Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Gal kas renkat is fragrancedirect.co.uk? O gal butu norinciu? Ar normaliai jie atsiuncia?
Atsakyti
QUOTE(Auruma @ 2015 09 23, 13:29)
Norėjau pasitikslinti dėl  eye Q formos - kiek suprantu yra želatininė kapsulė, o viduje skysti žuvų taukai? Ar labai jaučiasi žuvies skonis/kvapas? Ar didelės kapsulės (pvz. palyginimui su vaikišku gelomyrtoliu?)

Slykstus tas skystis biggrin.gif
Atsakyti
Norėčiau sau kuprinės, tik kad nebūtų sportinė ir juoda schmoll.gif labiau laisvalaikiui ir į darbą, jei daugiau ką įsimesti ax.gif gal kur užmatėt? blush2.gif parekomenduokit 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dziugile: 23 rugsėjo 2015 - 12:50
QUOTE(Auruma @ 2015 09 23, 12:29)
Norėjau pasitikslinti dėl  eye Q formos - kiek suprantu yra želatininė kapsulė, o viduje skysti žuvų taukai? Ar labai jaučiasi žuvies skonis/kvapas? Ar didelės kapsulės (pvz. palyginimui su vaikišku gelomyrtoliu?)

To skyscio kapsuleje nera daug. Kai pradedi kramtyti daugiau jauciasi kapsules braskinis skonis, o ne tauku wink.gif Didesne kapsule, nei gelomyrtol wink.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 09 23, 13:42)
Slykstus tas skystis biggrin.gif

man ir slykstus, bet mano penkiamete specialiai prakanda tas kapsules ir ne tas braskines, o suaugusiems ir dabar pareiske, kad pirkciau geltonas, o ne braskines, tai tikiuosi skonio receptoriai nepakito labai, nes uzsakiau tai poka geltonu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Auruma @ 2015 09 23, 13:29)

Mano dvimetei ir septynmečiui tos pastilės lyg saldainiai smile.gif Jiems skanu, o man kvapas bjaurus.
Atsakyti
QUOTE(zeneta @ 2015 09 22, 16:31)
man duoda 3.37 nuolaida  g.gif kazin o savaitgalio palaukt  g.gif

Gal dėl to, kad pirkau ne tik šepetį.
Savaitgaliais rašo, kad pritaiko nuolaidą su kodu SAVAITGALIS.

dėl vitaminų/papildų
Pasitariau su vaiko (jam 4 metai) gydytoja, tai ji rekomendavo neduoti jokių vitaminų, bent dabar, kol viskas šviežia ir net iš savų daržų. Ji sako, kam jiems duoti tiek papildomų vitaminų, iš jų įsisavinama tik nedidelė dalis, o visa kita yra priedai, kurie gali sukelti alergijas.
O dėl žuvų taukų, tai USA pediatrai šiuos papildus skiria anksčiausiai mokyklinio amžiaus vaikams.
Tai tik kita nuomonė dėl vitaminų vartojimo 4u.gif
Atsakyti
gal atsirastų kompanija Vilniuje mangooutlet.com? galioja -20% vyriškai rudens kolekcijai. trūksta iki nemokamo siuntimo apie 30 eu po nuolaidų. pirksiu šiandien 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Yasmin @ 2015 09 23, 13:22)
Gal dėl to, kad pirkau ne tik šepetį.
Savaitgaliais rašo, kad pritaiko nuolaidą su kodu SAVAITGALIS.
dėl vitaminų/papildų
Pasitariau su vaiko (jam 4 metai) gydytoja, tai ji rekomendavo neduoti jokių vitaminų, bent dabar, kol viskas šviežia ir net iš savų daržų. Ji sako, kam jiems duoti tiek papildomų vitaminų, iš jų įsisavinama tik nedidelė dalis, o visa kita yra priedai, kurie gali sukelti alergijas.
O dėl žuvų taukų, tai USA pediatrai šiuos papildus skiria anksčiausiai mokyklinio amžiaus vaikams.
Tai tik kita nuomonė dėl vitaminų vartojimo 4u.gif

Cia ne sintetiniai vitaminai, o zuvu taukai. Ju su vaisiais ir darzovemis vaikas negauna wink.gif Paprastu vitaminu ir as savo vaikams neduodu
Atsakyti
Gal žinote kiek siuntimas arba gal kur yra pigiau?

http://www.tesco.com...us/700-0348.prd
Atsakyti
QUOTE(madampipi @ 2015 09 23, 13:57)
man ir slykstus, bet mano penkiamete specialiai prakanda tas kapsules ir ne tas braskines, o suaugusiems ir dabar pareiske, kad pirkciau geltonas, o ne braskines, tai tikiuosi skonio receptoriai nepakito labai, nes uzsakiau tai poka geltonu biggrin.gif

Oi ne, mano kleckutis ju nekanda. Jam irgi slykstu biggrin.gif ryja jis jas. O man tas braskiu skonis dar bjauresnius tuos zuvtaukius padaro. Brrr biggrin.gif

Atsakyti
Merginos, kur perkat marskinukus/bliuskutes su prailgintu galu? 4u.gif Nebutinai internete.
Atsakyti