Įkraunama...
Įkraunama...

Kaitlentės, orkaitės, viryklės - 16

QUOTE(Kikker @ 2015 10 01, 17:16)
.....skudurėlis rankose bus jai ir turėsite orkaitę su Pirolizės funkciją+dar valymo metu tikrai jausite degėsio kvapą kuris gal po poros dienų ir išsivedins  ....

Reikia ta pirolize naudotis, kad apie ją neprišnekėti tokių nesąmonių.
Naudojame pirolizę vos ne nuo pirmųjų modelių. To kvapo nesijaučia jau po gero pusvalandžio.
Atsakyti
Sveiki, buvau issirinkusi kaitlente PKF651F17E, bet dabar sumasciau, kad noriu su metaliniu krasteliu. Gal galite pasiulyti kazka panasausi pries tai issirinkta? Kaip sita PKE645B17E?

Ar teisybe, kad orkaites su metaliniu krasteliu atsparesnes duziams? Pvz jei pilna dideli puoda pratraukciau netycia per krasteli be remelio, ar jis neskiltu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo CervusDama: 02 spalio 2015 - 07:04
QUOTE(CervusDama @ 2015 10 02, 08:59)
...
Ar teisybe, kad orkaites su metaliniu krasteliu atsparesnes duziams? Pvz jei pilna dideli puoda pratraukciau netycia per krasteli be remelio, ar jis neskiltu?

Paprastai nesudaužysite. Patraukus puodą - tuo labiau.
Jei nutiktų trinktelėti padoriau - suskils su krašteliu ar be jo.
Jei kyla abejonių dėl plono nušlifuoto kraštelio, žiūrėkite PIE611F17E. Ji tokia pati kaip PIE651, tik kraštukai kitaip apdirbti. Ir pigesnė ženkliai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(CervusDama @ 2015 10 02, 06:59)
Sveiki, buvau issirinkusi kaitlente PKF651F17E, bet dabar sumasciau, kad noriu su metaliniu krasteliu. Gal galite pasiulyti kazka panasausi pries tai issirinkta? Kaip sita PKE645B17E?

Visko nutinka ....ir kaitlentės su kraštelių reikia tikrai daug daugiau saugoti nei su krašteliais
Siūlau pasižiūrėti ne su tokiais kraštais o su metalinias krašteliais šone ...taip dailiau bet apsaugoti krašteliai BOSCH PKF675F17E perkomėsite +/-20 eur
http://www.bosch-hom...l?source=search
Papildyta:
QUOTE(speedy @ 2015 10 02, 06:53)
Reikia ta pirolize naudotis, kad apie ją neprišnekėti tokių nesąmonių.
Naudojame pirolizę vos ne nuo pirmųjų modelių. To kvapo nesijaučia jau po gero pusvalandžio.

O kas Jums sakė kad aš ją nesinaudoju g.gif Matyt svečiuose lankėtės ...kad sakote kuom aš nauduojuos kuom ne....
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2015 10 02, 11:23)
Visko nutinka ....ir kaitlentės su kraštelių reikia tikrai daug daugiau saugoti nei su krašteliais
Siūlau pasižiūrėti ne su tokiais kraštais o su metalinias krašteliais šone ...taip dailiau bet apsaugoti krašteliai BOSCH PKF675F17E perkomėsite +/-20 eur
http://www.bosch-hom...l?source=search

ax.gif aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo CervusDama: 02 spalio 2015 - 09:43
QUOTE(Kikker @ 2015 10 02, 11:23)
O kas Jums sakė kad aš ją  nesinaudoju g.gif Matyt svečiuose lankėtės ...kad sakote kuom aš nauduojuos kuom ne....

Bet kuriam, turinčiam orkaitę su pirolize tai aišku - tokių nesąmonių prirašėt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2015 10 02, 11:03)
Bet kuriam, turinčiam orkaitę su pirolize tai aišku - tokių nesąmonių prirašėt  rolleyes.gif

Tas kas turi orkaitę su porolizę rankose bet kokiu atveju skudurėlį rankose turėjo....tik matyt jūs jungiate pirolizės funkcija su riebalais pritekėjusią orkaitę
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 02 spalio 2015 - 11:09
... kas skaityti mokykloje mokėsi, jau seniai perskaitė:
QUOTE(speedy @ 2015 10 01, 14:25)
Jei yra Pirolizė - valyti, kaip dulkes nušluostyti. ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 02 spalio 2015 - 11:26
QUOTE(speedy @ 2015 10 02, 11:26)
...  kas skaityti mokykloje mokėsi, jau seniai perskaitė:

Prieš įjungiant pirolize reikia išvalyti orkaite nuo maisto likučiu...ir tik tada gale proceso pamatysite kas beliks valyti....
Atsakyti
žiūriu, labai konkuruojat tarpusavy, konsultantai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nainai @ 2015 10 02, 12:10)
žiūriu, labai konkuruojat tarpusavy, konsultantai smile.gif

Nėra prasmės konkuruoti..tik jai pasakai savo nuomone žinai kad gausi antausi nes yra tik viena vienintelė nuomonė'' MANO'' TEISINGA NEAPSKUNDŽIAMA ....
Atsakyti
Laba diena,

Jau klausiau smile.gif bet kad niekas neatsake tai pasikartosiu smile.gif

Ar ant Bosch kaitlenciu "FryingSensor Plus" funkcija (pastovios temp palaikymas ir informavimas kada ji pasiekta) yra realiai naudinga ar cia tik marketingiai blizguciai?

Is esme klausimas butu: ar verta imti dvi flex zonas ar geriau viena puse su flex, o kita "blynai" su FryingSensor Plus? (Kainos skirtumas minimalus, tai nera svarbus)

Aciu.

Atsakyti