Įkraunama...
Įkraunama...

Kaitlentės, orkaitės, viryklės - 16

QUOTE(Kikker @ 2015 10 20, 14:57)
Jai tai firmos Electrolux ar AEG tikrai ten pigiau nerasite...o va Siemens Bosch visada galima rasti pigiau

Ar tai rodytų, kad Electrolux ar AEG geresnės (ta prasme pažangesnės technologiškai, daugiau navarotų) už Siemens Bosch ? Ar tiesiog tokia kainodara?
Atsakyti
QUOTE(Y2K @ 2015 10 21, 09:43)
Ar tai rodytų, kad  Electrolux ar AEG geresnės (ta prasme pažangesnės technologiškai, daugiau navarotų) už Siemens Bosch ? Ar tiesiog tokia kainodara?

Tikrai ne...ne visi Electrolux ar AEG modeliukai šiai dienai pažangesni......
Kokį modeliuką pasirinkote iš firmos Electrolux?
Atsakyti
Na ir diskusijas sukėliau su savo klausimais...

QUOTE(Kikker @ 2015 10 20, 14:57)
Jai tai firmos Electrolux ar AEG tikrai ten pigiau nerasite...o va Siemens Bosch visada galima rasti pigiau 4u.gif

Iš to sprendžiu, kad pardavėjai ant Siemes ir Bosch uždeda didesnį antkainį. g.gif Čia už vardą norisi daugiau uždirbti? unsure.gif

QUOTE(speedy @ 2015 10 20, 17:22)
Neteisingas klausimas. Tiesiog toms orkaitėms visi kas jas turi (prekiauja) gali pritaikyti tokio dydžio nuolaidas. Gal tiksliau būtų už tiek parduoti.
Gal racionaliau pradėti paieškas nuo skiriamo biudžeto dydžio. Ir žiūrėti ką geriausia galima nupirkti. mirksiukas.gif

Nu jau kaip moku taip klausiu ir savo vartotojo pusės. Jus pardavėjai matyt savaip matuojat tokius klausimus... dry.gif gossip.gif

QUOTE(Kikker @ 2015 10 20, 17:26)
Tas kas gali parduoti tokia orkaite su tokia nuolaida verti turėti tokius produktus...bet tas kas negali tokios orkaitės pasiūlyti už tokią kainą gali pradėti siūlyti peržiūrėti Jūsų biudžetą 4u.gif

Nežinau kokie pardavėjai ko verti.
Bet žinau savo biudžetą ir galite nesiūlyti jį man peržiūrėti.

Taigi jei jau taip, tai parinkit man orkaitę, galit du variantus.
Reikalavimai:
pirolizė
temperatūros nustatymas nuo 30 °C
valdymas ne dviem rankenėlėmis, gali būti vienu ratuku ar tiesiog piršto tapšnojimu biggrin.gif
kuo mažesnės elektros sąnaudos
bent vieno lygio teleskopiniai bėgeliai (bus du - dar geriau, bet tai nebūtina)
švelnus durelių uždarymas
gerai būtų mėsos termometras, bet jei nebus nemirsiu
spalva arba nerūdijančio plieno arba juoda
pasitikiu Siemens, Bosch, AEG, Electrolux

kaina po visų nuolaidų - 450 €
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2015 10 21, 10:58)
Tikrai ne...ne visi Electrolux ar AEG modeliukai šiai dienai pažangesni......
Kokį modeliuką pasirinkote iš firmos Electrolux?

Kol kas dar neišsirinkau jokio, tingiu nagrinėti kiekvieną modelį ir gamintoją smile.gif, tai bandau atsijoti.
Atsakymas Prima-Verai ir man įdomus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Y2K: 21 spalio 2015 - 10:33
QUOTE(Y2K @ 2015 10 21, 10:31)
Kol kas dar neišsirinkau jokio, tingiu nagrinėti kiekvieną modelį ir gamintoją smile.gif, tai bandau atsijoti.
Atsakymas Prima-Verai ir man įdomus.

Jau rašiau apie pirolizės funkcija.....kad jungiant pirolizės funkciją reikės iš orkaitės išimti šoninius skardų laikiklius,bėgelius ir skardas...Bosch ir Siemens šiai dienai yra sukūrusios naujas orkaites kurios pirolizės metu nereikia išiminėti minėtus priedus jos paliekamos orkaitės viduje ..orkaitės turi kvapų filtrą.....todėl tokių orkaičių kainos bus didesnės nei 450 eurų....
Jai vartotojui tokių privalumu nereikia jis iki 450 eur tikrai gali rasti pvz Electrolux EOC45651OX
mėsos termometras,pirolizė,teleskopiniai bėgeliai (vieno lygio),švelnus durelių uždarymas.
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2015 10 21, 12:20)
Jau rašiau apie pirolizės funkcija.....kad jungiant pirolizės funkciją reikės iš orkaitės išimti šoninius skardų laikiklius,bėgelius ir skardas...Bosch ir Siemens šiai dienai yra sukūrusios naujas orkaites kurios pirolizės metu nereikia išiminėti minėtus priedus jos paliekamos orkaitės viduje ..orkaitės turi kvapų filtrą.....todėl tokių orkaičių kainos bus didesnės nei 450 eurų....
Jai vartotojui tokių privalumu nereikia  jis iki 450 eur tikrai gali rasti pvz Electrolux EOC45651OX
mėsos termometras,pirolizė,teleskopiniai bėgeliai  (vieno lygio),švelnus durelių uždarymas.

Ačiū. Na va jau žinau, kad noriu su pirolize + kad nereikėtų išimti bėgelių. Kadangi virtuvė kartu su svetaine, reikės pasidomėti kvapų filtru - gal turit gerą nuorodą pasiskaitymui? To vertam daiktui galiu skirti didesnį biudžetą nei 450.
Apdaila Inox + juodas stiklas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Y2K: 21 spalio 2015 - 15:30
QUOTE(Y2K @ 2015 10 21, 15:27)
Ačiū. Na va jau žinau, kad noriu su pirolize + kad nereikėtų išimti bėgelių. Kadangi virtuvė kartu su svetaine, reikės pasidomėti kvapų filtru - gal turit gerą nuorodą pasiskaitymui? To vertam daiktui galiu skirti didesnį biudžetą nei 450.

http://www.bosch-hom...l?source=browse
grubiai +/-550 eur....
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2015 10 21, 16:30)

Ačiū. "Orkaitė-stalčius įsigyjamas papildomai" Kas per daiktas? Žadintuvas nurodytas funkcijose tas pats kas laikmatis?
Atsakyti
QUOTE(Y2K @ 2015 10 21, 15:34)
Ačiū. "Orkaitė-stalčius įsigyjamas papildomai" Kas per daiktas? Žadintuvas nurodytas funkcijose tas pats kas laikmatis?

Turėjo omenį teleskopinius bėgelius
http://www.bosch-hom.../HEZ638270.html
Orkaitė turi
Trukmės funkcija-tai yra pasibaigus nustatytam laikui orkaitė išsijungs...
Pabaigos funkcija- kai įvedate trukmę ir pageidaujamą pabaigos laiką.Orkaitė įsijungia automatiškai ,todėl darbo režimas bus išjungtas pageidaujamu paros laiku.
Laikmačio funkcija-jis veikia neatsižvelgiant į darbo režimą ir kitas laiko funkcijas.
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2015 10 21, 12:20)
Jai vartotojui tokių privalumu nereikia  jis iki 450 eur tikrai gali rasti pvz Electrolux EOC45651OX
mėsos termometras,pirolizė,teleskopiniai bėgeliai  (vieno lygio),švelnus durelių uždarymas.

Na man nebus sunku išimti laikiklius skardoms prieš paleidžiant pirolizę. Juk ne taip dažnai ji bus daroma. Tad tas sugalvotas mandrumas Bosch'o ar Siemens'o manęs nepaperka.

Electrolux EOC45651OX man netinka, nes valdymas nepatinka.

Jei daugiau nėra orkaičių vadinasi luktelsiu mėnėsį... Kalėdinių nuolaidų palauksiu.

O dar klausimas - kokia pigiausia orkaitė atitinka mano reikalavimus? Galvoju gal padidinti biudžetą...
Atsakyti
QUOTE(Prima-Wera @ 2015 10 22, 19:25)
Na man nebus sunku išimti laikiklius skardoms prieš paleidžiant pirolizę. Juk ne taip dažnai ji bus daroma. Tad tas sugalvotas mandrumas Bosch'o ar Siemens'o manęs nepaperka.

Electrolux EOC45651OX man netinka, nes valdymas nepatinka.

Jei daugiau nėra orkaičių vadinasi luktelsiu mėnėsį... Kalėdinių nuolaidų palauksiu.

O dar klausimas - kokia pigiausia orkaitė atitinka mano reikalavimus? Galvoju gal padidinti biudžetą...

Nebūtina didinti yra Whirlpool AKZ7960IX,GORENJE BOP637E14XG ,BOP637E20XG
Atsakyti
Kokie komentarai apie šia šią (per paiesko langeli man nerandu zinučiu su šiuo modeliu, jei aptartas jau tai atsiprasau jei kartojuos ax.gif )
Norisi man su kuo maziau pripaisymu, sis patiktu labai tik vienas mazas minusiukas kad 78cm.
Kita varianta mastau tokį
Laukiu komentarų
Papildyta:
QUOTE(Kikker @ 2015 10 21, 15:30)

Nusiziurejau Siemens HB674GBS. Gal šis boschas kazkuom pranasesnis?
Atsakyti