Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Va, mano Gaborai kojines. Pavyko ikelt biggrin.gif jiem 15 metu biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Merginos, nelabai seniai, mačiau, kalbėjot apie kažkokius naujus konstruktorius vaikams, kuriuos perkat užsieninėse parduotuvėse, nes LT nėra. Tuomet neįsiminiau, o dabar užreikėjo doh.gif
Gal galit parašyti pavadinimą 4u.gif
Ačiū!
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 09 20, 16:14)
Va, mano Gaborai kojines. Pavyko ikelt biggrin.gif jiem 15 metu biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Kokie dailučiai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 09 20, 14:33)
Aš kolegę mezgėją prikalbinau numegzt, nes parduotuvėse arba medvininiai megztukai arba kainos blink.gif

o kodel medvilne netinka?
mums mokykloj akrilinius numezge..fui, megztukui savaite o jis nusiburbuliaves.turiu tesco medvilnes, jam metai o atrodo gerai
Atsakyti
QUOTE(Audry @ 2015 09 20, 14:20)
Pirkau pavasari sunui maxi modeli, o sau si suaugusiems skirta. Vaziuoja smagai. Daznai isvaziuojam kartu pasivezint. Raso, kad tinka svoriui iki 100 kg, bet uzlipa retkarciais ir vyras (nors virsija sia riba).
As pirkiniu kol kas patenkinta 4u.gif

ogal pamenat, ar kaina ir panaši buvo kaip dabar (139)
Atsakyti
Mergaites, gal kad uzsakines sportsdirect siandien Vilniuje? Arba jungtis nori?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taskiukas: 20 rugsėjo 2015 - 17:51
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 09 20, 14:28)
Kur dabar perkat berniukams megztukus i mokykla? Nieko nerandu, kainos komosas doh.gif

musu mokykloj privalomas is Savito stiliaus. Brangus zaraza. bet vaikinas taso trecius metus is eieles, vis dar sveikas gyvas nenusiburbuliaves. Pirmai kalsej pirkau is Monovitos ar pan, prie Kalvariju turgaus. atlaike lygiai iki pirmo skalbimo, o tada visias issitase nenormaliai.
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2015 09 20, 18:28)
o kodel medvilne netinka?
mums mokykloj akrilinius numezge..fui, megztukui savaite o jis nusiburbuliaves.turiu tesco medvilnes, jam metai o atrodo gerai

Aš žiemai šiltesnių noriu, kad truputį vilnos sudėtyje būtų, nes medvilniniai man tik vasarai tinkami. Mūsų šeimynėlė šaltčmyriai tokie, tai žiemą mes šiltais megztiniais apsišarvuojam
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 09 20, 19:02)
Aš žiemai šiltesnių noriu, kad truputį vilnos sudėtyje būtų, nes medvilniniai man tik vasarai tinkami. Mūsų šeimynėlė šaltčmyriai tokie, tai žiemą mes šiltais megztiniais apsišarvuojam

su Vilna M&S pirkau mirksiukas.gif - nesubumbuluoja, nesitaso - gerai nesiojas (is mokykliniu skyriaus cia) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shusha @ 2015 09 20, 16:20)
Merginos, nelabai seniai, mačiau, kalbėjot apie kažkokius naujus konstruktorius vaikams, kuriuos perkat užsieninėse parduotuvėse, nes LT nėra. Tuomet  neįsiminiau, o dabar užreikėjo doh.gif
Gal galit parašyti pavadinimą  4u.gif
Ačiū!

sitas? biggrin.gif

http://www.amazon.co...=ogo bild nexus

o cia dar mazesnis (jei reik pigesnio varianto)

http://www.amazon.co...=ogo bild nexus

bet tikrai rekomenduoju didesni imt, susizaveje buvom visa seima rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adriatic: 20 rugsėjo 2015 - 18:50
http://www.amazon.co.....60_SR160,160_ sie faini kosntruktoriai , tinka tiek berniukams tiek mergaitems tiek yra visiems idomus, suaugusiam irg kartais i wink.gif
Atsakyti
Renku sportsdirect.com. Vilnius (perkūnkiemis, šiaurės miestelis)
Atsakyti