenduot?  Nemoku lenkiškai anei žodžio, todėl nerandu  blush2.gif
Tiesa, vieną prisiminiau, kažkokią alegro ar panašiai, šitos nesiūlykit  4u.gif

bonprix.pl
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2015 09 25, 18:08)
Turiu kodą, galiu atiduoti smile.gif

Kita kart atsiuskit i az... unsure.gif kazkaip nefainai iseina,parasiau,kad ieskau,jus cituodama mano posta parasot,kad turit ir sast atiduota kitai verysad.gif
Atsakyti
Ar dar kas siunčiatės iš Vertbaudet? Kaip supratau dabar 20% visom prekėm iki 09.27d. O dar tie kodukai kažin galioja? g.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2015 09 23, 22:59)
Renku užsakymą iš http://www.cocooncenter.co.uk/

ir https://www.sonnen-apotheke-shop.de/

Vilnius, Pašilaičiai

krepšelius siųsti: olgaaltuchova@gmail.com

Uzsakymus darysiu sekmadieni vakare. Dar laukiu krepsiuku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2015 09 25, 18:04)
bonprix.pl

aš mielai jungčiausi prie šios pardės smile.gif gal kas esat pirkę, ar siunčia tiesiai į LT ir kokia siuntimo kaina?
Atsakyti
QUOTE(Daivija @ 2015 09 25, 13:30)
Tai gal jie ta pacia suma ir nurasys  g.gif Blyn, anksciau pirkdavau su Mylimiausia, tai tokiu nesamoniu nebuvo  doh.gif

Pasidomekite korteles isdavimo salygomis,jums nuskaiciuos tos dienos kursu iki kurios atidetas,tikrai sita zinau. Jei bus mazesnis ar didesnis kursas tuo ir nuskaiciuos,ne siandieniniu. Jums yra suteiktas tam tikram dienu skaiciui nemokamas atidejimas(be palukanu).
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2015 09 25, 18:45)
aš mielai jungčiausi prie šios pardės smile.gif gal kas esat pirkę, ar siunčia tiesiai į LT ir kokia siuntimo kaina?

Nesiunčia jie į LT. čia jei turite giminių Lenkijoj.
Atsakyti
QUOTE(Blizgė @ 2015 09 25, 07:50)
Sveiki,

Planuoju pirkti is http://lt.benetton.com su 15 proc. papildoma nuolaidele.

Gal kas noretu prisijungti is Vilniaus, atsiimti Pasilaiciai arba Antakalnis 4u.gif

rasykite 4u.gif

daiva789@yahoo.com

Gal dar kas noretumete prisijungti, truputi truksta iki nemokamo pristatymo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2015 09 25, 17:07)
Kita kart atsiuskit i az... unsure.gif kazkaip nefainai iseina,parasiau,kad ieskau,jus cituodama mano posta parasot,kad turit ir sast atiduota kitai verysad.gif

Na atsiprašau, kad pacitavau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2015 09 25, 17:07)

Tai gal ta mergina priims daugiau pasidalinti kodu ax.gif
Atsakyti
gal yra mamyčių, kurių merginoms šokiams reikia darbinių-koncertinių sijonukų, bet ne profesionalių, tiesiog choreografijos pamokoms ir galit pasidalinti kur pirkot ir kokius? smile.gif
gal kas iš Ali kokius TUTU pirkot ir galit rekomenduot?
Atsakyti