Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(zittute @ 2015 09 23, 17:55)
Juose skirtingai nei kituose dar yra papildomai smegenims veiklioji medziaga kiek suprantu. Bent jau mums netiko sie zuvu taukai- pabandem dvi savaites ir kaip uzturbinta dukra tapo 9laksto po namus, pilna energijos, duksta be proto)- negaliu pietu miego uzmigdyt net iki 16.30. Kai iki tol visada 14val eidavo miegot. O duodavau tik po viena ta braskine. Taip kad tikrai kiekvienam vaikui individualiai ir dozes ir tinkamumas.

Man nesusipratimas tokie postai g.gif Apskritai apie koki poveiki ir tikima arba ne, galima kalbeti kai tik pabandoma, net nepradedant vartoti doh.gif Juk vatojama ne maziau kelis menesius, pradedant nuo padidintu doziu prisotinimui ir pereinant prie mazesniu. Ir vaiku lakstymo jie tikrai nesustabdo, kalba eina apie vaiku kognityviniu funkciju gerinima, teigiama poveiki demesio koncentracijai ir islaikymui, isiminimui, tai reiskia, kad vaikas sugeba ilgiau demesio islaikyti ties viena veikla, ilgiau islaikant demesi sugeba isiminti daugiau informacijos, t.y. daugiau išmoksta ir prisimena ir t.t..

Bet gerai, kad pasiskaitinėjau ir prisiminiau, kad ir man reikia EyeQ braškinių, gal kas Vilniuje renkate - prisijungčiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo happy mammy: 24 rugsėjo 2015 - 10:12
Atsiprašau, aš trumpai ne į temą.
Toms, kurios savaitgalį manęs klausėte apie Gabor aulinukus, atnešu nuotrauką 4u.gif Dydis 37. Naujų kaina 83gbp, bet aš mokėjau daug daug mažiau. Dėl skaičių, cm ir visa į kita į a.ž.
user posted image
Atsakyti
Gas kas Vilniuj prijungtu prie Mothercare? Mano korta pabaiga ir atmeta verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Gal kas Vilniuje prijungtų prie www.amazon.co.uk smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Renku www. szkla.com
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(norala @ 2015 09 24, 10:37)
Renku www. szkla.com
4u.gif

Is kokio jūs miesto?
Atsakyti
QUOTE(saulyte525 @ 2015 09 24, 05:39)
siunčiusi iš iherb nesenai, tai per 2 savaites atėjo, pristatė į namus mano paštininkė, siuntimą rinkausi už 3,5 dolerio (būna nuo 3 dol. pg svorį didėja). O per kiek laiko iš Aroma Zone atkeliauja jums, ar į namus atneša ?

jau maciau atsake, jog nemokamai ir namo atnesa, jei uzsakymo suma 59eur, tad dazniausiai kooperuojamasi.
o is Jav nesinori dazniausiai pirkti ne del pristatymo terminu ar laiko atzvilgiu, bet ribojama uzsakymo suma del galimo apmokestinimo Lietuvoje 😀
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2015 09 23, 21:59)
Ateinu pasidalinti patirtim apie šitą: http://www.gebr-suhl.de/ vokišką parduotuvę. Galima įtraukti į pirmą puslapį. Pirkau puodų komplektą, sutaupiau (lyginant su mažiausia kaina LT) 220 eur. Mokėjau Paypal. Parašiau jiems, jie nurodė siuntimo kainą (už puodų rinkinį 19,9 eur, brangoka, bet vis tiek LT pirkti neapsimokėjo man). Labai maloniai ir greitai kontaktuoja, viską paaiškina. Atsiuntė per 6 dienas, įskaitant tai, kad išpuolė savaitgalis.

QUOTE(raimaza @ 2015 09 24, 08:20)
Kokius puodus pirkote? 4u.gif Aš irgi ieškau kokybiškų puodų ax.gif

Ir man labai įdomu 4u.gif
Atsakyti
RENKU DEMAR. truksta mums 5 poru 4u.gif sarasa atsiusiu el. pastu. Jei ka domina murcikas@gmail.com.

p.s. populiariuju kenny berniukams, nei melynu, nei pilku kol kas nera, gal ir nebus.
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2015 09 23, 20:57)
Tą, kur pažymite, kurias ir kodėl prekes grąžinate  4u.gif

QUOTE(vaiduliauskis @ 2015 09 23, 22:07)
Na taip, o kitam lape pažymėkit/apibraukit gražinamas prekes ir lyg priežastį ten reikia nurodyt, kiek atsimenu. Šitą lapą dėkit kartu su prekėm į maišą.

Ačiū 4u.gif . Visada būna tas pirmas kartas. Bandysiu biggrin.gif
Atsakyti
Renku http://www.cocooncenter.co.uk/, siunčiu tik lpexpress terminalu.

P.S. Nuo šiandien NOREVAI EXFOLIAC 20proc, kainos jau su nuolaida http://www.cocooncen...s/exfoliac.html

Krepšų lauksiu wwaidutukas@yahoo.com
Atsakyti
Escentual visiems kvepalams 25 proc nuolaida su kodu FRAGRANCE25 mirksiukas.gif
http://www.escentual...rom_banner=true
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yasmin: 24 rugsėjo 2015 - 14:05