Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(adriatic @ 2015 09 25, 10:19)
o kada pirkti planuojat? as sivakar savo prekes uzsakytas is pastomato ir jeigu su dydziais prasoviau, jungciausi

Noreciau siandien vakare apie 19-20 val. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raimundux @ 2015 09 25, 13:06)
Ačiū, taip gali ir išsidurti, nes yra prierašas - matuotas vidpadis doh.gif
http://www.vaikuapra...id_product=2628

Bet tai kokia kaina tu demaru, su protu susipyke, kitais metais ir lietuviskose parduotuvese po 80 lt budavo. doh.gif Kazin kazkas lygtai rinko uzsakyma, ar neberenka jau ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Klaudijaaa @ 2015 09 25, 13:51)
Bet tai kokia kaina tu demaru, su protu susipyke, kitais metais ir lietuviskose parduotuvese po 80 lt budavo. doh.gif  Kazin kazkas lygtai rinko uzsakyma, ar neberenka jau ? smile.gif

Lietuviskoj parduotuvej Akropoly pernai Demar 110lt kainavo. Norejau mažiukei tik pradėjusiai vaikščiot paimt ..tai grįžau naujus ir iš skelbimu paėmiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2015 09 25, 13:56)
Lietuviskoj parduotuvej Akropoly pernai Demar 110lt kainavo. Norejau mažiukei tik pradėjusiai vaikščiot paimt ..tai grįžau naujus ir iš skelbimu paėmiau smile.gif

Kaip realiai parduotuveje tikrai nezinau, bet kazkurioje lietuviskoje internetineje parduotuveje tikrai po 79 lt pirkau smile.gif

Papildyta:
Jei kam aktualus Demarai, tai siojie parduotuveje yra po 23 eurus, tik gal ne visi dydziai. Esu pirkusi is ju, siuntimas per terminala labai pigus.
http://www.mazylioba...prekes&filter=8
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2015 09 25, 12:39)
Jetau,o ka mum nabagem siaurapedem daryt???vakar aplaksciau 2 prekybcentrius,issimatavau n aulinuku,nu visi platus!!!net pardaveja Danijoj sake,kad siemet kazkokie bisi batai platus,sako gal kas penktai buna ok,kitos skundzias,kad platus batai unsure.gif nuziurejau sau nu tobulo grozio TH aulinukus,nu bet kur tau...platus per visur verysad.gif jau galvoju nest foto it siutis...man amzina beda su avalyne,nes ir dydis pusinis ir siaura peda.

Jei is YOOXo ziuret, tai Ilaria Ranieri siauroms pedom. 4u.gif

JMD, pareisiu, tik is po darbu islysiu. blush2.gif doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
mergaites, gal kam reikia 28/29 dydi nauju siu Demariuku su sniego seniais uz 20 e . mums liko nuo vidurinelio treciajam beveik nauji, tai kaip ir atliko sie nauji 4u.gif http://www.demar.lt/...p...=20&lang=LT
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darlia25: 25 rugsėjo 2015 - 13:04
QUOTE(Blizgė @ 2015 09 25, 13:50)
Noreciau siandien vakare apie 19-20 val. 4u.gif

liuks, apie 19 jau tureciau zinot, ar neperdideliu rubu pripirkau
Atsakyti
QUOTE(Klaudijaaa @ 2015 09 25, 14:51)
Bet tai kokia kaina tu demaru, su protu susipyke, kitais metais ir lietuviskose parduotuvese po 80 lt budavo. doh.gif  Kazin kazkas lygtai rinko uzsakyma, ar neberenka jau ? smile.gif

Skelbėsi porą puslapių atgal Murčikas, kad dar renka, trūksta kelių porų. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
09.22 pirkau svarais is Swedbanko (su kreditine). Man raso, kad mokejimas atidetas iki 10.15 blink.gif Tai vadinasi - tikslia suma zinosiu, kokia nurasys, tik 10.15 g.gif Ar ji nesikeis g.gif (nes noriu mergaitem tiksliai paskaiciuoti skaiciukus)
Atsakyti
QUOTE(Daivija @ 2015 09 25, 14:23)
Sveikos,
09.22 pirkau svarais is Swedbanko (su kreditine). Man raso, kad mokejimas atidetas iki 10.15  blink.gif Tai vadinasi - tikslia suma zinosiu, kokia nurasys, tik 10.15  g.gif Ar ji nesikeis  g.gif (nes noriu mergaitem tiksliai paskaiciuoti skaiciukus)

aš nesuprantu jų politikos. Man irgi mokėjimai atidėti, bet jau kartą tos pačios sumos nuskaičiuotos doh.gif Rašiau laišką swedbank'ui, kas čia per nesąmonė. Arba jie nesuprato, ko klausiu, arba aš, ką atsakė doh.gif lotuliukas.gif maždaug nekreipkit dėmesio, reiškia įvykdytas pirkimas.
Atsakyti
QUOTE(linxmute @ 2015 09 25, 13:27)
aš nesuprantu jų politikos. Man irgi mokėjimai atidėti, bet jau kartą tos pačios sumos nuskaičiuotos  doh.gif Rašiau laišką swedbank'ui, kas čia per nesąmonė. Arba jie nesuprato, ko klausiu, arba aš, ką atsakė  doh.gif  lotuliukas.gif maždaug nekreipkit dėmesio, reiškia įvykdytas pirkimas.

Tai gal jie ta pacia suma ir nurasys g.gif Blyn, anksciau pirkdavau su Mylimiausia, tai tokiu nesamoniu nebuvo doh.gif
Atsakyti
Ar i ta Yoox grazinimas mokamas?
Atsakyti