Na domėjausi tiesiog kuo skiriasi vienas valdymas nuo kito.
QUOTE(Kikker @ 2015 10 18, 11:45)
Bet iš youtubo filmukų nepastebėjau jokių akivaizdžių skirtumų tarp vienos orkaitės ir kitos valdymo.
Nu patapšnojo filmuke berniukas pirštuku po ekraną ir jam viskas gavosi, o aš skirtumų nepastebėjau.
Parašykit kur skirtumas?
Konkrečiai šias dvi orkaites nelyginau, bet jei jau tiek parašėt, tai paskaičiau apie jas ir paklausiu.
Ką turi tokio EOC5851AOX ir ko tokio neturi EOC45752OX?
Bandau panagrinėti:
Electrolux EOC5851AOX
Sensorinis valdymas yralietuvių kalba tekstinis ekranėlis,
- na ok, tai turbūt privalumas
100 automatinių programų,
- kažin ar kas nupirkęs šią orkaitę išnaudoja visas. Abejoju tokiu skaičiumi automatinių programų nauda, kai orkaitė bus naudojama namų sąlygomis gaminti maistą o ne restorano klientams
20 mėgstamų programų,
- jei yra 100 automatinių, tai kam dar 20 mėgstamų? Čia gamintojas nori parodyti, kad orkaitė turi "smegenis"?
SET&GO f-ja,
- ok, geras dalymas, naudosiu
elektroninė temperatūros kontrolė 30-300 °C,
- na geriau nei Siemensuose nuo 50 °C
kepimo temperatūros ir likusios šilumos parodymai,
- nesuprantu kuo tai gali būti naudinga?
kepimo laiko parodymai,
- o kuo tai gali būti naudinga?
temperatūros pasiūlymas pasirinkus režimą.
- kam to reikia jei yra 100 automatinių programų? Šedervrų negaminu. Aš tik paprastas žmogus, gaminantis paprastą maistą namuose.
10 maisto gaminimo režimų.
- kuo skiriasi gaminimo režimas nuo gaminimo programos? Ir kokie tie 10 režimai? Gal pavardinti galite ką pasirinkus kiekvieną režimą galima gaminti?
QUOTE(speedy @ 2015 10 18, 11:32)
Grubiai galite skaityti, kad EOC5851AOX ir EOC45752OX valdymo patogumas vienodas. Tik EOC5851AOX turi daugiau galimybių.
Čia jų palyginimas.
Atkreipkite dėmesį į kaitinimo funkcijas ir žemiau esančias opcijas.
Kokias opcijas? Pabaksnokit man pirštu, arba tiesiog nukopinkit kame reikalas.
QUOTE(speedy @ 2015 10 18, 12:11)
Reziume: neverta žvalgyti į EOC45752OX, kol praktiškai už tą pačią kainą yra EOC5851AOX.
Tai kad skirtumas tarp kainų 30 eur. Man tai pinigai. Kaip tik galvoju - ar verta mokėti tuos 30 eurų brangiau už 100 programų, kuriuos greičiausiai neišnaudosiu, nes tiek patiekalų gaminti orkaitėje nežinau.
Nors gaminu daug ir dažnai.
Nu turėčiau galimybę pasisnaudoti viena ir kita orkaite bent po kartą - klausimų nekiltų. Bet deja neturiu. Netgi parduotuvėse orkaitės nepajungtos būna prie elektros, tai ir nepatapšnosi... Turiu remtis aprašymais, youtubo filmukais....
O gal užrodykit kur galima gauti vienos ir kitos orkaites instrukcijas...