Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(elzeda @ 2015 09 23, 15:17)
Va būtent dėl šios priežasties ir noriu saviškiui duoti  unsure.gif Tai tikriausiai reikia duoti pagal gamintojo rekomendacijas.

Dėkui visoms, kad dalijatės  4u.gif

JMD, o kiek laiko paskui reikia po dvi duoti? Ir kokio ilgio turi būti pertrauka? O po jos kaip duoti? Po dvi ar po šešias? Nepykit,kad tiek klausinėju, galvoju kiek buteliukų reikia prigriebt smile.gif

man neurologe surase ant lapelio, kuris yra kazkur namie. reik susirast. rodos 3 menesiu pertrauka turi but. o kursas ar ne pusmetis. bet bijau nesamoniu prikalbet, nes nebepamenu tiksliai. zinau kad reik pradet nuo 6 kapsuliu, jas rodos 3 savaites diena dienon, paskui mazint iki 4, ir tas palaikomasis 2 kapsules ir pertrauka butina.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 09 23, 16:19)
man neurologe surase ant lapelio, kuris yra kazkur namie. reik susirast. rodos 3 menesiu pertrauka turi but. o kursas ar ne pusmetis. bet bijau nesamoniu prikalbet, nes nebepamenu tiksliai. zinau kad reik pradet nuo 6 kapsuliu, jas rodos 3 savaites diena dienon, paskui mazint iki 4, ir tas palaikomasis 2 kapsules ir pertrauka butina.

Jetus jetus, visai susipainiojau biggrin.gif Kaži kur galėčiau rasti paskaityt? Su gydytoja nesitarsiu, nes ana visai nekompetetinga doh.gif
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2015 09 23, 15:22)
Jetus jetus, visai susipainiojau biggrin.gif Kaži kur galėčiau rasti paskaityt? Su gydytoja nesitarsiu, nes ana visai nekompetetinga  doh.gif

na mano vaiko beda, kad jis nenustygstantis vietoje ir jautrus, nuo to jautrumo visos refliukso ir skrandelio bedos. tai va, surase ji man ta lapeli, iteike ir liepe gert. bet as juk didesne gydytoja lotuliukas.gif vasara visai negirdziau, o dabar duodu po 3 kapsules. nezinau ar sutapimas ar ne, bet jis tikrai maziau nervuotas biggrin.gif tiesa, dar ir neuro sirupas padeda jam taip smarkiai nepykt lotuliukas.gif arba cia viskas kartu. bet imu galvot, kad jeigu gertu taip, kaip skyre gydytoja, gal ir visai baigtu zaibuot musu namuose lotuliukas.gif

ir dar esu kazkodel linkusi manyti, kad kiekvienu individualiu atveju, ta doze irgi galbut yra individuali. kam intensyviau kazkokie pozymiai, galbut gydymas intensyvesnis, kam profilaktiskai tiesiog tik palaikomoji doze. ir turbut visu vaiku vienodai girdyt nereiktu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 23 rugsėjo 2015 - 14:35
QUOTE(JMD @ 2015 09 23, 14:42)
Slykstus tas skystis biggrin.gif

QUOTE(aijos @ 2015 09 23, 14:53)
To skyscio kapsuleje nera daug. Kai pradedi kramtyti daugiau jauciasi kapsules braskinis skonis, o ne tauku wink.gif Didesne kapsule, nei gelomyrtol wink.gif

QUOTE(Ukmė @ 2015 09 23, 15:17)
Mano dvimetei ir septynmečiui tos pastilės lyg saldainiai smile.gif Jiems skanu, o man kvapas bjaurus.

Ačiū visoms už atsakymus dėl eye q. Kadangi mano vaikai jautrūs žuvų skoniui, tai jaučiu netiks jiems. Esu nupirkus Nordic Naturals, Daily Omega Kids. Jie irgi braškių skonio, tačiau vis tiek jaučiasi žuvis, tai vienas vaikas vos neapsivėmė bebandydamas kramtyti. Gerai, kad nedidelio dydžio, tai praryja.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 09 23, 15:27)
na mano vaiko beda, kad jis nenustygstantis vietoje ir jautrus, nuo to jautrumo visos refliukso ir skrandelio bedos. tai va, surase ji man ta lapeli, iteike ir liepe gert. bet as juk didesne gydytoja  lotuliukas.gif vasara visai negirdziau, o dabar duodu po 3 kapsules. nezinau ar sutapimas ar ne, bet jis tikrai maziau nervuotas biggrin.gif tiesa, dar ir neuro sirupas padeda jam taip smarkiai nepykt  lotuliukas.gif arba cia viskas kartu. bet imu galvot, kad jeigu gertu taip, kaip skyre gydytoja, gal ir visai baigtu zaibuot musu namuose  lotuliukas.gif

o as pabijojau duoti tokiom didelem dozem, nors musu beda irgi ne imunitetas. duodu po viena ryte ir vakare.
blogai/gerai nezinau, bet as turiu dar didesni gydytoja, musu tetukas. i darba isvaziuoju anksti, rytais jis duoda, kai pasakiau dozavima, pasake, kad galva man nusuks, jei tokiom dozem girdysiu doh.gif . instrukcijos, rekomendacijos ir googlas nepadejo
Atsakyti
QUOTE(valyte_7 @ 2015 09 23, 14:38)
o as pabijojau duoti tokiom didelem dozem, nors musu beda irgi ne imunitetas. duodu po viena ryte ir vakare.
blogai/gerai nezinau, bet as turiu dar didesni gydytoja, musu tetukas. i darba isvaziuoju anksti, rytais jis duoda, kai pasakiau dozavima, pasake, kad galva man nusuks, jei tokiom dozem girdysiu doh.gif . instrukcijos, rekomendacijos ir googlas nepadejo

As po 2 kapsules per diena duodu. Dazniausia tai buna ryte pusryciu metu. Tos 6 kapsules gal kai jau bedu kokiu yra.
Atsakyti
Aš ne į temą klausimuka turiu ax.gif gal kuri užmatėte koki lietuviška interneinį psl. kur parduoda trikotažines laisvalaikio sukneles (t.y siuva patys madingus modeliukus). Šį rudenį mugėje mačiau,bet nepasiėmau kontaktų verysad.gif
Į AŽ būčiau dėkinga.
Atsakyti
QUOTE(giedresg @ 2015 09 23, 16:25)
Aš ne į temą klausimuka turiu  ax.gif  gal kuri užmatėte koki lietuviška interneinį psl. kur parduoda trikotažines laisvalaikio sukneles (t.y siuva patys madingus modeliukus). Šį rudenį mugėje mačiau,bet nepasiėmau kontaktų  verysad.gif
Į AŽ būčiau dėkinga.

Elfai.lt

Zinot ka mergikes lotuliukas.gif Parsigabenau konstruktoriu OGO Bild Nexus. Tai vaikis kol su dvyrka lauke baladojas, as tuos baibokus konstruoju lotuliukas.gif Jega konstruktorius. Aciu Adriatic wub.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 09 23, 16:48)
Elfai.lt
Zinot ka mergikes  lotuliukas.gif Parsigabenau konstruktoriu OGO Bild Nexus. Tai vaikis kol su dvyrka lauke baladojas, as tuos baibokus konstruoju  lotuliukas.gif Jega konstruktorius. Aciu Adriatic  wub.gif

nesigaili, kad neemei mazesnio? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 09 23, 16:27)
na mano vaiko beda, kad jis nenustygstantis vietoje ir jautrus, nuo to jautrumo visos refliukso ir skrandelio bedos. tai va, surase ji man ta lapeli, iteike ir liepe gert. bet as juk didesne gydytoja  lotuliukas.gif vasara visai negirdziau, o dabar duodu po 3 kapsules. nezinau ar sutapimas ar ne, bet jis tikrai maziau nervuotas biggrin.gif tiesa, dar ir neuro sirupas padeda jam taip smarkiai nepykt  lotuliukas.gif arba cia viskas kartu. bet imu galvot, kad jeigu gertu taip, kaip skyre gydytoja, gal ir visai baigtu zaibuot musu namuose  lotuliukas.gif

ir dar esu kazkodel linkusi manyti, kad kiekvienu individualiu atveju, ta doze irgi galbut yra individuali. kam intensyviau kazkokie pozymiai, galbut gydymas intensyvesnis, kam profilaktiskai tiesiog tik palaikomoji doze. ir turbut visu vaiku vienodai girdyt nereiktu  g.gif

Dėkui labai smile.gif Lyg apie maniškį būtumėt parašiusi biggrin.gif Bandysim mes tuos braškinius irgi, maž ir pas mus giedresnės dienos ateis, o gal ir prakalbs pagaliau žmoniškai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~me2za~ @ 2015 09 23, 07:26)

gal kas renkate amazon.co.uk , prisijungciau su siuo sepeciu http://www.amazon.de...words=wet brush

pigiausiai radau tokiu spalvu :
http://www.amazon.de...=A1ZYQAHVI25Y2A 9 eur

http://www.amazon.de...pf_rd_i=desktop
Atsakyti
QUOTE(adriatic @ 2015 09 23, 16:50)
nesigaili, kad neemei mazesnio? biggrin.gif

Kad mazesnio tikrai ne lotuliukas.gif O del didesnio g.gif jei imsim mustis, pirksim dar viena lotuliukas.gif Kol geras oras, dvyrka valdo, paskui gali but bedeliu, nebent labai zuvu taukai suveiktu lotuliukas.gif Mano naudai lotuliukas.gif
Atsakyti