Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 107

QUOTE(nieko_sau @ 2015 09 16, 10:12)
Sveiki , norėjau paklausti
ar yra skirtumas iš kokio puslapio pirkti .eu ar  . com? Ar nuolaidos skiriasi, ar kas?  ax.gif  4u.gif
mane automatiškai permeta i .com kažkodėl tai

puslapis yra vienas. jeigu pasirenki pirkimo valiutą eurus, tuomet nuorodos matomos su eu.

QUOTE(happy mammy @ 2015 09 16, 10:35)
Sveikos, mamos, tai kaip cia iseina, Harney ir Sons arbatu siustis negalima  g.gif ? Paziurejau, kad sveria 8 ounces virs 200 gr. Nu koks liudesys cry.gif  Kaip jus darote ?

nžn, visą laiką visos siuntėsi ir ne po vieną, negirdėjau, kad būt užkliuvę. keista iš tikro.
Atsakyti
QUOTE(yuki @ 2015 09 16, 09:43)
.
nžn, visą laiką visos siuntėsi ir ne po vieną, negirdėjau, kad būt užkliuvę. keista iš tikro.

Tai va ir pati siunciau biggrin.gif g.gif Ar buvo, kad kazka is jusu tikrino su arbatomis ir kaip baigesi?
Atsakyti
QUOTE(yuki @ 2015 09 16, 10:43)
puslapis yra vienas. jeigu pasirenki pirkimo valiutą eurus, tuomet nuorodos matomos su eu.

Ačiū, bet koks siuntimas brangus oh doh.gif
Atsakyti
QUOTE(yuki @ 2015 09 16, 09:43)

Man atrodo, kad dar daugelis negavo, kas siuntėsi po daug arbatų g.gif

Šiaip tai man neaišku dėl arbatos visai, kodėl 100 g tik galima?

Pvz cia rašoma, kad jei >100g, tai siunta tampa komercine, ne asmenine, ir tiek, ir apmokestinama bus kaip komercinė. Kitur apie arbatas nieko nerandu...

Cituoju:
"Komercinio pobūdžio prekių siuntmena importo PVM neapmokestinama, jei prekės sudaro vieną prekių siuntmeną ir bendra tokių prekių vertė ne didesnė kaip 75 litai."

.....
Siuntmena laikoma nekomercinio pobūdžio, jeigu tenkinamos visos šios sąlygos:
.......

- siuntmenoje esančios kavos svoris neviršija 500 gramų (arba kavos ekstrakto ir esencijos – 200 gramų), arbatos svoris neviršija 100 gramų (arba arbatos ekstrakto ir esencijos – 40 gramų).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raar: 16 rugsėjo 2015 - 10:22
Sveiki 4u.gif darausi pirmą kartą užsakymėlį, kurioje vietoje tą šešiaženklį kodą įvesti, neduoda iki pat galo jokio tuščio lango g.gif kažką gal ne taip darau..
Atsakyti
QUOTE(nieko_sau @ 2015 09 16, 11:14)
bet koks siuntimas brangus oh  doh.gif

Airmail Premium pasirinkus?

QUOTE(kvarta @ 2015 09 16, 11:44)
darausi pirmą kartą užsakymėlį, kurioje vietoje tą šešiaženklį kodą įvesti, neduoda iki pat galo jokio tuščio lango g.gif

Po "Tax" eilutėje kas nurodyta?

Atsakyti
QUOTE(raar @ 2015 09 16, 11:22)
Man atrodo, kad dar daugelis negavo, kas siuntėsi po daug arbatų  g.gif

Šiaip tai man neaišku dėl arbatos visai, kodėl 100 g tik galima?

Pvz cia rašoma, kad jei >100g, tai siunta tampa komercine,  ne asmenine, ir tiek, ir apmokestinama bus kaip komercinė. Kitur apie arbatas nieko nerandu...

Cituoju:
"Komercinio pobūdžio prekių siuntmena importo PVM neapmokestinama, jei prekės sudaro vieną prekių siuntmeną ir bendra tokių prekių vertė ne didesnė kaip 75 litai."

.....
Siuntmena laikoma nekomercinio pobūdžio, jeigu tenkinamos visos šios sąlygos:
.......

- siuntmenoje esančios kavos svoris neviršija 500 gramų (arba kavos ekstrakto ir esencijos – 200 gramų), arbatos svoris neviršija 100 gramų (arba arbatos ekstrakto ir esencijos – 40 gramų).

tai apmokestinimo ir bijo, šita vieta lyg ir aiški rolleyes.gif

QUOTE(kvarta @ 2015 09 16, 11:44)
Sveiki 4u.gif darausi pirmą kartą užsakymėlį, kurioje vietoje tą šešiaženklį kodą įvesti, neduoda iki pat galo jokio tuščio lango g.gif kažką gal ne taip darau..

gal jau yra kodas automatiškai įvestas. ar rodo nuolaidą?
Atsakyti
QUOTE(ievakata @ 2015 09 15, 20:49)
Zvilgterejau I savo uzsakyma preitos savaites, kabo Pending
Reason: Waiting for processing, kiek suprantu ner arbatos, nors I krepsi duoda det, ar reikia kazka keist? O gal negalima arbatu siust? va sita pirkau http://eu.iherb.com/...pice-4-oz/44945

Tai gal ir cia susije su tuo 100g? Ka daryt ar atsaukt uzsakyma ar laukti? Patarkit kas patirties turit?
Atsakyti
QUOTE(ievakata @ 2015 09 16, 12:17)
Tai gal ir cia susije su tuo 100g? Ka daryt ar atsaukt uzsakyma ar laukti? Patarkit kas patirties turit?

Aš tai gavau siuntinį, kuriam buvo daugiau gramų tos arbatos. Pertikrinau ištraukus iš konteinerio, ant dėžės neparašyta kokia prekė kiek gramų sveria. Tai jei neviršys 22 eur siunta, tai ir arbatos praeis, nors ir daugiau bus.
Atsakyti
Tai gal ir cia susije su tuo 100g? Ka daryt ar atsaukt uzsakyma ar laukti?

Aš bandyčiau paties iHerbo paklaust. Kažin, ar iHerbui įdomūs mūsų muitinės apribojimai?
Atsakyti

nesuprantu, iš ko sprendžiat, kad nėra arbatos.

QUOTE(Abuelita @ 2015 09 16, 12:26)
Aš bandyčiau paties iHerbo paklaust. Kažin, ar iHerbui įdomūs mūsų muitinės apribojimai?

visiškai ne schmoll.gif iherbas neturi ir negali žinoti kiekvienos šalies muitinės reikalavimų. tuo labiau, kai jie pas mus keičiasi su kiekviena pilnatim...
Atsakyti
QUOTE(yuki @ 2015 09 16, 11:17)
tai apmokestinimo ir bijo, šita vieta lyg ir aiški rolleyes.gif

Man tai kaip tik neaišku, nes panašu į paniką tas 100 g arbatos 4u.gif

Mūsų siuntos dabar yra apmokestinamos kaip komercinės paskirties, t.y. riba yra 22€.

Jei būtų dovana vieno fizinio asmens kitam (nekomercinė siunta), tada suma būtų apmokestinimui 45€, tačiau ji taptų komercine, jei draugas įdėtų 100g arbatos, tuomet riba nukristų iki 22€ apmokestinimui - IMHO tik tiek ir svarbūs tie gramai ir mūsų net neliečia 4u.gif

Maja Di drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raar: 16 rugsėjo 2015 - 12:23