Įkraunama...
Įkraunama...

Kaitlentės, orkaitės, viryklės - 16

QUOTE(Kikker @ 2015 11 04, 17:43)
Man stacionarios labai visos panašios tik šios komplektacija tokia skurdoka....
Papildyta:
Dar galite pasižiūrėti  Hotpoint ARISTON H6GMH6AF

O SITA

http://www.buitis.lt...-fcmx69205.html
Atsakyti
QUOTE(office @ 2015 11 04, 17:45)

Siūlau jas apžiūrėti Senukuose....ne visiems jos patinka pagal savo išvaizda...ji foto grąžiau atrodo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2015 11 04, 17:43)
Man stacionarios labai visos panašios tik šios komplektacija tokia skurdoka....
Papildyta:
Dar galite pasižiūrėti  Hotpoint ARISTON H6GMH6AF

Mano jos abi jau apžiūrėtos keliose parduotuvėse. Normalios dujinės. Hansa net gražesnė, ji kaip įmontuojama atrodo.

Hotpoint ARISTON H6GMH6AF- labai dizaino panaši, kaip electrolux, tik rankėnėlių skaičius sukeistas vietomis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo office: 04 lapkričio 2015 - 17:54
QUOTE(office @ 2015 11 04, 17:52)
Mano jos abi jau apžiūrėtos keliose parduotuvėse. Normalios dujinės. Hansa net gražesnė, ji  kaip įmontuojama atrodo.

Hotpoint ARISTON H6GMH6AF- labai dizaino panaši, kaip electrolux, tik rankėnėlių skaičius sukeistas vietomis.

Tai smagu kad Jums jos patiko belieka pasirinkti Jums tinkamo dizaino ir naudotis.... thumbup.gif
Atsakyti
Norėjau pasiteirauti, gal žinote ar orkaitėje EOB5851AOX yra galimybė nustatyti, kada turi pradėti kepti ir kada baigti kepti? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2015 11 04, 18:00)
Tai smagu kad Jums jos patiko  belieka pasirinkti Jums tinkamo dizaino ir naudotis.... thumbup.gif

Sveiki, esu nusižiūrėjusi orkaitę BOSCH HBG673CS1S. Man reikia pirolizės ir oro filtro (virtuvė ir kambariai toj pačioj erdvėj) Ši orkaitė kainuoja 585 eurus, gal galite pasiūlyti modelį su mano pageidaujamom funkcijom, kuris būtų pigesnis.
Iš anksto dėkoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(skraja @ 2015 11 04, 21:22)
Norėjau pasiteirauti, gal žinote ar orkaitėje EOB5851AOX yra galimybė nustatyti, kada turi pradėti kepti ir kada baigti kepti? Ačiū 4u.gif

Galima, štai ištrauka iš instrukcijos: Galite naudoti funkcijas Trukmė ir Pabaiga tuo pat metu, jeigu norite automatiškai įjungti ir išjungti prietaisą vėliau.
Čia galite parsisiųsti visą instrukciją: http://www.electrolu...deld=EOB5851AOX
Atsakyti
QUOTE(Odrina @ 2015 11 04, 20:23)
Sveiki, esu nusižiūrėjusi orkaitę BOSCH HBG673CS1S. Man reikia pirolizės ir oro filtro (virtuvė ir kambariai toj pačioj erdvėj) Ši orkaitė kainuoja 585 eurus, gal galite pasiūlyti modelį su mano pageidaujamom funkcijom, kuris būtų pigesnis.
Iš anksto dėkoju smile.gif

Pigiau ir bus tik paprastesne .....AEG BP731463NM....
Papildyta:
QUOTE(skraja @ 2015 11 04, 20:22)

Yra tokia galimybe....
Atsakyti
Sveiki smile.gif
Turiu keleta klausimu del dvieju orkaites modeliu.
HB63AS521 rasoma, kad yra 2-dalių teleskopiniai bėgeliai skardoms.
HB672GCS1S raso, kad nera ir pastebejau, kad reiketu papildomai teleskopinius begelius isigyti. Ar tikrai? g.gif Ar sis naujasis modelis isties turi mesos termometra?
Ar tikrai modelis HB63AS521 nebegaminamas ir jo yra like tik likuciai?

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SmtmsCrazy @ 2015 11 04, 20:54)
Sveiki smile.gif
Turiu keleta klausimu del dvieju orkaites modeliu.
HB63AS521 rasoma, kad yra 2-dalių teleskopiniai bėgeliai skardoms.
HB672GCS1S raso, kad nera ir pastebejau, kad reiketu papildomai teleskopinius begelius isigyti. Ar tikrai? g.gif Ar sis naujasis modelis isties turi mesos termometra?
Ar tikrai modelis HB63AS521 nebegaminamas ir jo yra like tik likuciai?

Aciu  4u.gif

Modeliukas HB63AS521 nebegaminamas....komplektuojami su dviejų lygių bėgeliais
Bet modeliukas HB672GCS1S galima sukomplektuoti su bėgelais kurie daug geresni nes jie bus atsparūs pirolizei ir pilnai ištraukiami thumbup.gif
Nauji modeliai turi mėsos termometrą
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2015 11 04, 20:44)

Yra tokia galimybe....

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2015 11 04, 20:05)
Modeliukas  HB63AS521  nebegaminamas....komplektuojami su dviejų lygių bėgeliais
Bet modeliukas HB672GCS1S galima sukomplektuoti su bėgelais kurie daug geresni nes jie bus atsparūs pirolizei ir pilnai ištraukiami thumbup.gif
Nauji modeliai turi mėsos termometrą

Reiskia juos papildomai reikia pirkt?
O senasis modelis kelintu metu, kad jau nebegaminamas? g.gif
Atsakyti