Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

[quote=-Braskeele,2015 09 22, 16:10]
Jungciau su dantu pasta ir Humeriu.
Papasakokite ka perkat is to Cocooncenter?isimeciau Elgydium pastos,Humer purskalu...

Dabar, kadangi vaikai sloguoja, užsakinėsiu purškalus jūros vandens Sterimar
http://www.cocooncen...00ml/10491.html
jiems dar akcija, tai 2 po 100 ml.7,50 Eur. Su kaina LIetuvoje net nesulyginama:50 ml. 1 vnt. su nuolaida dabar 7,52.

Dar vaikui dygstantiems dantims
http://www.cocooncen...-15ml/1231.html
Atsakyti
Gal kas turit 10% koduka ir galetu perleisti ax.gif http://www.zooplus.de/ labai norim biggrin.gif

Buciau labai dekinga 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zeneta @ 2015 09 22, 15:31)
del pasveikimo-galvoju pasveikau ar ne-temperaturos nera, sloga biski-bet jokiu vaistu-cesnakas, acto kojines ir  biciu pikis-nes iki vaistines vakar net negalejau nueit , siandien beveik sveika jauciuos..

O kas tai? Pirma karta girdziu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(linaj @ 2015 09 22, 17:09)
O kas tai? Pirma karta girdziu  unsure.gif

nuo temperaturos-1 dalį acto sumaišykite su 5 dalimis šilto vandens. Suvilgykite šiuo mišiniu kojines iki kelių, išgręžkite ir pabūkite jas apsimovę vieną valandą As darau tik su silpnu obuoliu actu-tada skiest nereikia suvilgai kojines uzsimauni ir valanda kazkur pabuni -kartais padeda numusti auksta temperatura.Siaip sitas budas jau senai zinomas g.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

Mergaitės, gal kur užmatėte sigg gertuvių vaikam gera kaina?
Jau taip užsireikė doh.gif

O gal kokių kitokių, už gerą kainą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2015 09 22, 16:26)
Vot ir ne biggrin.gif man irgi Nexta visad Dpd atveza,Vilniuj mirksiukas.gif

Nieko sau.... As visada gaunu sekimo nuoroda, siuncia visada DHL Expressu ir atveza DHLas. Ir buvau isitikinus 100% kad visiem taip.
DPD man tik SD atveze.
Atsakyti
QUOTE(panele Morta @ 2015 09 22, 14:52)
minimalus is tukio siuntimas 3,5 euro dabar 4u.gif

5 e nuo spalio 1 d. o gal dabar geriau siusti per PA? Nesu per ten pirkus. Kokios ten kainos? Kiek girdejau is Jusu, lygtai ten salygos geresnes unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo padraika22: 22 rugsėjo 2015 - 17:15
QUOTE(padraika22 @ 2015 09 22, 18:14)
5 e g.gif ne 3.5 unsure.gif  o gal dabar geriau siusti per PA? Nesu per ten pirkus. Kokios ten kainos? Kiek girdejau is Jusu, lygtai ten salygos geresnes unsure.gif

2,99 eur buvo. Pa man labai patink. Berniukai bais malonus ir paslaugus. Kai nepavelku pirkiniu, dezes iki masinos nunesa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 09 22, 18:15)
2,99 eur buvo. Pa man labai patink. Berniukai bais malonus ir paslaugus. Kai nepavelku pirkiniu, dezes iki masinos nunesa  biggrin.gif

ir dabar tas pats 4u.gif
Atsakyti
Gal kas Kaune iš boots pirkti žada? 4u.gif baisisi reikia vitaminų eye q kramtomuju
Atsakyti
QUOTE(panele Morta @ 2015 09 22, 18:57)
Gal kas Kaune iš boots pirkti žada?  4u.gif baisisi reikia vitaminų eye q kramtomuju

aš irgi prisijungčiau pabandymui, nes maniškiai tų eye q baby nebenori, gal kramtomi labiau patiks g.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 09 22, 17:05)
Nieko sau.... As visada gaunu sekimo nuoroda, siuncia visada DHL Expressu ir atveza DHLas. Ir buvau isitikinus 100% kad visiem taip.
DPD man tik SD atveze.

I tam tikrus rajonus DHL neveza,tarkim i mano biggrin.gif Jie daro outsourcing'a ir perduoda krovinius DPD.
Atsakyti