Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Gal kas darėte grąžinimą į GAP ir galite pakonsultuoti? Nesuprantu kurią dalį reikia įdėti kartu su grąžinamomis prekėmis blush2.gif Pagal nuorodą grąžinimo lapą atsispausdinau, kurį kaip suprantu reiks pašto darbuotojui pateikt ir tai bus užklijuota ant pakuotės? Būsiu dėkinga už pagalbą 4u.gif
Atsakyti
Ieškaus kas priimtų prie SPORTDIRECT Kaipėdoje-Palangoje (arba su persiuntimu)
Atsakyti
Gal kas darote amazon.de uzsakyma per uk? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 09 23, 14:27)
na mano vaiko beda, kad jis nenustygstantis vietoje ir jautrus,

ir dar esu kazkodel linkusi manyti, kad kiekvienu individualiu atveju, ta doze irgi galbut yra individuali. kam intensyviau kazkokie pozymiai, galbut gydymas intensyvesnis, kam profilaktiskai tiesiog tik palaikomoji doze. ir turbut visu vaiku vienodai girdyt nereiktu  g.gif

Ar tie eye q žuvų taukai kažkuo ypatingi? Kažkaip vis praleisdavau pro akis postus apie juos, nes kaina nepatiko. O čia žiūriu apie jautrius ir nervuotus vaikus rašot, maniškis irgi toks. Kokybiškus žuvų taukus aš iš iherb pigiau siunčiuosi, kuo eye q kitokie?
Atsakyti
QUOTE(arkadija @ 2015 09 23, 18:25)
Ar tie eye q žuvų taukai kažkuo ypatingi? Kažkaip vis praleisdavau pro akis postus apie juos, nes kaina nepatiko. O čia žiūriu apie jautrius ir nervuotus vaikus rašot, maniškis irgi toks. Kokybiškus žuvų taukus aš iš iherb pigiau siunčiuosi, kuo eye q kitokie?

juose neva knibzdete knibzda taip reikalingos kokyyyybiskos ir stebuklines omegos lotuliukas.gif
Atsakyti

Mums rekomendavo vaikų psichologas.
Atsakyti

Juose skirtingai nei kituose dar yra papildomai smegenims veiklioji medziaga kiek suprantu. Bent jau mums netiko sie zuvu taukai- pabandem dvi savaites ir kaip uzturbinta dukra tapo 9laksto po namus, pilna energijos, duksta be proto)- negaliu pietu miego uzmigdyt net iki 16.30. Kai iki tol visada 14val eidavo miegot. O duodavau tik po viena ta braskine. Taip kad tikrai kiekvienam vaikui individualiai ir dozes ir tinkamumas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zittute: 23 rugsėjo 2015 - 17:56
QUOTE(JMD @ 2015 09 23, 14:27)
nezinau ar sutapimas ar ne, bet jis tikrai maziau nervuotas biggrin.gif

Maniškiui irgi arba padėjo arba irgi sutapimas, bet gėrimo metu msžiau jautresnis pasidarė.
Atsakyti
Merginos, o tuos braskinius zuvu taukus duodat ir vyresniems vaikams, pvz. 9-10m.? Gal tokiems jau imat Familie? Jie tikriausiai nekramtomi? Zuvies skonis jam nebaisus, su malonumu geria skystus be jokiu skoniu.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 09 23, 16:48)
Elfai.lt
Zinot ka mergikes  lotuliukas.gif Parsigabenau konstruktoriu OGO Bild Nexus. Tai vaikis kol su dvyrka lauke baladojas, as tuos baibokus konstruoju  lotuliukas.gif Jega konstruktorius. Aciu Adriatic  wub.gif

priminkit kur pirkot? 4u.gif
saviskiui is JAV uzsakiau KNEX, bet paskui pagalvojau gal dar jis mazas, bus ateiciai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulutė @ 2015 09 23, 19:47)
priminkit kur pirkot?  4u.gif
saviskiui is JAV uzsakiau KNEX, bet paskui pagalvojau gal dar jis mazas, bus ateiciai  4u.gif

Amazon.co.uk
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2015 09 23, 10:03)
10 m vaikai, ūgis nuo 130 iki 160 biggrin.gif .

pernai pirkau visai klasei (tik ne baltus, mes zalius rinkomes) - tai is patirties galiu patarti - tik nepirkit mergaitisku modeliu, nes jie trumpesni ir siauresni (trumpesniam laikui uzteks), o stambesnem mergytem - dar ne kaip ir atrodo unsure.gif
Atsakyti