Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 107

QUOTE(Maja Di @ 2015 10 15, 12:20)
Nežinau kaip kitoms, bet man šlykšti ta stevija bet kokiu pavidalu. Jau geriau visai nieko nedėt ax.gif , pripratau, man dabar jei kavą kas pasaldina netyčia, tai nebeskanu, arbatą tuo labiau. Yra iherbe jos ir šokolado ir karamelės skonio.

Reiskia atkrenta sitas variantas, nes esu jautri visokiems neiprastiems skoniams, turbut netiktu man...Aciu merginos uz info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Abuelita @ 2015 10 16, 12:30)
Rašėt iHerbui dėl to ar čia jau ne jų kaltė? unsure.gif

Taip, rašiau grąžino pinigus.
Atsakyti
QUOTE(ta pati Sonecka @ 2015 10 15, 14:44)
Sveikos merginos, gal kurios esat naudojusios stevijos tabletes ar kitokiam pavidale, kaip saldikli arbatai ar kavai? Ar yra koks pasalinis skonis ar kvapas? Noreciau keisti cukru i jas, bet visa suabejoju siustis ar ne g.gif Pasidalinkit patirtim smile.gif

naudoju jau keli metai, nuo tada, kai iherb atradau. Isbandziau visokiais pavidalais. Labiausiai patiko skystas.Pvz; http://eu.iherb.com/...fl-oz-60-ml/862 . As jokio skonio pasalinio nejauciu, bet i kavos puoduka lasinu tik du-tris lasiukus. Jei ilasini daugiau, tai jauciasi, kaip ir kartumas. Dabar jau siunciuosi didesniais buteliais. Arbata visada geriu nesaldinta, tai nezinau, kaip jos skonis butu.
Atsakyti
Jau antras menuo kaip geriu kolagena ir haliurona, atskirai. Laukiau, kol pageres odos bukle (nebebus tokia sausa), plaukai, nagai, siaip kol atjaunesiu biggrin.gif biggrin.gif bet nei velnio. Uztai nustojo skaudeti nugara! As visada miegu ant pilvo, ir dazniausiai man skaudedavo, dabar nebe bigsmile.gif Kuris cia is ju kazin padejo? Labai noriu mamai nupirkti ko nors efektyvaus, nes jai daznai ir smarkiai skauda.. Gal galit rekomenduoti ka?? 4u.gif
Atsakyti
Skubu pasidalinti. . Gavau siuntinį ir muiti nemojėjau. Buvo parašyta 25.82$. Susirašinėjom ilgai. Kai paprašė rewardsų ir užsakymų išrašo atsisakiau duoti. Nusiunčiau sąsk išrašą. Matė revardsus. Banko sąsk nukopinau.
Žo nepasiduokit.
Atsakyti
As irgi jau gavau savo rugsejo 28 dienos ir tai buvo penktas rugseji uzaskytas siuntinukas, bijojau, kad neprikibtu del 4 per menesi, nes keturi atejo rugsejo gale. Viskas gerai, niekas nesikabinejo ir is tos laimes uzsakiau siandien siuntini su probiotikais ax.gif
Atsakyti
Kažką iherbas grybauja. Rašo, kad California Gold Nutrition produkcijai taiko 30 proc. nuolaidas, bet bandau dėti šį http://eu.iherb.com/...0-Tablets/48357, dedant parašo su nuolaida 11,67 eur, o įėjus į krepšelį rodo be nuolaidos 19,46 doh.gif , beje kiti Bone & Osteo produktai tas pats doh.gif . Omega, vitaminus kelis pabandžiau pabandžiau, pritaiko, o Bone & Osteo- ne doh.gif . Žodžiu, nieko nesuprantu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(puke0 @ 2015 10 16, 22:16)
naudoju jau keli metai, nuo tada, kai iherb atradau. Isbandziau visokiais pavidalais. Labiausiai patiko skystas.Pvz; http://eu.iherb.com/...fl-oz-60-ml/862 . As jokio skonio pasalinio nejauciu, bet i kavos puoduka lasinu tik du-tris lasiukus. Jei ilasini daugiau, tai jauciasi, kaip ir kartumas. Dabar jau siunciuosi didesniais buteliais. Arbata visada geriu nesaldinta, tai nezinau, kaip jos skonis butu.

O be kvapo saldesnis? Aš skystą šitos firmos šokoladinio skonio turiu, vieną kartą atsisukau visą dangtelį, tai vietoj kelių lašų, kelis šaukštelius susipyliau, jau galvojau, kad neįmanoma gerti bus, bet tikrai nesijautė kad būtų labai saldu schmoll.gif O gal koksų cukrų bandėt? rašo, kad skonis kaip karameles.

QUOTE(Skambanti tyla @ 2015 10 17, 11:04)
Skubu pasidalinti. . Gavau siuntinį ir muiti nemojėjau. Buvo parašyta 25.82$. Susirašinėjom ilgai. Kai paprašė rewardsų ir užsakymų išrašo atsisakiau duoti. Nusiunčiau sąsk išrašą. Matė revardsus. Banko sąsk nukopinau.
Žo nepasiduokit.

Puiku. mane tai labiausiai nervuoja, kad prašo tų rewardsų, o kai nusiunčiau, kai buvo viršyta, parašė, kad jie į rewardsus dėmesio nekreipia blink.gif ir toliau visvien prašo ir prašo...

QUOTE(Maja Di @ 2015 10 17, 11:37)
Kažką iherbas grybauja. Rašo, kad California Gold Nutrition produkcijai taiko 30 proc. nuolaidas, bet bandau dėti  šį http://eu.iherb.com/...0-Tablets/48357, dedant parašo su nuolaida 11,67 eur, o įėjus į krepšelį rodo be nuolaidos 19,46 doh.gif , beje kiti Bone & Osteo produktai tas pats doh.gif . Omega, vitaminus kelis pabandžiau pabandžiau, pritaiko, o Bone & Osteo- ne doh.gif . Žodžiu, nieko nesuprantu ax.gif

Kad ne visom grupėm nuolaida, apačioje išvardinta kam taiko, iš tos operos tik kolagenui yra nuolaida ir zaliųjų midijų ekstraktas
Atsakyti
Pasirodo kreipia dėmesį. Reik tik nenusileisti. Ir nesiūsti papildomos info kuri nesusijusi su užsakymu.
Aišku kitam kartui nesarysiu klaidos ir rewardsus jei tokių bus neskaučiuosiu. Bet šį kartą džiaugiuosi pasiginčijusi.
Atsakyti
QUOTE(pokahonta @ 2015 10 12, 16:50)
Labas,

Taikant Bendrijos muitinės kodekso įgyvendinimo nuostatų 238 straipsnio antrąją įtrauką ?

oho, pas mane irgi 4 ar net daugiau buvo, vadinasi, gerai, kad order history nesiunčiau unsure.gif

QUOTE(Herukas @ 2015 10 14, 18:24)
2) internetinės parduotuvės informaciją apie Jums išrašytus užsakymus „ Order History“?

Na del pirmo punkto dar sutinku, bet del antro.... koks ju reikalas mano ankstesni uzsakymai..

Gal kas buvot susidure?

prašė, atsisakiau siųsti, paprašiau pagrįsti, kaip tai susiję su šiuo siuntiniu, atsakymo negavau, tiksliau, gavau, kad ir siuntinys išleidžiamas į laisvą apyvartą.

QUOTE(Skambanti tyla @ 2015 10 17, 11:04)
Žo nepasiduokit.

didis.gif liuks
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2015 10 17, 00:11)
Jau antras menuo kaip geriu kolagena ir haliurona, atskirai. Laukiau, kol pageres odos bukle (nebebus tokia sausa), plaukai, nagai, siaip kol atjaunesiu biggrin.gif  biggrin.gif  bet nei velnio. Uztai nustojo skaudeti nugara! As visada miegu ant pilvo, ir dazniausiai man skaudedavo, dabar nebe bigsmile.gif Kuris cia is ju kazin padejo? Labai noriu mamai nupirkti ko nors efektyvaus, nes jai daznai ir smarkiai skauda.. Gal galit rekomenduoti ka?? 4u.gif

Gal haliuronas, ypac, jei buvo su Chondroitin Sulfate padejo... Man si gerinat nustoja skaudet sanariai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anj: 17 spalio 2015 - 17:23
QUOTE(AuroraBO @ 2015 10 17, 12:51)
O be kvapo saldesnis? Aš skystą šitos firmos šokoladinio skonio turiu, vieną kartą atsisukau visą dangtelį, tai vietoj kelių lašų, kelis šaukštelius susipyliau, jau galvojau, kad neįmanoma gerti bus, bet tikrai nesijautė kad būtų labai saldu schmoll.gif  O gal koksų cukrų bandėt? rašo, kad skonis kaip karameles.

Gal jus saldziai labai megstate? Nes jei as susipilxiau pora sauksteliu, tai man jau butu feeeee, saldumui uztenka 3 lasiuku wink.gif esu bandzius beveik visus, saldus man jie vienodai
Atsakyti