Įkraunama...
Įkraunama...

Kaitlentės, orkaitės, viryklės - 16

QUOTE(Kikker @ 2015 11 08, 17:38)
Electrolux EOA5751AOV +Electrolux EHI6540FWP pagal Jūsų biudžetą 4u.gif

Ačiū 4u.gif
Gal dar pasakysite, ar jos surinktos Vokietijoje ar visgi Lenkijoje?
Ir dar palyginimui su aukščiau minėta electrolux kaitlente, kaip Jums GORENJE IT612SY2W?
Atsakyti
QUOTE(complexxL9 @ 2015 11 08, 17:44)
gal galite pasakyti ar ši Electrolux orkaitė surenkama Vokietijoje?
EOC5956AOX

Surinkta Vokietijoje 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Inga850925 @ 2015 11 08, 17:58)
Gal dar pasakysite, ar jos surinktos Vokietijoje ar visgi Lenkijoje?
Ir dar palyginimui su aukščiau minėta electrolux kaitlente, kaip Jums GORENJE IT612SY2W?

Surinktos Vokietijoje 4u.gif Man GORENJE IT612SY2W per brangi.....
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2015 11 08, 11:59)
Abi orkaitės geros. AEG BP731460NM kiek geriau sukomplektuota, bet jos skardas ir skardų laikiklius reikia išimti (pusės minutės darbas). Mes namie dedame jas į indaplovę  thumbup.gif
Dėl Bosch svorio Jūs klystate, grynasis svoris 38 kg. AEG - 39,5 kg. Kitkas: pakuotė, skardos instrukcijos ir pan.

Taip, tikrai dėl svorio ne taip kažką numačiau. Radau informacijos, kad yra Bosch modelių, į kuriuos dedami anglies filtrai (kvapams), bet mažai el. parduotuvių jas turi arba nemoku ieškoti blush2.gif
Todėl žiūriu dar ir į AEG. Kuom iš esmės skiriasi BP731462NM ir BP731460NM. Ar teisingai suprantu, kad AEG abi su oro filtrais ir abi labai ekonomiškos A-30?
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2015 11 08, 18:06)
Surinktos Vokietijoje 4u.gif Man GORENJE IT612SY2W per brangi.....

Na, kiek internete kainas žiūrinėjau, tai 50eu skirtumas. Arba nelabai moku ieškoti smile.gif

O kas liečia orkaites, lyginant su Jūsų minėta electrolux, kaip šios:
GORENJE B075SY2W
GORENJE B07321Dar kartelį ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Odrina @ 2015 11 08, 18:13)
Taip, tikrai dėl svorio ne taip kažką numačiau. Radau informacijos, kad yra Bosch modelių, į kuriuos dedami anglies filtrai (kvapams), bet mažai el. parduotuvių jas turi arba nemoku ieškoti  blush2.gif
Todėl žiūriu dar ir į AEG. Kuom iš esmės skiriasi BP731462NM ir BP731460NM. Ar teisingai suprantu, kad AEG abi su oro filtrais ir abi labai ekonomiškos  A-30?

Abi vienodos tik rankenų dizainas skiriasi....
Buvo toks BOSCH HEZ329000 aktyvintos anglies filtras kuris tiko orkaitėms serijos HBG76..., HBG78...
Papildyta:
QUOTE(Inga850925 @ 2015 11 08, 18:18)
Na, kiek internete kainas žiūrinėjau, tai 50eu skirtumas. Arba nelabai moku ieškoti smile.gif

O kas liečia orkaites, lyginant su Jūsų minėta electrolux, kaip šios:
GORENJE B075SY2W
GORENJE B07321Dar kartelį ačiū  4u.gif

Skirtumas ne piniguose bet Elecrolux turi Bridge funkcija Gorenje tokios funkcijos neturi....patogesnis valdymas Electrolux
https://www.youtube....h?v=uTFaBWN-UO4
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2015 11 08, 18:25)
Abi vienodos tik rankenų dizainas skiriasi....
Buvo toks BOSCH HEZ329000  aktyvintos anglies filtras kuris tiko orkaitėms serijos HBG76..., HBG78...
Papildyta:

Skirtumas ne piniguose bet Elecrolux turi Bridge funkcija Gorenje tokios funkcijos neturi....patogesnis valdymas Electrolux
https://www.youtube....h?v=uTFaBWN-UO4

Štai tokių argumentų apsisprendimui ir reikėjo. Ačiū Jums ir malonaus vakaro thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki, perskaičiau net kelias temas apie orkaites, lengviau netapo smile.gif. Sėdžiu beveik 3 paras, akys baigia išvarveti. Gaminu daug. Esame didele seimyna. Tad orkaitės reikia didelės. Biudžetas neriboja, bet ir permokėti nenoriu už nereikalingas funkcijas. PAsimečiau ar 4d kaitinimas geriau už 3d. Ar verta teleskopiniai bėgeliai. Bijau, kad neapsunkintų kaip tik išėmimo iš orkaitės. Reikia manau greito įkaitinimo. Renkuosi iš: Bosch HBG673CS1S IR SIEMENS HB632GCS1S. Ar verta pirkti garinę orkaitę aeg firmos?
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2015 11 08, 16:38)
Tai gi čia nelabai ką išskaičiuosi g.gif ...gal Jūs orkaite 1 kartą per menesį jungsite arba kiekvieną dieną....ne elektros sąnaudas reikia skaičiuoti o privalumus....

Jusu tiesa smile.gif Taciau plius minus privalumai labai panasus. Naujesnes dizainas grazesnis.. Ar jos abi vienodai vertos pagal savo funkcijas, ar visgi kazkuri yra zenkliai pranasesne? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2015 11 07, 13:41)
Bosch oralitės  BOSCH HBG673CS1S kurios buvo gaminamos pirmoje partijoje turėjo kvapų katalizatorių bet išėjusi kita partija juose jas panaikino.....dėl kokiu priežasčių reikėtų pasidomėti pas BSH atstovus....
Modeliukas Bosch vertas dėmeso nes pirolizės metu nereikia išiminėti nei šoninių laikiklių nei kepimo skardų nei bėgelių nors komlekyacijoje jų near bet paradvimo salonuose pirkdami šią orkaite dviejų lygių bėgelius gausite už 20-30 eur....Bosch orkaitė turi SoftOpen ir SoftClose  švelnus durelių atidarymasir uždarymas thumbup.gif

Tai kur geriausai pirkti orkaitę, nes internete bėgelių kainos ohoho?
Atsakyti
Iš šaldytuvų skyriaus atkeliauju čia 4u.gif Ten labai padėjot psispręsti, čia irgi tikiuosi užvesit ant kelio 4u.gif

Kaitlentę išsirinkau baltą Electrolux EHI6540FWP, kaip ir labiau tiktų beige spalva nei balta (whirpool berods turi), bet norėjau kad valdymas būtų atskirai kiekvienai kaitvietei, o ne pirma mygtuku reikėtų rinktis o paskui reguliuoti... man atrodo kad tai labai apsunkina valdymą , nes gaminu po 2-3 puodus iš karto ax.gif

ORKAITĖ!!! Paprotinkit, kurią - AEG BP731460NM ar Electrolux EOC5851AOX?? Kurios valdymas patogesnis, kokybė geresnė?

Aš kaip ir AEG imčiau, bet sakė Electrilux valdymas patogesnis nes yra LT kalba o ant AEG tik simboliai. Aš gundausi AEG kvapų filtru, nes bendras kambarys su svetaine. žinau kad stebuklo nebus, bet gal bent kiek sumažins kvapą.

4u.gif Būsiu labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rami-Puma @ 2015 11 09, 11:24)
Iš šaldytuvų skyriaus atkeliauju čia  4u.gif  Ten labai padėjot psispręsti, čia irgi tikiuosi užvesit ant kelio  4u.gif

Kaitlentę išsirinkau baltą Electrolux EHI6540FWP, kaip ir labiau tiktų beige spalva nei balta (whirpool berods turi), bet norėjau kad valdymas būtų atskirai kiekvienai kaitvietei, o ne pirma mygtuku reikėtų rinktis o paskui reguliuoti... man atrodo kad tai labai apsunkina valdymą , nes gaminu po 2-3 puodus iš karto  ax.gif

ORKAITĖ!!! Paprotinkit, kurią - AEG BP731460NM ar Electrolux EOC5851AOX?? Kurios valdymas patogesnis, kokybė geresnė?

Aš kaip ir AEG imčiau, bet sakė Electrilux valdymas patogesnis nes yra LT kalba o ant AEG tik simboliai. Aš gundausi AEG kvapų filtru, nes bendras kambarys su svetaine. žinau kad stebuklo nebus, bet gal bent kiek sumažins kvapą.

Pasižiūrėkite Electrolux EHI6540FOS rašo sidabrinė bet realybėje ji bus į beige spalvą(vartotojai drąsiai kartais renkasi jas su Whirrplool orkaitėmis Whirlpool AKZM784/S)
http://www.electrolu...97s/ehi6540fos/
Orkaitė EOC5851AOX aktualu lietuviu kalba jai naudositės 100 automatinių programų ar norėsite užsiprogramuoti savo 20 mėgstamų programų,kitu atveju jus matysite simbolius kaip ir orkaitėje AEG BP731460NM
https://www.youtube....h?v=EnDAAt5BbaQ
https://www.youtube....h?v=nwKxcGPeQJ8
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 09 lapkričio 2015 - 11:45
QUOTE(Rami-Puma @ 2015 11 09, 13:24)
Iš šaldytuvų skyriaus atkeliauju čia  4u.gif  Ten labai padėjot psispręsti, čia irgi tikiuosi užvesit ant kelio  4u.gif

Kaitlentę išsirinkau baltą Electrolux EHI6540FWP, kaip ir labiau tiktų beige spalva nei balta (whirpool berods turi), bet norėjau kad valdymas būtų atskirai kiekvienai kaitvietei, o ne pirma mygtuku reikėtų rinktis o paskui reguliuoti... man atrodo kad tai labai apsunkina valdymą , nes gaminu po 2-3 puodus iš karto  ax.gif

Electrolux EHI6540FWP - patogus valdymas, gana lengva tiesiogiai nustatyti reikiamą kaitinimo lygį.
Sakyčiau AEG BP731460NM. Renkatės tarp kvapų filtro ir galimybės perskaityti tekstą vietoje simboliukų. Bet vieno dalyko nerasite techninėse specifikacijose: BP731460NM apdaila, priekabiai vertinant, aukštesnės kokybės.
Atsakyti