QUOTE(metine @ 2015 11 11, 12:45)
Ar yra jai koks konkurentas palyginui? Apskritai, jei kalbant apie orkaites i kokias siuolaikines funkcijas riektu atkreipti demesi? As megstu daug ka kepti orkaiteje, tiek desertus, tiek maisto patiekalus, bet dabartine orkaite labai sena ir visai nezinau siu dienu aktualiju, ka dabar siulo gamintojai..
13 kepimo funkcijų ...tai tikrai nemažai ir matyt neteks net naudotis visomis 13 funkcijų.....aš naudojuos tik pagrinde dviem bet gaminu tikrai nemažai ir įvairų maistą...sugebu paprastoje orkaitėje iškepti patiekalus apdorotus garuose.....todėl man asmeniškai jokių pirolizių net nereikia turėti nes tai man visai neaktualu...
Naujos orkaitės turi 4D karštas oras
https://www.youtube....h?v=sDwfxRJnqyU
QUOTE(narvid @ 2015 11 10, 23:39)
parametrus mačiau bet visko iš jų nesuprasi ir nesužinosi.
kuo ji geresnė už EOB8851AOX neskaitant spalvoto tft valdymo, dvigubai daugiau automatiniu programų ir 80 receptu, ar tai duoda kokia nauda vartojime. na išvaizda tai........ bet gal yra ir daugiau tarp jų skirtumu. nes kaina 1000+lt
kur kuri pagaminta, kokios komplektacijos (tipo yra/ne vieni/dveji bėgeliai ir t.t.....)
Ar reikia automatinių programų ar ne sprendžia tik vartotojas...va yra pas mus klientė kuri turėjo orkaitę EOC5851AOX tai ten yra 100 automatinių programų ir ji visiems rašė kad jomis naudojasi,gamina joje jogurtus,konservuoja,marinuoja ir t.t....tai kaip galima sakyti kad Jums tokia orkaitė nepasiteisins.....,gal ji kaip tik pagaminta tik Jums
Abi pagamintos Vokietijoje komplektacija indentiška
Papildyta:
QUOTE(zemaittux @ 2015 11 11, 13:42)
mastau pirkti tokias,ar verta, ar neprasausiu?
Orkaite su pirolize
Electrolux EOC5751FOV
Kaitlente
Electrolux EHI6540FWP
Neprašausite....