Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 107

QUOTE(super.toma @ 2015 10 13, 20:11)
aš tokia kvaiša, kad net rašyt gėda  doh.gif  spaudžiau spaudžiau , žiūrinėjau, ir kažkokiu mistiniu būdu sugebėjau nuspirkti hialiuroną už 23,38  schmoll.gif  ką tik gavau laišką, sveikiname, išsiųsta... šokas man... per savo deurną galvą, galėsiu dar ir mokesčius mokėt... senai pirkau, pamiršau, jog nereikia prisijungti su daugybe kodų prie banko ir patvirtint pirkimą...  verysad.gif kas manęs dabar laukia?

Neimsit siuntos, issius atgal, atgausit 80% sumoketos sumos.
Atsakyti
QUOTE(super.toma @ 2015 10 13, 20:11)
aš tokia kvaiša, kad net rašyt gėda  doh.gif  spaudžiau spaudžiau , žiūrinėjau, ir kažkokiu mistiniu būdu sugebėjau nuspirkti hialiuroną už 23,38  schmoll.gif  ką tik gavau laišką, sveikiname, išsiųsta... šokas man... per savo deurną galvą, galėsiu dar ir mokesčius mokėt... senai pirkau, pamiršau, jog nereikia prisijungti su daugybe kodų prie banko ir patvirtint pirkimą...  verysad.gif kas manęs dabar laukia?

atšaukit užsakymą 4u.gif Ups, neperskaičiau, kad išsiųsta, o jūs dabar užsakėt? Nes pradžioj ateina laiškas, kad užsakyta tik ax.gif , tik paskui, kad išsiųsta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 13 spalio 2015 - 19:16
o ką tik pirkot, ar prieš kurį laiką? Nes jeigu ką tik, tai atšaukti galit
Atsakyti
aišku pirma pareis iš muitinės, kad reikia susimokėt mokesčius?
Papildyta:
jo, matau šiukšledėžėj, kad užsakyta... nu kaip ir sakiau, rašyt gėda... senai naudojaus, pamiršau, kad čia tiesiog nusiim nuo sąskaitos... ot kvaiša... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(super.toma @ 2015 10 13, 20:25)
aišku pirma pareis iš muitinės, kad reikia susimokėt mokesčius?
Papildyta:
jo, matau šiukšledėžėj, kad užsakyta... nu kaip ir sakiau, rašyt gėda... senai naudojaus, pamiršau, kad čia tiesiog nusiim nuo sąskaitos... ot kvaiša... verysad.gif

Bet tai čia jau neleistina suma? Kiek šiandien doleris? 23,38 neatrodo tiek daug g.gif
Atsakyti
na žiūrėsiu, kas čia bus... tiesa pasakius net nežinau, ką daryt reiks, jei reiks koki 15 eurų susimokėt (jei ne daugiau)...
Atsakyti
QUOTE(Abuelita @ 2015 10 13, 15:21)
O man - $29.31 unsure.gif

Vakar vakare pilna kaina rode, siandien vel raso 2 vnt like po €15.52 http://www.iherb.com...0-softgels/3934, taip buna su nukainuotom prekem, reikia keleta kartu bandyti deti i krepseli.

QUOTE(Monteverte @ 2015 10 14, 07:45)
Bet tai čia jau neleistina suma? Kiek šiandien doleris? 23,38 neatrodo tiek daug g.gif

Cia eurais kaina
Atsakyti
jo
Atsakyti
Merginos, iherbe yra plauku dazu be amoniako. "Naturtint", "Herbatint". Norejau is ju kazkuriuos pirkti. Bet dabar parduotuvese kosmetikos matau L'orealio ir Schwarzkopf dazu. Be amoniako taip pat. Ar tikrai verta pirkti tuos is iherb? Ar tikrai jie geresni, juk be amoniako ir tie, ir tie. Noriu dazyt naturalius lietuviskos spalvos plaukus blondiniskai.
Atsakyti
QUOTE(raar @ 2015 10 13, 17:17)
As taip suprantu - skaiciuojama per menesi, jei registruoti ejo, gali manau prie noru geru ir patikrinti, kiek jau tu siuntu ta menesi adrestas yra gaves, ir tolesnem visom deklaracijos reikalauti  g.gif

mano situacija tokia buvo,as uzsisakius buvau 5, vienas buvo jau atejes, atsiemusi,o kitus 4 sulaike ir parase del to BAD pildymo.Viena grazinau iherbui ir liko 3 siuntinukai, BAD pildyti neprase. Cia siuo atveju, ka dar ateity ismastys negarantuoju..
Atsakyti
Sveikos, merginos,

labai senai bepirkau is iherb. tai gavau laiska is muitines, pateikiau dokumentus. dabar reikia papildomos informacijos. Sakykkite, ar gali reikalauhti tokios informacijos is manes:
Kadangi pas Jus atsiųsto invoic‘o grafoje „ Rewards“ yra nurodyta nuolaida, prašome papildomai siuntos išmuitinimui atsiųsti:
1) internetinės parduotuvės informaciją apie Jums suteiktą ir panaudotą atlygį „ Reward“;
2) internetinės parduotuvės informaciją apie Jums išrašytus užsakymus „ Order History“?

Na del pirmo punkto dar sutinku, bet del antro.... koks ju reikalas mano ankstesni uzsakymai..

Gal kas buvot susidure?

Atsakyti
QUOTE(Herukas @ 2015 10 14, 17:24)
Na del pirmo punkto dar sutinku, bet del antro.... koks ju reikalas mano ankstesni uzsakymai..

Gal kas buvot susidure?

Manau, kad Order History prašo turbūt dėl to, kad matytų kiek padaryta užsakymų per mėn. iš tos parduotuvės. Jei 4 ir daugiau, tai jau laikoma komercija ir gresia dideli mokesčiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lašas jūroj: 14 spalio 2015 - 19:11