Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 107

QUOTE(ievakata @ 2015 10 13, 06:25)
Vakar paisemiau, skambinau visur ir I muitine ir I pasta. Pavyko paste gauti info, kad buvo siustas papildomas laiskas, kurio as negavau ir nerdau nei spam  nei siuksliadezei, del to kad deklaravime truksta dokumentu, tada siunciau papildomai info apie kiekviena preke, nors kainos iherb psl jau ir buvo pasikeitusios. Sudejau visus dok, isssiunciau penktadieni po  piet, paleido pirmadien nakti, kiek supratau tai jie ir per ieigines dirba. g.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Vakar gavau šitą, įsimečiau krepšiui užpildyti, nes suma maža gerai tiko biggrin.gif bet nenaudosiu visgi doh.gif Gal kas norit Kaune?

http://eu.iherb.com/...oz-4-2-ml/53800
Papildyta:

Griūk negyvas, kiek išlošiau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif [laišką gavau tokį iš iherbo]

Congratulations,
You have receive a total of $0.22 from the August 2015 Rewards Challenge.
Please use your Rewards bonus before they expire in 180 days.
Atsakyti
Laukiu ir aš žinių iš muitinės. Susirašinėjom ilgai, tai to, tai ano. Gale paprašė išrašo apie visus rewards ir visą pirkimo istoriją.... Parašiau, kad nebesuprantu ko nori, anglų nemoku, ir jei reik info tegu kreipias į banką, duos išrašą kiek sumkėjau už siuntinį. Tyla....matyt reik skambint.
Atsakyti
QUOTE(raar @ 2015 10 13, 09:34)
Griūk negyvas, kiek išlošiau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif [laišką gavau tokį iš iherbo]
Congratulations,
You have receive a total of $0.22 from the August 2015 Rewards Challenge.
Please use your Rewards bonus before they expire in 180 days.

biggrin.gif
Kur tie laikai, kai po 100 taškėsi? cry.gif
Atsakyti
Anksciau labai isgirtas papildas nuo pms dabar papigintas su trumpesniu galiojimu http://www.iherb.com...-detail-reviews
Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2015 10 13, 10:32)
Anksciau labai isgirtas papildas nuo pms dabar papigintas su trumpesniu galiojimu http://www.iherb.com...-detail-reviews

Tai kad netelpa bigsmile.gif 26 eurai
Atsakyti
Laba diena,

siunta jau išmuitinta. Artimiausiomis dienomis turėtų pasiekti Jūsų teritorinį paštą.

Ką tas reiškia, ar kad mokėsiu?
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2015 10 13, 11:07)
Tai kad netelpa  bigsmile.gif 26 eurai

Man $17.59 rodo
Atsakyti
QUOTE(darvina @ 2015 10 12, 19:10)
Čia tai geras  doh.gif Pažiūrėjau į savo siuntinių istoriją ir apšalau , rugsėjo mėn ( visi 11 dienos)  4 siuntiniai jau namie, o dar vienas 28 dienos pakeliui, suma iki 20 dolerių. Gausis, kad 5 per mėnesį, net bijau paštą tikrinti... Ot tos choleros nuolaidos, norėjau šampūnais ir dezodorantais apsirūpinti  ax.gif

as supratau, kad skaiciuojamos gautos siuntos.

QUOTE(pokahonta @ 2015 10 12, 16:50)
...
Taikant Bendrijos muitinės kodekso įgyvendinimo nuostatų 238 straipsnio antrąją įtrauką sudarančiomis panašių operacijų sekos dalį laikomos ketvirta ir paskesnės komercinio pobūdžio prekių siuntos, siunčiamos to paties siuntėjo tam pačiam gavėjui arba gaunamos to paties gavėjo iš to paties siuntėjo per vieną kalendorinį mėnesį. Todėl Jums ( gaunate 4 siuntas per 1 kalendorinį mėnesį iš to paties siuntėjo) būtina forminti Bendrąjį Administracinį dokumentą (importo deklaraciją). .  Šią procedūrą atlieka muitinės tarpininkai. BAD sutvarkymo įkainis Lietuvos pašte – 11,89 EUR už pirmą lapą ir 5,95 EUR už kiekvieną kitą; papildomų lapų skaičius priklauso nuo to, kiek prekių rūšių yra siunčiama siuntiniuose. Prašau, praneškite ar naudositės Lietuvos pašto tarpininkų paslaugomis ar turite savo tarpininkus. Ar esate registruotas muitinės prievolininkų registre (turite suteiktą EORI kodą)?

...

Atsakyti
QUOTE(anj @ 2015 10 13, 13:01)
as supratau, kad skaiciuojamos gautos siuntos.

As taip suprantu - skaiciuojama per menesi, jei registruoti ejo, gali manau prie noru geru ir patikrinti, kiek jau tu siuntu ta menesi adrestas yra gaves, ir tolesnem visom deklaracijos reikalauti g.gif
Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2015 10 13, 13:32)
Man $17.59 rodo

O man - $29.31 unsure.gif
Atsakyti
aš tokia kvaiša, kad net rašyt gėda doh.gif spaudžiau spaudžiau , žiūrinėjau, ir kažkokiu mistiniu būdu sugebėjau nuspirkti hialiuroną už 23,38 schmoll.gif ką tik gavau laišką, sveikiname, išsiųsta... šokas man... per savo deurną galvą, galėsiu dar ir mokesčius mokėt... senai pirkau, pamiršau, jog nereikia prisijungti su daugybe kodų prie banko ir patvirtint pirkimą... verysad.gif kas manęs dabar laukia?
Atsakyti