Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 107

QUOTE(Caribian @ 2015 10 22, 11:07)
Skaiciau, skaiciua... tai vis tik kokius papildus su DIM imate?

Perku Source Naturals dim. Didesnio kiekio arba 200 mg. Parasiau senesneje zinuteje.
Atsakyti
QUOTE(^Vakarė^ @ 2015 10 22, 12:04)
O kaip suzinoti kiek veikliosios medziagos kiekviename is ju yra?

Kartais būna parašyta procentais. Prie ekstrakto rašo 4% alkaloids, o to paprasto contain 0.3% alkaloids.
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2015 10 22, 12:46)
Kartais būna parašyta procentais. Prie ekstrakto rašo 4% alkaloids, o to paprasto contain 0.3% alkaloids.

Tikrai. Ačiū, nepastebėjau. Žiūrėjau į lentelę tik smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rožės vardas @ 2015 10 22, 10:30)
O nauju rewardsu jau kaupti nebegalima jums?

visus nubrauke is vieno atrakinto accounto ir vel is naujo galiu kaupti, bet tik po ilgo susirasinejimo, kiti accountai bokuoti, nesikaulia niekas.

QUOTE(^Vakarė^ @ 2015 10 22, 10:48)
Raar, o ka reiskia standartizuota?

Reiškia, kad kažkas patikrina, kiek veikliosios medžiagos yra žolelėje ri garantuoja, kad tiek jos ir bus.
Nestandartizuoti, tai sumala bet ką, netikrina sudėties ir neaišku, kiek ko gausi.

Dėl alkaloidų procentų jau atsakė, tą patį norėjau parašyti. antrasis irgi sertifikuotas, garantuoja, kad gausit 0,3%, ne mažiau, bet vis tiek čia mažiau nei 4%.

QUOTE(Rožės vardas @ 2015 10 22, 11:08)
O kaip jus ja gavote? Kaip ja gauti ir man, ir as noriu...

rugpjucio men darzniausiai kasmet skelbia akcija - prapirk 200$ - suteiksim VIP. Po metų dabar panaikina, seniau amžinas buvo g.gif Bent jau man pernai panaikine buvo...
Atsakyti
Merginos, pirkau iherb pirma karta ir panaudojau koda is cia pirmam psl esancio saraso. Kurioj vietoj dabar man savo koda irasyt, kad patalpintu i pirma psl?
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2015 10 22, 12:08)
Tai čia ne tas pats, čia nuolaidinės prekės, o ten besibaigiančio galiojimo ax.gif . Man irgi nieko neberodo, o paskutines dvi savaites tik vienas buteliukas buvo, gerai nepamenu, lyg D vitamino ax.gif . Aš pasipirkdavau iš to skyrelio, kartais su daug ilgesniu galiojimu nei puslapy rašoma, bet daug pigiau thumbup.gif .

Ir as nusipirkdavau,todel ir suabejojau del tuscio skyrelio.Kazin kaip cia?
Atsakyti
QUOTE(raar @ 2015 10 22, 13:17)
visus nubrauke is vieno atrakinto accounto ir vel is naujo galiu kaupti, bet tik po ilgo susirasinejimo, kiti accountai bokuoti, nesikaulia niekas.
Reiškia, kad kažkas patikrina, kiek veikliosios medžiagos yra žolelėje ri garantuoja, kad tiek jos ir bus.
Nestandartizuoti, tai sumala bet ką, netikrina sudėties ir neaišku, kiek ko gausi.

Dėl alkaloidų procentų jau atsakė, tą patį norėjau parašyti. antrasis irgi sertifikuotas, garantuoja, kad gausit 0,3%, ne mažiau, bet vis tiek čia mažiau nei 4%.
rugpjucio men darzniausiai kasmet skelbia akcija - prapirk 200$ - suteiksim VIP. Po metų dabar panaikina, seniau amžinas buvo  g.gif Bent jau man pernai panaikine buvo...

Aciu. bet ne visur nurodytas tas tikrasis kiekis. kaip tada zinoti?

O mano tai ne, kaip buvo tas VIP taip ir yra, nors kartais ir puse metu nieko neperku. Gal cia susije buvo su jusu tom blokuojamom paskyrom.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ^Vakarė^: 22 spalio 2015 - 12:26
QUOTE(^Vakarė^ @ 2015 10 22, 12:25)
Aciu. bet ne visur nurodytas tas tikrasis kiekis. kaip tada zinoti?

Kai nenurodyta, tada man neaišku ir neperku. Renkuosi, kur garantuotas nurodytas.
Na jei visiškai nėra nei viename iherbo produkte nurodyta - tada jau iš pusės bėdos sudėčių pagal firmą, kuri man patikimesnė atrodydavo.
Atsakyti
Kažin per kiek maždaug laiko dabar atkeliauja siutinukai į Lietuvą, nes galvoju ar sulauksiu plaukų dažų ar jau reiks pirktis Lietuvoje?
Atsakyti
As irgi neisivaizduoju. Tuo siuntimo budu, kur su trackingu, man atejo per mazdaug 2 savaites ir pora d. Tuo paprastu be trackingo visada ateidavo per 3-4 savaites. Bet juo jau pirkau seniai, pries kelis menesius. Kazin ar dabar kas pasikeite...
Atsakyti
QUOTE(audradv @ 2015 10 22, 20:59)
Kažin per kiek maždaug laiko dabar atkeliauja siutinukai į Lietuvą, nes galvoju ar sulauksiu plaukų dažų ar jau reiks pirktis Lietuvoje?

Beveik visad per dvi savaites gaunu.
Susikroviau krepšelį su arbatomis, skirtomis kalėdinėms dovanėlėms ir dienos preke krepšelis
Atsakyti
Maja, o arbatu tu teko ragauti? mirksiukas.gif idomu atsiliepimai 4u.gif

merginos, kaip atsistatyti mikroflora? g.gif probiotikai, geros bakterijos, miltiniu ir cukraus atsisakymas, ir kas dar? g.gif
Atsakyti