Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Pakonsultuokit dėl eye q braškinių, prašau 4u.gif Ar tikrai pirmas 6 sav. reikia po 6 kapsules duoti? Tada tik mėnesiui buteliukas, kaip suprantu? Ar iš karto duodate tik po dvi? Vartotume po didelės pertraukos po eye q baby.
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2015 09 23, 13:39)
Pakonsultuokit dėl eye q braškinių, prašau  4u.gif Ar tikrai pirmas 6 sav. reikia po 6 kapsules duoti? Tada tik mėnesiui buteliukas, kaip suprantu? Ar iš karto duodate tik po dvi? Vartotume po didelės pertraukos po eye q baby.

Jeigu po Eye Q baby gersite, tada kapsulytes iprastine doze, ne padidinta wink.gif
Atsakyti
Gal kas nors dar pirksite mytys su nuolaida? prireike keliu daiktu
Vilnius arba su persiuntimu tinka

arba gal kas turit koda nereikalinga? man jie pagailejo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(~me2za~ @ 2015 09 22, 19:34)
i plauku sepeciu tema:
Turim ir macadamia, ir tangle teezer, bet labiausiai patiko Wet brush. Mano ilgaplauke, laaabai besivelianciais plaukais, net nebenori gryzti prie dvieju pirmuju, tik wet brush dabar sukuojas

Pasisakysiu apie wet brush - tikrai maziau pese, kol nesusidevejo, o nusidevejo labai greit (tie burbuliukai seriuku galuose nukrito ir pesa ziauriai, nes liko negrazus strypai styrot) unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nicka1: 23 rugsėjo 2015 - 13:53
QUOTE(elzeda @ 2015 09 23, 14:39)
Pakonsultuokit dėl eye q braškinių, prašau  4u.gif Ar tikrai pirmas 6 sav. reikia po 6 kapsules duoti? Tada tik mėnesiui buteliukas, kaip suprantu? Ar iš karto duodate tik po dvi? Vartotume po didelės pertraukos po eye q baby.

aš trimečiui duodu po pilną dozę pirmą mėnesį (gėrė prieš metus). paskui žiūrėsiu pagal gamintojo rekomendacijas. gerai, kad maniškis valgo tuos vitaminus, bet nežinau ką reiks daryt, kai sumažinsiu dozę, nes jis skaičiuoti moka, pyks biggrin.gif
Atsakyti
Dėkui, merginos, labai, kad dalijatės patirtimi 4u.gif

QUOTE(aijos @ 2015 09 23, 15:40)
Jeigu po Eye Q baby gersite, tada kapsulytes iprastine doze, ne padidinta wink.gif

Bet visą vasarą nedaviau tų baby g.gif Ar čia nesiskaito pertauka?

QUOTE(egliosha @ 2015 09 23, 15:45)
aš trimečiui duodu po pilną dozę pirmą mėnesį (gėrė prieš metus). paskui žiūrėsiu pagal gamintojo rekomendacijas. gerai, kad maniškis valgo tuos vitaminus, bet nežinau ką reiks daryt, kai sumažinsiu dozę, nes jis skaičiuoti moka, pyks biggrin.gif

Tik mėnesį pilną dozę duosite (po 6 kaps.) kaip suprantu? Vėliau po dvi?
Atsakyti
Priimčiau kelis užsakymus 10€ siuntimui iš yoox pasidalinti. Pirksiu vakare.
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2015 09 23, 14:39)

tikrai, paskui po 4 ir paskui po 2, o po to pertrauka turi but.
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2015 09 23, 14:48)
Tik mėnesį pilną dozę duosite (po 6 kaps.) kaip suprantu? Vėliau po dvi?

galvoju kaip čia pasielgus, nes dabar pasiskaičiau, kas pagal rekomendacijas po 6 kapsules reikia duoti pirmas 12 savaičių (3mėnesius). aš duodu būtent dėl naudos nervų sistemai, imuniteto stiprinimas antroje vietoje, nes mažius nekalba, todėl manau bent mūsų atveju reikėtų gerti kaip priklauso.
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2015 09 23, 14:57)
galvoju kaip čia pasielgus, nes dabar pasiskaičiau, kas pagal rekomendacijas po 6 kapsules reikia duoti pirmas 12 savaičių (3mėnesius). aš duodu būtent dėl naudos nervų sistemai, imuniteto stiprinimas antroje vietoje, nes mažius nekalba, todėl manau bent mūsų atveju reikėtų gerti kaip priklauso.

duodu po 2 as dvimetei:)
Atsakyti
ar kuri pirkot berniukiskas trumpikes is BONPRIX'o? Kaip ju kokybe? O gal apatines maikeles pirkot? Kaip ta medvilne? Skysta, ar normali?
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2015 09 23, 15:57)

Va būtent dėl šios priežasties ir noriu saviškiui duoti unsure.gif Tai tikriausiai reikia duoti pagal gamintojo rekomendacijas.

Dėkui visoms, kad dalijatės 4u.gif

JMD, o kiek laiko paskui reikia po dvi duoti? Ir kokio ilgio turi būti pertrauka? O po jos kaip duoti? Po dvi ar po šešias? Nepykit,kad tiek klausinėju, galvoju kiek buteliukų reikia prigriebt smile.gif
Atsakyti