Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Kimora @ 2015 09 22, 14:41)
pirkit per adreso nuoma, daug pigiau bus, siuntimas i uk nemokamas, o i lietuva net euro nekainuos... rolleyes.gif

minimalus is tukio siuntimas 3,5 euro dabar 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2015 09 22, 14:48)
aš matyt nemoku šukuotis, bet man visiškas pravalas tas šepetys.

Aš panelei dovanai perku, daugiau mados reikalas biggrin.gif Bet gal ir naudos bus, nes kasos iiilgos ir bais veliasi.
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2015 09 22, 15:52)
Aš panelei dovanai perku, daugiau mados reikalas biggrin.gif Bet gal ir naudos bus, nes kasos iiilgos ir bais veliasi.

dėl mados sutinku, bet dėl ilgio tai ne smile.gif mano ilgi ir veliasi. Ir nieko jis nešukuoja
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2015 09 22, 16:30)
Taip, mano paieškos irgi baigėsi ties pigu.lt  biggrin.gif Pigiau kolkas neaptikau.
O turinčios gal galėtų pakomentuoti formą? Kuo tos šukos skiriasi vienos nuo kitų? Tik forma ar ir šukavimo kokybe?  g.gif Ačiū, kas atsakys.

Buvau nusipirkus,is Feelinique berods,nu man tai totali nesamone blush2.gif atidaviau tas sukas savo kirpejai,tai ji patenkinta,pirko dar,kita zmogu sukuot labai gerai,issukuoja kudlas gerai,bet paciai ziauriai nepatogu man be rankenos,gal pripratimo reikalas...

QUOTE(keistuole @ 2015 09 22, 16:48)
aš matyt nemoku šukuotis, bet man visiškas pravalas tas šepetys.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara04. @ 2015 09 22, 11:54)
Noriu siustis is aliexpress kailine liemene ar striukyte su kailiu. Sakykite ar dydziai atitinka ir kazin kaip kokybė?  g.gif

Esu pirkusi sau kailinę liemenę, tai ėmiau porą dydžių didesnę nei nešioju, pats tas buvo. Geriausia turbūt rinktis pagal jų pateiktas lenteles arba konkrečiai rašyti ir klausti.

QUOTE(smailiukexxx @ 2015 09 22, 14:04)
Sveikos merginos. Gal kuri žinot kurie kurjeriai pristato Nextdirect prekes? DPD, LP express ar dar kokie kiti?

DPD atveža.
Atsakyti
Ot, mergikės, supainiojot mane su tom šukom... Bet dovanos noras yra dovanos noras, pakeist negaliu, išbandys tuomet žinos pati.
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2015 09 22, 15:54)
dėl mados sutinku, bet dėl ilgio tai ne smile.gif mano ilgi ir veliasi. Ir nieko jis nešukuoja

netiesa. Zalias tas su rankena tikrai geras ir gerai sukuoja ilgus plaukus.
Noriu pabandyti be rankenos. Vat tas tai nzn ar patogus ir ar geras.
Atsakyti
QUOTE(Tahoe @ 2015 09 22, 15:57)

DPD atveža.

tikrai ne smile.gif DHL mirksiukas.gif
Atsakyti
Pigu.lt kodas PERGALE - 4 eur nuoliada 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2015 09 22, 15:40)
o siais be rankenos patogu naudotis? Kazkaip pagalvojau apie kasu pynima, patogiau gal su rankena? Pati turiu ta zalia, labai patinka.

Man tai patogu laikyt, o del kasu, tai nezinau, neturiu kasu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 09 22, 16:04)
tikrai ne smile.gif DHL  mirksiukas.gif

Na man DPD atveža, gal nuo miesto priklauso, pas mus DHL'ai išvis nevažinėja smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tahoe: 22 rugsėjo 2015 - 15:12
Man tas sepetys irgi buvo totalus pravalas biggrin.gif perbraukiau per plaukus, jis man slydo pavirsium sad.gif
Atsakyti