Sveikos mergaites,
Senai bebuvau jau čia. Daug naujų veidų, faina
Susidūriau su tokiu galvosūkiu - ar "Nature's answer" firma prastesnė už "Natures way"? Nes pirmosios produktai pigesni. Gal kas turit atsiliepimų. Man įdomu ar "Nature's answer" produktų poveikis toks pat kaip "Natures way".
Papildyta:
QUOTE(Rožės vardas @ 2015 10 21, 18:25)
Atradau stebukla...Netycia paskaiciau uzsienio forume. Ir isigijau Iherb. Mane visa gyvenima kankina uzkimstos poros del hormonu poveikio. Tai suprantu, nes kai laukiuosi, veidas pasidaro grazus, kai pagimdau, vel subjursta
Ziuriu mityba, bet tai ne visada padeda. Nu ir nusipirkau as ta papilda. Vadinasi jis DIM. Iherbe atsiliepimai buvo geri. Ten nuo krutu skausmo nuo spuogu, nuo pms ji naudoja, kaip tvarkanti moetriskus hormonus...Nu ir...Po dvieju savaiciu gerimo oda tikrai taisosi...Ar kas is jusu buvo toki pirkes? As pirkau Source Naturals 100 mg. Geriu po 2 tabletes vienu kartu:
http://eu.iherb.com/...=dim&rank=1#p=1 Butu idomu atsiliepimai
Ir mane labai sudomino šitas papildas
, bet paskaičius sudėtį, absoliučiai neįkertu kas tai per ingridientai? Gal kas galite pakomentuoti:
Vitamin E (as d-alpha tocopheryl succinate from BioResponse-DIM) 9 IU 30%
BioResponse-DIM Complex
(patented, enhanced bioavailability complex containing 25% diindolylmethane), starch Vitamin E, phosphatidylcholine (soy), silica 100 mg **
Protectamins Vegetable Blend
(spinach powder, cabbage powder, concentrated broccoli powder) 100 mg **