Laukiau, kol pasirodys po 1$ tintinti balzamai ir sulaukiau
krepšelis 21,90 iki 1 lbs
QUOTE(Contessa @ 2015 09 17, 11:08)
Merginos, jeigu uoga uoga naudoju champagne spalva
https://www.google.c.....0NFWfBHjlcoM:
- tai kokia pudryte reiktu issirinkti is Everyday Minerals?
Taip pat reikia teptukomineralinei pudrai ir skaistalams...ir skaistalu...
ACIU uz rekomendacijas!
https://www.google.c.....0NFWfBHjlcoM:
- tai kokia pudryte reiktu issirinkti is Everyday Minerals?
Taip pat reikia teptukomineralinei pudrai ir skaistalams...ir skaistalu...
ACIU uz rekomendacijas!
Dar panaši būtų ši EM Semi-Matte-Base-Beige-3N ir dar ši EM Jojoba-Base-Bare, paveiksliuke atrodo šviesesnė, iš tiesų labai natūrali spalvytė. Turiu abi, esu labai patenkinta, nors ir planuoju kada pabandyti Uoga Uoga mineralinę pudrą
Šepetėlis, kaip ir minėjo AuroraBO, populiariausias FlatTop, o dar labai patenkinta šiuo šepetėliu (Ms.Blond rekomenduotu ) Eye Kabuki, nes juo su ta pačia pudra galima pamaskuoti prie akių kampučių, prie nosies sparnelių, nes tas Top Flat taip neprieina.
Skaistalus labai ilgai rinkausi, nes mažai atsiliepimų buvo, tad EM nepavyko išsirinkti, nors ir įdomu būtų pabandyti, o turiu dabar šiuos AO, galiu pasakyti, kad patinka.
vakar dar viena laiska is muitines gavau (jie siuntini gavo 13d, siandien 17d.), padeklaravau.
Atsidarau siandien kitus siuntinius 4 - visi ta pacia diena i muitine papuole, raso - reikia pateikti dokumentus, o laisku is muitines uz nei viena negavau
Atsidarau siandien kitus siuntinius 4 - visi ta pacia diena i muitine papuole, raso - reikia pateikti dokumentus, o laisku is muitines uz nei viena negavau
QUOTE(raar @ 2015 09 17, 12:45)
analogiskai krepselis, dar truputi liko vietos, bet jau neberadau ka deti
Kaip ir kada šitą lungs-sinus naudojate? Vis sėdi pas mane wish liste ir vis neapsisprendziu, reikia man jo ar ne
QUOTE(Jurgitakar @ 2015 09 17, 14:20)
visada galima priimti kaimynę su pora eurų
ką čia reiškia, kai prie prekės rašo : Extra 20% Discount, Ends Wednesday, September 23rd at 10:00am PT
QUOTE(raar @ 2015 09 17, 13:25)
Kaip ir kada šitą lungs-sinus naudojate? Vis sėdi pas mane wish liste ir vis neapsisprendziu, reikia man jo ar ne
viena forumiete rase, kad jai, jos seimai ir draugams, padeda nuo slogu, kosuliu, net vaikams nuo 2 metu duoda po puse tabletes, isbandysim, nes jau virusai puola
Papildyta:
QUOTE(kvarta @ 2015 09 17, 13:34)
visada galima priimti kaimynę su pora eurų
ką čia reiškia, kai prie prekės rašo : Extra 20% Discount, Ends Wednesday, September 23rd at 10:00am PT
ne kazin ka ir padeciau kaimynei, labai mazai jau vietos beliko .
20% akcija pasibaigs treciadieni rugsejo 23 d.
QUOTE(Adera777 @ 2015 09 17, 14:50)
Dar panaši būtų ši EM Semi-Matte-Base-Beige-3N ir dar ši EM Jojoba-Base-Bare, paveiksliuke atrodo šviesesnė, iš tiesų labai natūrali spalvytė. Turiu abi, esu labai patenkinta, nors ir planuoju kada pabandyti Uoga Uoga mineralinę pudrą
Šepetėlis, kaip ir minėjo AuroraBO, populiariausias FlatTop, o dar labai patenkinta šiuo šepetėliu (Ms.Blond rekomenduotu ) Eye Kabuki, nes juo su ta pačia pudra galima pamaskuoti prie akių kampučių, prie nosies sparnelių, nes tas Top Flat taip neprieina.
Skaistalus labai ilgai rinkausi, nes mažai atsiliepimų buvo, tad EM nepavyko išsirinkti, nors ir įdomu būtų pabandyti, o turiu dabar šiuos AO, galiu pasakyti, kad patinka.
Aciu! O kazi kuri geriau pamaskuotu labiau tiktu probleminei odai? Seip UOga Uoga esu patenkinta Rimi kai buna 30-40% nuolaida LT kosmetikai apsimoka pirkti
QUOTE(AuroraBO @ 2015 09 17, 11:56)
Jei pagal aprašymą champagne - šviesus, šiltas, geltonas atspalvis, tai atitiktų su W raide ir skaičius 2. 2W light arba 2W light semi mate arba 2W light jojoba
Pirma tik butų visiškai matinė, antra pusiau matinė- šiek tiek blizgėjimo turi, trečia satininis, pilnas padengimas su simondsijų esteriais.
Šepetėlis populiariausias http://eu.iherb.com/...Top-Brush/42307
Pirma tik butų visiškai matinė, antra pusiau matinė- šiek tiek blizgėjimo turi, trečia satininis, pilnas padengimas su simondsijų esteriais.
Šepetėlis populiariausias http://eu.iherb.com/...Top-Brush/42307
AČIŪ atsiliepusioms
Gal dar man tundrai galite paaiškinti kas per satininis pilnas padengimas?
QUOTE(raganieška @ 2015 09 17, 16:08)
AČIŪ atsiliepusioms
Satininis, tai šiek tiek spindi, bet natūraliai, be blizgučių jokių.
Priminkit ką vartojat (jei vartojat) blogojo cholesterolio mažinimui. Žinau raudonųjų mielių ryžius, o kas dar? Įdomu apie tuos, kuriuos vartojant poveikis pasijautė, o ne šiaip iš spaudos ir literatūros, nes ten nemažai privardinta.
QUOTE(Adera777 @ 2015 09 17, 12:37)
Kokią spalvą turite, kaip apibudintumėte ir koks pavadinimas?
Turiu Blooming Mauve. Spalva nėra ryški, labai natūraliai atrodo.
Įsivaizduokite, kad ant lūpų užsitepate ne lūpdažį, o spalvotą taukmedį, tik minkštesnį ir švelnesnį.
Nežinau, ko tikitės. Bent jau man, tokiai, kuri retai lūpas dažo ir apskritai mėgsta natūralų įvaizdį, labai patinka.
Va, čia gerai matosi ta spalva.