Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Yasmin @ 2015 09 22, 16:08)
Pigu.lt kodas PERGALE - 4 eur nuoliada 4u.gif

Neduoda 4eur, maziau.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 09 22, 16:14)
Man tas sepetys irgi buvo totalus pravalas biggrin.gif perbraukiau per plaukus, jis man slydo pavirsium sad.gif

tai pas tave labai daug plaukų smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(Tahoe @ 2015 09 22, 16:12)
Na man DPD atveža, gal nuo miesto priklauso, pas mus DHL'ai išvis nevažinėja  smile.gif

Klaipedoje nera DHL'o? g.gif kaip idomu g.gif

Vilniuje tai butent DHL'as atvaziuoja.
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2015 09 22, 14:30)
Taip, mano paieškos irgi baigėsi ties pigu.lt  biggrin.gif Pigiau kolkas neaptikau.
O turinčios gal galėtų pakomentuoti formą? Kuo tos šukos skiriasi vienos nuo kitų? Tik forma ar ir šukavimo kokybe?  g.gif Ačiū, kas atsakys.

Turiu tą "rankinukinį" su dangteliu - baisiai nepatogu be rankenos doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FruitCocktail: 22 rugsėjo 2015 - 15:20
QUOTE(JMD @ 2015 09 22, 16:17)
Klaipedoje nera DHL'o?  g.gif kaip idomu  g.gif

Vilniuje tai butent DHL'as atvaziuoja.

Ukmergėj išvežioja DPD atstovai. Praeitą savaitę paskutinį kartą užsakinėjau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 09 22, 17:04)
tikrai ne smile.gif DHL  mirksiukas.gif

Vot ir ne biggrin.gif man irgi Nexta visad Dpd atveza,Vilniuj mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš turiu abu šepečius. Dukra su jokiais kitais nesileidžia šukuojama. Dabar populiaresnis tas be rankenos, nes rožinis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2015 09 22, 16:15)
Neduoda 4eur, maziau.

man duoda 3.37 nuolaida g.gif kazin o savaitgalio palaukt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 22 rugsėjo 2015 - 15:32
QUOTE(JMD @ 2015 09 22, 13:35)
ka zeneta pirkt nori? a pasveikai?  biggrin.gif
Papildyta:

DHL. Juk sekimo nuoroda nextdirectas is karto atsiuncia po prekiu issiuntimo. Juk DHL puslapi atidaro paspaudus ant nuorodos biggrin.gif

DHL siunčia iki LT, o paskui perduoda vietiniams kurjeriams, o man reiktų žinoti kuriems smile.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2015 09 22, 15:48)
aš matyt nemoku šukuotis, bet man visiškas pravalas tas šepetys.

Aš irgi prie nemokančių lotuliukas.gif . Vieną iš kiniečių parsisiunčiau, iškeliavo į konteinerį pusę metų prastovėjęs. Kitą nusipirkau a-lia originalą. Na gal truputi geriau, bet vis vien pravalas biggrin.gif . Vaikas dabar kartais šukuojasi, sako geras biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Fabiana @ 2015 09 22, 16:29)
Aš turiu abu šepečius. Dukra su jokiais kitais nesileidžia šukuojama. Dabar populiaresnis tas be rankenos, nes rožinis  biggrin.gif

As irgi abu turiu. dukrai labaiu praeina be rankenos, nors ne rozinis, bet maziau cypia
musu toks http://pigu.lt/lt/gr.....aign=2 dienos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valyte_7: 22 rugsėjo 2015 - 15:38
as nupirkau ,bet man macadamia labiau patiko -geriau isukuoja, o tie irgi neblogi tik ilgiau uztrunka sukavimas negu su naturaliais seriais sepetys , o vyrui ir vaikams tie sepeciai gerai masazuoja ir sukuojasi mielu noru, ko su paprastais sepeciais nelabai..manau kad viskas priklauso nuo plauku storumo-tankumo ax.gif
Atsakyti