Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Gal Vilniuj kas FF renka? ax.gif
Atsakyti
kazkada domėjausi,ta gavau iš DHL ats,kad kai jie gauna daug siuntų-dalį jų perduoda DPD smile.gif o gal ir nuo rajonų priklauso smile.gif
Atsakyti
Kas Vilniuj is Tesco uzsisakinetu rubeliu?
Atsakyti
Merginos, kokias pernai garazu trasas maziesiems uzsakinejote? Parekomenduokite kokie geresni trimeciui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2015 09 22, 13:51)
Kur perkat antklodes? Reik dvigules,neperstoriausios,nes namuose silta.

Tik Merkio, plius jie daznainsavatgaliais daro -15%
Atsakyti
QUOTE(zeneta @ 2015 09 22, 15:43)
as nupirkau ,bet man macadamia labiau patiko -geriau isukuoja, o tie irgi neblogi tik ilgiau uztrunka sukavimas negu su naturaliais seriais sepetys , o vyrui ir vaikams tie sepeciai gerai masazuoja ir sukuojasi mielu noru, ko su paprastais sepeciais nelabai..manau kad viskas priklauso nuo plauku storumo-tankumo  ax.gif

koki pirkote su naturaliais seriais sepeti ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tahoe @ 2015 09 22, 15:57)
Esu pirkusi sau kailinę liemenę, tai ėmiau porą dydžių didesnę nei nešioju, pats tas buvo. Geriausia turbūt rinktis pagal jų pateiktas lenteles arba konkrečiai rašyti ir klausti.
DPD atveža.

Seniai matyta smile.gif kokia liemenę pirkai? Nes irgi ieškau svarstau kur pirkti ten ar Lt smile.gif
Atsakyti
Galvoju pirkti is sportsdirect.com , gal kas norite jungtis?
Vilnius.
Atsakyti
i plauku sepeciu tema:
Turim ir macadamia, ir tangle teezer, bet labiausiai patiko Wet brush. Mano ilgaplauke, laaabai besivelianciais plaukais, net nebenori gryzti prie dvieju pirmuju, tik wet brush dabar sukuojas
Atsakyti
Gal kas nors Eye Q vitaminus is cia perka http://www_healthype...chews-4877.html
Atsakyti
QUOTE(~me2za~ @ 2015 09 22, 19:34)
i plauku sepeciu tema:
Turim ir macadamia, ir tangle teezer, bet labiausiai patiko Wet brush. Mano ilgaplauke, laaabai besivelianciais plaukais, net nebenori gryzti prie dvieju pirmuju, tik wet brush dabar sukuojas

http://www.amazon.de...words=wet brush tokiu?
Atsakyti
Dar renku cocooncenter.co.uk Bandysiu užsakyti šiandien apie 24 val. Jei nesurinksiu iki nemokamo siuntimo, rinksiu ir rytoj.

Vilnius, krepšelius siųsti į pamaininis@gmail.com
Atsakyti